- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Beni de alın listeye diyeceğim de 15inde gelmezse ben dayanamaz giderim kan testine.
Tabiki eklerim kuzum da senin bat ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de alın listeye diyeceğim de 15inde gelmezse ben dayanamaz giderim kan testine.
bi sıkıntı yok deniyor ama ufak olmasını engelleyen prüzler deniyor ama 3 senedir olmuyor. insan zamanla yıpranıyor.
haklısın cnm biz 8.deneme olacak bi sıkıntı yok dediler kolay hamile kalırsn dediler olmadı bu ay da eşimn sayı çooook düşük bilmiyorm ne olur:44:
bende eylülde aşılamayı denicem inşallah ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye çünki eşim tüp bebek fikrine pek sıcak bakmıyor.umudumu yitirmekten korkuyorum . benim eşimin sperm sayısı normal ama hareketlilik az bendeki ufak rahatsızlıklarıda göz önünde bulundurunca işin içinden çıkamıyorum çok karamsarlaştım bu aralar.
Merhaba canım,
bizde yaklaşık 2 yıllık evliyiz doktor tedavisine 2 aydır devam ediyorum geçen ay klomen kullandık olmadı bu ay doktor yumurtalıkları yormayalım diye ilaç vermedi ama ben boş durmak istemedim soğan kürü yapıyorum bir iki ay daha klomen deniycem sonra aşılama istiyorum. Bizim gibi büyük problemleri olmayanlarda aşılama olumlu sonuç veriyormuş yani normalde tüplerden birkaç sperm geçerken bu yolla yüzlercesi gönderiliyormuş benim umudum var. Sende moralini bozma aşılama olmazsa tüp bebek deneriz umudunu yitirmek için daha çok erken
Kizlar sabah test yaptim tekrar yattim kalktigimda 2. Cizgi silikti ben onu es geciyorum yok sayiyorum pazartesi adet olmazsam tekrarlayacam testi dua edin bana :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende eylülde aşılamayı denicem inşallah ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye çünki eşim tüp bebek fikrine pek sıcak bakmıyor.umudumu yitirmekten korkuyorum . benim eşimin sperm sayısı normal ama hareketlilik az bendeki ufak rahatsızlıklarıda göz önünde bulundurunca işin içinden çıkamıyorum çok karamsarlaştım bu aralar.
bende soğan kürünü denemek istiyorum aslında ne zaman başlanıp nasıl yapılıyor canım. aşılama için birincide tutmaz diyolar genelde doğrumudur bilmem ama se aşılamayı nerde yaptırmayı düşünüyorsun. özeldemi devlettemi_?
inş olumlu sonuc alırsn ndn tüpe sıcak bakmıyo hftya cmts dr randevum var bakalm ne dicek bize
Kızlar bu ne listesi ben kaçırmışım öğleden sonra muhabbeti
bende soğan kürünü denemek istiyorum aslında ne zaman başlanıp nasıl yapılıyor canım. aşılama için birincide tutmaz diyolar genelde doğrumudur bilmem ama se aşılamayı nerde yaptırmayı düşünüyorsun. özeldemi devlettemi_?
Soğan kürüne adet olduktan sonra 7. günü başlıyorsun bir soğanın yanlızca en dış kabuğunu soyarak dörde bölüyorsun 2 bardak klorsuz suya kaynadıktan sonra soğanları atıyorsun ağzı kapalı 5dk kaynadıktan sonra ılık olarak içiyorsun bunu aç karnına sabah akşam ve 15 gün yapıyorsun. Ben çok zorlanıyorum tadı kokusu çok kötü ama burnumu tıkayarak içiyorum işte :)) Ben aşılamayı özelde düşünüyorum bir arkadaşım yaptırmış 300tl gibi bir rakam tutuyor dedi hem çok fazla hormon ilaçları falan kullanılmıyormuş yine klomen kullanılıyor sanırım. Bence aşılama denemek çok mantıklı ben kendime üç ay verdim olmazsa aşılama yaptırıcam
Birde ablam dün bir sure söyledi meryem suresi anlamını okursan sırf çocuk isteyenler için gönderilmiş bir sure. bu akşamdan itibaren onuda okumaya başlıycam.
Canım listedeki arkadaşlarla bat ımız yakın bizde hepimiz 18 ağustosta test yapıcaz inşallah
benim adetim biteli 3 gün oldu ozaman ben bidahaki ay başlıycam soğan kürüne ben bursada oturuyorum burda pembe mavi kadın doğum ve tüp bebek hastanesi var ordaki bi bayan doktara gidiyorum 2 aydır ordaki fiyatını sordum sadece aşılama 650 tl dediler.umarım aşılamaya gerek kalmadan güzel haberleri alırsın canım.
bende okumaya başlıyım ne kadar zaman okunucakmış bilgin varmı_?
Bende bursadayım canım ziya çetine gidiyorum bende. Bizimde herhangi bir problemimiz yok eşimin değerleri çok iyi bende yumurtalık tembelliği var ilaç kullanıyorum. Onun dışında hiçbişey yok. Ben çok sabırsızım. Ben çocuk isteyince hemen olacak sandım ama olay öyle değilmiş çok geç başladık tedaviye şimdide her ay neden olmadı diye kendimi yiyorumİnşallh dediğin gibi aşılamaya gerek kalmadan o muhteşem çizgiyi bizde görürüz :)
Ben artık 31 yaşındayım birazda telaşım ondan :) Sen kaç yaşındasın
Süresini bilmiyorum canım ben bütün ay okurum diye düşünüyorum
Canim beni yine ekle 3. Deneme bat 19 ağustos
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.