- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
Bugün can sıkıntısına yaptım negatif ama daha 10 gün var adete, heyecan olsun diye yaptım![]()
hehhe ıyıymıs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün can sıkıntısına yaptım negatif ama daha 10 gün var adete, heyecan olsun diye yaptım![]()
Selam kizlar az once test yaptirdim yine negatif cikti amaaan amaaann of diyorum hayirlisi iyice gerdi bu ay beni bugun 40 gun oldu ama hala adet de olamadim boyle iste paylasayim dedim kismet hazirana artik hayirlisiyla operim hepinizi saglicakla kalin!
Pko mu çikolata falan mı nasıl bir kist bu
Doktor da anlam veremedi 5 tane doktor değiştirdim bu sürede tahliller herşey temiz çıktı 4.5cm bir türlü gitmedi. Doktor bunun bana zararı olmadığını ve ilaç kullanyı birakmain söyledi. Kistin adını soylemedi
benım adetime 6 gün var yapsam cıkarmı bilemiyorum..bu midemdeki boşluk belkide folic plus tan kaynaklı ama almadım bugun hala var nedense git gellerdeyim peh
ben o testlerden hıc kullanmadım akıntıdan takıp edıyorum yumurtanın catladıgını
Doktor da anlam veremedi 5 tane doktor değiştirdim bu sürede tahliller herşey temiz çıktı 4.5cm bir türlü gitmedi. Doktor bunun bana zararı olmadığını ve ilaç kullanyı birakmain söyledi. Kistin adını soylemedi
Benim bildiğim yok tatlım bi saraçoğlunun sitesine bak orda olması lazımdı, geçmiş olsun
Yapma bence testi sabret bak hepimiz sabrediyoruz sık dişini az kaldı![]()
ya sismez sismez tam zamanında sistı neyse yatarak gecıreyım artık
valla en fazla cumaya kadar dururumzaten o zamana da belli olmuş olur demi :)
valla en fazla cumaya kadar dururumzaten o zamana da belli olmuş olur demi :)
Kendini tutamıyorsun dimi bak bende senin gibiyim ama o negatifi görmek istemediğim için adet günüme kadar beklicem bugünkü heyecan bana yetti ama üzülmem diyorsan bi heyecanda sen yaşa
![]()
e heryer tatil salıya kadar ozaman nası dayancan![]()
bel ve limonu ısıt ocakta kaşık kaşık al iyi gelir boğazına yada dut kaynatıp iç
özel hastaneye giderim buyuk ihtimal yarım gün çalışırlar yadaaaa idrar testi yapıp 20sine kadar beklicem napayımo çift çizgide yeter bana