Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mayista hep birlikte çalisiriz mogami merak etme gozun aydin adet olmussun.
Bir liste yapılmadı canım :) Pelin duyrulurkonu sahibi liste yaptımı ben liste göremedim yaptıysa benide eklermi?
kızlar dün test yaptım tek çizgiyi gördüm yarın adet günüm önümüzdeki ay inş güzel haber veririm herkes güzel haber verir :)
Canım idrarda hemen belli olmaz ki yarın regl olmazsın da gebe çıkarsın inşallaaaaaaaaaaaaahhhh![]()
ben 2 ay önce dr gıtmıstım ama hormon testı yaptrmamıstım bu ay regl olursam hormon testı yaptırmak ıstıyorum aile hekımı yapıyor mu bilen var mı acaba arkadaslar??
Şu adet bitse de çalışmalar başlasa yahu :)
gunaydın mogamı simdi dr geldım 6 haftalık olmus bebegım veeeeeeeeeeeeee kalp atıslarını gördümmmm dr alttan baktı benım ıcın cok zordu ama olsun kalbi atmaya baslamıs bebıgım haftya kontrollerım var tahlıl felan yaptırdık cok mucize bişey yarabbim allahım herkese nasıp etsın
Canım gözün aydın dün de bir arkadaşımın yanındaydım o da vajinismus ve 2 düşükten sonra gebe kaldı 3. ayına girecek ultrason fotolarına baktım gerçekten mucize bebişine iyi bak bu arada canın mı yandı alttan muayene de
yok cnm ya alltan bu 2 muuaynem benım acımıyo gayet rahattı yanı hıssetmıyosun bıle ben bıde 7 sene vajınısmus olmama ragmen rahattı zor olamsının sebebi utanma duygusu benımkı