• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ya kizlar ben 27 temmuzda adet oldum en son ve 1 haftadır başım çok dönüyor arada midem bulanıyor ve iki gündür kasiklarim çok ağrıyor neden ki yaa :( acaba birsey mi var? Oruç tutarken bile hiç başım dönmüyordu ya neden olur ki?

Canim bazen bana da öyle oluyor du çocuk istediğimiz için öyle şeyleri hemen ona yoruyordum. Inşallah seninki hamilelik belirtileridir yine de kendini çok kaptirma üzülme diye öyle diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bazen bana da öyle oluyor du çocuk istediğimiz için öyle şeyleri hemen ona yoruyordum. Inşallah seninki hamilelik belirtileridir yine de kendini çok kaptirma üzülme diye öyle diyorum

Yok canim ben hiç hamileliğe yormuyorum zaten. Bizim normal yoldan olması zor bir ihtimal tabi Rabbimden unut kesilmez ama çok zor anlayacağın

Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı

Mogami dün lekelenme geldı sabaha olurum dıyodu canım hasta oldu galıba. Test yaptı cıkmadı. Bende kasık agrılarımdan test falan yapmadım sonuc bellı galıba dıe 11 ını beklıyorum adet olmazsam yaparım.

Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı

Sende ne var ne yok ??:52::52::52::52:

Friendly
Elisa
Kaygılı
Larsson
Damak
Burcunaz
Paytipo
Hanfendi(belki)

canım sen benı listeden cıkart bende gebelik yok boşuna gebelik testimi ziyan etmiyim yapıpda :1: reglimin 19. günündeyim hala vucut ısım yukselmedı.benim yumurta catlamadı bence.kiste bari dönüşmese diyorum :( ayrıca hala vajina girişinde acı hissedıyorum mantara bağlı sanırm.ben ilaç alayım pazartesi doktordan en iyisi..:14:
listeye göre tahminlerimi sölim şimdi :27:
burcunaz :49:
Hanfendi :49:
haydi bakalım hayırlı olsun şimdiden :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sen benı listeden cıkart bende gebelik yok boşuna gebelik testimi ziyan etmiyim yapıpda :1: reglimin 19. günündeyim hala vucut ısım yukselmedı.benim yumurta catlamadı bence.kiste bari dönüşmese diyorum :( ayrıca hala vajina girişinde acı hissedıyorum mantara bağlı sanırm.ben ilaç alayım pazartesi doktordan en iyisi..:14:

ayy canım ismimin karşısında :49: görmek beni çookk heyecanlandırdı ve mutlu ettii... inşallah öyle oluruz hepimiz en kısa zamandaaa :54:

Adet olana kadar umut kesilmez hani ısrarla çıkar dersen çıkarırım ama bence hepimizinki kadar seninki de bi ihtimal

ayy keşke ama umudum yok kendimden yana bide kendin için çok umutsuzsun gör bak beklemediğin anda hamile kalacaksın:49:

Yok canim ben hiç hamileliğe yormuyorum zaten. Bizim normal yoldan olması zor bir ihtimal tabi Rabbimden unut kesilmez ama çok zor anlayacağın

Neden zor ki ne kadardır istiyorsunuz. Galiba eşinde varikosel vardı değil mi ?

Benim de elisa ya da larsson diye geçti içimden ama gönül hepimizi hamile görmek istiyo tabi:)

kız ben listedekilere en son hatta hiç akıla gelmemem lazım hatta benim listeye bile konmuş olmam yanlış olmuş :1: bende yumruta catlamadı sanırım..benden cacık olmaz bu ay :27:

Sizi uzaktan takip ediyorum... Ve dua ediyorum bu ay insaallah bir sürü hamis haberi alirsiniiiz :)
Dualariniz ve istekleriniz masumca... Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sizlere insaAllaah...:)

kız ben listedekilere en son hatta hiç akıla gelmemem lazım hatta benim listeye bile konmuş olmam yanlış olmuş :1: bende yumruta catlamadı sanırım..benden cacık olmaz bu ay :27:

Bu kadar umutsuz olma gec yumurtluyo olabilirsin normalde 29 30 gündür dongum ama gecen ay 21.gun yumurtladm ve 35.gun adet oldum yani degisebiliyor :)

Neden zor ki ne kadardır istiyorsunuz. Galiba eşinde varikosel vardı değil mi ?

Evet canim 1 sene oldu evleneli hiç korunmadik 11. Deneme işte. Evet canim varikosel var ve sayı 4.5 milyon

Back
X