2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Selam kizlar az once test yaptirdim yine negatif cikti amaaan amaaann of diyorum hayirlisi iyice gerdi bu ay beni bugun 40 gun oldu ama hala adet de olamadim boyle iste paylasayim dedim kismet hazirana artik hayirlisiyla operim hepinizi saglicakla kalin!

Sıkma canını elbet olur lakin bu adet olamama sıkıntı bir kadın doğumcuya görün bana kalırsa

Pko mu çikolata falan mı nasıl bir kist bu

Doktor da anlam veremedi 5 tane doktor değiştirdim bu sürede tahliller herşey temiz çıktı 4.5cm bir türlü gitmedi. Doktor bunun bana zararı olmadığını ve ilaç kullanyı birakmain söyledi. Kistin adını soylemedi

Doktora gittim canım şubatta bir ay adet görmemiştim doktor progestan verddi kullandim simdide boyle sık hasta oluyorum. Adetim daha cumartesi gunu bitti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktor da anlam veremedi 5 tane doktor değiştirdim bu sürede tahliller herşey temiz çıktı 4.5cm bir türlü gitmedi. Doktor bunun bana zararı olmadığını ve ilaç kullanyı birakmain söyledi. Kistin adını soylemedi

pikolusun ozaman canım hıcgıtmıyolar hep ordalar

benım adetime 6 gün var yapsam cıkarmı bilemiyorum..bu midemdeki boşluk belkide folic plus tan kaynaklı ama almadım bugun hala var nedense git gellerdeyim peh

Yapma bence testi sabret bak hepimiz sabrediyoruz sık dişini az kaldı :34:

ben o testlerden hıc kullanmadım akıntıdan takıp edıyorum yumurtanın catladıgını

Canım benim de 9 mayıs ovulasyonumdu yani otomatik hesaplayıcıya göre öyleydi ama akıntım 3 ünde oldu vücudum benle eğleniyor :1: :1:

Bende çikolata kisti ameliyatı oldum bir yıldan fazla oldu benimki de 6.5 cm di allaha şükür alındır tümü kurtuldum o yüzden merak ettim kisti olan herkese kendimi çok yakın buluyorum Allahım şifanı versin

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

valla en fazla cumaya kadar dururum :D zaten o zamana da belli olmuş olur demi :)

:1: Kendini tutamıyorsun dimi bak bende senin gibiyim ama o negatifi görmek istemediğim için adet günüme kadar beklicem bugünkü heyecan bana yetti ama üzülmem diyorsan bi heyecanda sen yaşa :D

:1: Kendini tutamıyorsun dimi bak bende senin gibiyim ama o negatifi görmek istemediğim için adet günüme kadar beklicem bugünkü heyecan bana yetti ama üzülmem diyorsan bi heyecanda sen yaşa :D

işte üzülürüm gibime geliyo bıde yarın sabah yapayım diyorum ilk idrarla :D

Tum duzensiz adetime ragmen tahmini bat 6 haziran deneme 1 listeye eklerseniz cooook sebinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X