2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

batı yaklaşan arkadaşlar ne belirtiler var bende adet oldugum zamanlardaki belirtilerin haricinde kulak çınlaması var 3 gündür gebelik belirtisi olabilirmi hiç duymadım böyle bişey ama :44:

kızlar dün test yaptım tek çizgiyi gördüm yarın adet günüm önümüzdeki ay inş güzel haber veririm herkes güzel haber verir :)

kızlar dün test yaptım tek çizgiyi gördüm yarın adet günüm önümüzdeki ay inş güzel haber veririm herkes güzel haber verir :)

Canım idrarda hemen belli olmaz ki yarın regl olmazsın da gebe çıkarsın inşallaaaaaaaaaaaaahhhh :D

ben 2 ay önce dr gıtmıstım ama hormon testı yaptrmamıstım bu ay regl olursam hormon testı yaptırmak ıstıyorum aile hekımı yapıyor mu bilen var mı acaba arkadaslar??

ben 2 ay önce dr gıtmıstım ama hormon testı yaptrmamıstım bu ay regl olursam hormon testı yaptırmak ıstıyorum aile hekımı yapıyor mu bilen var mı acaba arkadaslar??

Yaptıklarını sanmıyorum çünkü bi yakınımı aile hekimi hormon testi yapması için araştırma hast ne gönderdi ama sor yine de , bende yaptırdım 4 ay önce ama devlette yaptırdım bende

Ben de merak ediyorum sağlık ocaklarında hormon testi yapıyorlar mı diye. Hipotiroidi hastası olduğum için sürekli kontrol ettiriyorum tsh ımı ama bir türlü sağlık ocağına gitmek nasip olmadı. Bir de sağlık ocaklarında saat 10 a kadar kan alıyorlarmış o yüzden bana hiç uygun olmuyor

Saglik ocaklarinda tam olarak nelere bakiliyor acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben idrar ve kan tahlili yaptırmıştım hamileyken ama hormonlara orda mı bakılmıştı hatırlamıyorum

Dr arayip sordum arkadaslar saglikocagi yapmiyormus kadindoguma gidicem nasipse

Evvett nasiliz arkadaslar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu adet bitse de çalışmalar başlasa yahu :)

Şu adet bitse de çalışmalar başlasa yahu :)

gunaydın mogamı simdi dr geldım 6 haftalık olmus bebegım veeeeeeeeeeeeee kalp atıslarını gördümmmm dr alttan baktı benım ıcın cok zordu ama olsun kalbi atmaya baslamıs bebıgım haftya kontrollerım var tahlıl felan yaptırdık cok mucize bişey yarabbim allahım herkese nasıp etsın

gunaydın mogamı simdi dr geldım 6 haftalık olmus bebegım veeeeeeeeeeeeee kalp atıslarını gördümmmm dr alttan baktı benım ıcın cok zordu ama olsun kalbi atmaya baslamıs bebıgım haftya kontrollerım var tahlıl felan yaptırdık cok mucize bişey yarabbim allahım herkese nasıp etsın

Canım gözün aydın dün de bir arkadaşımın yanındaydım o da vajinismus ve 2 düşükten sonra gebe kaldı 3. ayına girecek ultrason fotolarına baktım gerçekten mucize bebişine iyi bak bu arada canın mı yandı alttan muayene de

Canım gözün aydın dün de bir arkadaşımın yanındaydım o da vajinismus ve 2 düşükten sonra gebe kaldı 3. ayına girecek ultrason fotolarına baktım gerçekten mucize bebişine iyi bak bu arada canın mı yandı alttan muayene de

yok cnm ya alltan bu 2 muuaynem benım acımıyo gayet rahattı yanı hıssetmıyosun bıle ben bıde 7 sene vajınısmus olmama ragmen rahattı zor olamsının sebebi utanma duygusu benımkı

Son düzenleme:
yok cnm ya alltan bu 2 muuaynem benım acımıyo gayet rahattı yanı hıssetmıyosun bıle ben bıde 7 sene vajınısmus olmama ragmen rahattı zor olamsının sebebi utanma duygusu benımkı

hmmm bende vajinismus yüzünden acıttı sandım :) o utanma duygusu da artık sürekli muayeneye gide gele kalmaz bi süre sonra :D :D

Back
X