2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hiç yazmadım daha önce.
Hangi site mesela
Teşekkür ederim bu arada

Hmmm aslında özel olarak bir site diyemem şuan aklıma gelen doktorsitesi ama ben hep doktora sor kadın doğum derim google a ve çıkan sonuçlardanda hep sorulan sorulara birkaç gün içinde cevap verenlere yazıyorum kimisi cevap vermiyor yada çok geç veriyorda ona dikkat et, rica ederim canım en azından doktor görüşü alırsın burda bizim konuşmalarımız tahmin sadece, ben çıkıyorum iyi geceler

Mogami ve yebese tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Dogru soze ne denir. Aklin yolu bir. Bende biliyorum zaten mantigim kg ver daha rahat bir hamileleik gecir hem kendin hem bebegin icin diyor. Hani dedim ne bileyim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim canım sen spora başla bence yürüyüş yap gücün varsa eve koşu bandı al inanılmaz kilo verenler okudum ben bu forumda 2 ayda 10 kilo verenler falan birazda yediklerine dikkat edersen 2 3 ayda ciddi bi kilo kaybı yaşarsın bence, iyi geceler kaçtım ben ;)

Insallah birkac aydir ciddi dikkat ediyorum zaten. 3-4 kg verdim. Yuruyusle daha da kamcilayacagim ins.
Sana da hayirli geceler kac bakalim;)

Mogami ve yebese tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Dogru soze ne denir. Aklin yolu bir. Bende biliyorum zaten mantigim kg ver daha rahat bir hamileleik gecir hem kendin hem bebegin icin diyor. Hani dedim ne bileyim:)

rica ederim canım :))

Insallah birkac aydir ciddi dikkat ediyorum zaten. 3-4 kg verdim. Yuruyusle daha da kamcilayacagim ins.
Sana da hayirli geceler kac bakalim;)

içtiğin suyun içine taze nane yaprakları ve limon dilimleri koy canım birde yeşil çay iç günde 2 fincan
arkadaşım bu şekilde yürüyüşle de destekleyerek 10 kilo verdi 2 ayda
adımmatik al günde kaç adım attığını ve kaç kalori yaktığını gör

Suyu cok seviyorum zaten:)
Yesil caya da alistim artik.
Biraz spor ve dikkatle ben gercekten eylul de ekimde baslayacagim ins:)

ay mogamı sen de benden sın bende hemen bı sorun olsa hemnen dr sitelerıne yazarım

Tatlım en mantıklısı bu valla her sorunda doktora koşup para saçmak istemiyorum ama şüphede de kalmak istemiyorum, mesela benim çikolata kistini devlet hastanesindeki doktor mr sonucuna bakıp söylemedi internetteki doktor hemen kadın doğuma yönlendirdi acil git dedi al sana bir örnek işte

Tatlım en mantıklısı bu valla her sorunda doktora koşup para saçmak istemiyorum ama şüphede de kalmak istemiyorum, mesela benim çikolata kistini devlet hastanesindeki doktor mr sonucuna bakıp söylemedi internetteki doktor hemen kadın doğuma yönlendirdi acil git dedi al sana bir örnek işte

cok haksın cnm ya cok guzel sıteler var yardımcı olan

Mutlu pazarlar kızlar, nasıl gidiyor çalışmalar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor :)

Sanırım :1: :1: Benimde 4 günde 3 çalışmam oldu ama buraları boş bırakmıyorum :17: :1:

Maşallah:D ya bende ovülasyön testi yapıyorum dün yakaladım çift çizgi ama öncesindeki gün çalışamadk:( dün çalıştık bugunde çalışacağız bakalım artık

Maşallah:D ya bende ovülasyön testi yapıyorum dün yakaladım çift çizgi ama öncesindeki gün çalışamadk:( dün çalıştık bugunde çalışacağız bakalım artık

Tam gününde çalışmışsın işte :) Hadi inşallah tutsun bu defa, benim daha ovulasyona 5 gün var

Bu arada adet başından itibaren kaçıncı güne denk geldi senin ovulasyon

Bu arada adet başından itibaren kaçıncı güne denk geldi senin ovulasyon

İnşallah tutar ya adetten itibaren 13. Gün çift çizgi oldu acaba bugün çalışsak mi yarın mi devam etsek bilemedim senin bat kaç canım

İnşallah tutar ya adetten itibaren 13. Gün çift çizgi oldu acaba bugün çalışsak mi yarın mi devam etsek bilemedim senin bat kaç canım

Sen çalış bence boş bırakmaya gelmez :) Benim bat 23 mayıs daha çooooook var yani :) ama olur da hamile kalabilirsem 27 si de doğum günüm, hediye gibi olur bana

Selam kızlar bem yeniyim buralarda çünkü bebeğe yeni karar verdik.eğer şuan bebisim yoksaki 3 gun sonra adet olucam gibi ,hesaplamalarima göre Mayıs 23 benim ovulasyon zamanim,her ayin 7sinde regl oluyorum 30 gündebir yani,sizce hangi günler kocişimle fikifiki yapmaliyiz?😁birde hergün mü yoksa gün aşırımı?beni engin tecrübelerinizle aydinlatin kizlar lutfen

Bat ne demek bu ara da😀

Sen çalış bence boş bırakmaya gelmez :) Benim bat 23 mayıs daha çooooook var yani :) ama olur da hamile kalabilirsem 27 si de doğum günüm, hediye gibi olur bana

bence sen bu ay alıcaksın dogum gunu hedıyenı :)

Selam kızlar bem yeniyim buralarda çünkü bebeğe yeni karar verdik.eğer şuan bebisim yoksaki 3 gun sonra adet olucam gibi ,hesaplamalarima göre Mayıs 23 benim ovulasyon zamanim,her ayin 7sinde regl oluyorum 30 gündebir yani,sizce hangi günler kocişimle fikifiki yapmaliyiz?😁birde hergün mü yoksa gün aşırımı?beni engin tecrübelerinizle aydinlatin kizlar lutfen

Canım hoşgeldin, öncelikle inş bu ay gebesindir ama değilsen sitede ovulasyon hesaplayıcı var o sana hangi günler arasında ovulasyonun düşük orta ve yüksek olasılığını söylüyor araçlar kısmında. Bende başladım çalışmalara ve ben gün aşırı yapmaya özen gösteriyorum ama dün ve bugün de çalışmalarımız oldu yani 4 günde 3 defa ilişkimiz oldu ama gün aşırı daha iyi tabi. Bat = Beklenen Adet Tarihi demek

Back
X