2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bkalim artk hayrlisi ya bu sabh dayanmdim gttim kandan test yaptrdim bugn 4buckta belli olcak artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e hadi hayırlısı artık birazcık hamiş haberi alalım

Son düzenleme:
ama napıyım silik bile çizgi çıkmadı nasıl ümidim olsun ki

oglumda adetım5 gun gectı sılık cızgı falan hıc bıse cıkmadı tatıldeydım adetımıde gelmesın dıye beklıyodum tatıl donusu 15 gun gecmıstı sokturucu kullanacaktımbı yapım ne olur ne olmazdıye bı baktım cızgıııııı yanı adetım gectıkten 15 gun sonra sılık cızgı cıktı acele etme

ama adet belirtilerim başladı halsizlik mide bulantısı ve karnımda ağrı bunlar hep adette olur

ama adet belirtilerim başladı halsizlik mide bulantısı ve karnımda ağrı bunlar hep adette olur

adet ve gebelık belırtılerı aynı aralarında hıc bırfark yok soyleyım umıtlen dıye soylemıyorum tabıkıde ama olabılırde olmassa bıdahakı ay denerız

adet ve gebelık belırtılerı aynı aralarında hıc bırfark yok soyleyım umıtlen dıye soylemıyorum tabıkıde ama olabılırde olmassa bıdahakı ay denerız

kısmet artık canım kırmızıları beklemeye başladım eğer bunlar hamilelik belirtisiyse bebiş bana büyük bi süpriz yapacak

kızlar bebek konuştuk ama hiç cinsiyet konuşmadık ne geçiyor içinizden kızcı mısınız erkekci mi

Allah ım hayırlısını versin kızım olsun

kızlar bebek konuştuk ama hiç cinsiyet konuşmadık ne geçiyor içinizden kızcı mısınız erkekci mi

Allah ım hayırlısını versin kızım olsun

eskiden beri içimden hep erkek geçer ama kız cocuklarınıda seviyorum ama erkek

kızlar banada bır bakın ya buay adetın 10.gnu yumurtam vardı 9.5 mm çörek otu bal tarcın yıyordm hergun yumurtam hemen buyumus kvler geldı 2 gun kaldılar o ara benım yumurtam çatlamış doktor yumurtan çatladı dedı buyuk ıhtımal dun catlamıstır dedı bugunu degerlendırın dedı (dun gıttım doktora )umarım kaçırmamışızdır yaaa off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…