• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar buarada bnm klomen etkilerini gösteriyo sanırım sol kasığımda batma şeklinde ağrı oluyo sanırım bu ay yum lar solda olucak eşimin değerleri düşük de olsa ALLAHTAN ümit kesilmez:38:

kuzum dediğin gibi o kadar ilaç etkilemiştir eşini muhakkak...hiç üzme kendini ve yola devam umutla

Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet oldum dün kuzum... erken yumurtlamadan dolayı adetim 3 gün erken geldi... sen de var mı bişey

Kizlar sabah test yaptim tekrar yattim kalktigimda 2. Cizgi silikti ben onu es geciyorum yok sayiyorum pazartesi adet olmazsam tekrarlayacam testi dua edin bana :)

Allah yardımcın olsun canım :D ıns hamıssındır yarın tekrar yap sonra sende bıze dua et ınsallahhh :)

Sizi uzaktan takip ediyorum... Ve dua ediyorum bu ay insaallah bir sürü hamis haberi alirsiniiiz :)
Dualariniz ve istekleriniz masumca... Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sizlere insaAllaah...:)

Allah razı olsun canım... İnşallah hepimiz günü gelince kavuşuruz evlatlarımıza

Yarın yada sonraki gün Bat canım bekliyorum paşa paşa adeti sen ne yaptın

aynen canım bende paşa paşa beklıyorum bel agrısı ara ara kasık mı yumurtamı neyse onun agrısı :D ole ıste beklıyorum bende

kızlar bendimahi adlı bı arkadas vardı lıstede epeydır yok haberınız varmı?

kuzum o en son seferde bayaa heyecan yapmış hatta gebelik takvimi eklemiştii totem niyetine ama olmadı ve o da biraz uzaklaşmak istedi çünkü 1 yıl oldu ona bebek isteyeli... Allah yüzüne bakar umarım

kuzum o en son seferde bayaa heyecan yapmış hatta gebelik takvimi eklemiştii totem niyetine ama olmadı ve o da biraz uzaklaşmak istedi çünkü 1 yıl oldu ona bebek isteyeli... Allah yüzüne bakar umarım

biliyorum neler yasadıgını da son anda ortadan kaybolmasını bılmıyordum merak etmıstım valla epeydır aklımdaydı..hayırlısı olsun hakkında

AĞUSTOS BAT

Deminos --------------------> 1 Ağustos ----------> 4. deneme ------------> :50:
Kayraberen ----------------> 2 Ağustos -----------> 6. deneme ------------> HAMİŞ :49:
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ----------> 7. deneme ------------> :50:
Anneveoglusu --------------> 2 Ağustos ---------->1. deneme -------------> :50:
Golyayla --------------------> 2 Ağustos ----------> 18. deneme -----------> :50:
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme -------------> :50:
Karabiberim999 ------------> 3 Ağustos ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ :49:
Ppure -----------------------> 4 Ağustos ----------> 2. deneme ------------> HAMİŞ :49:
April28 ---------------------> 7 Ağustos -----------> 1. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Ağustos -----------> 5. deneme
Yfrks -----------------------> 9 Ağustos -----------> 7. deneme ------------> :50:
Sweetamber ---------------> 10 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ :49:
Bbsrslmoglu ----------------> 10 Ağustos ---------> 8. deneme
Betiboop --------------------> 10 Ağustos ---------> 3. deneme -----------> :50:
Mogami ---------------------> 11 Ağustos ---------> 4. deneme ------------> :50:
Rahis -----------------------> 11 Ağustos ---------> 10. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Ağustos ---------> 6. deneme
Wuslt -----------------------> 11 Ağustos ---------> 5. deneme ------------> :50:
Kova94 ---------------------> 11 Ağustos ---------> 20. deneme -----------> :50:
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme
Elifbade06 ------------------> 12 Ağustos ---------> 6. deneme
Beginners ------------------> 12 Ağustos ----------> 8. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Ağustos ----------> 4. deneme
Balbademlinuga ------------> 13 Ağustos ----------> 7. deneme
Zynpela ---------------------> 14 Ağustos ---------> 12. deneme
Kayra19 --------------------> 14 Ağustos ----------> 1. deneme
Gulbıke ----------------------> 14 Ağustos ---------> 3. deneme ------------> :50:
Hiwazere -------------------> 14 Ağustos ----------> 3. deneme
FatmaSA --------------------> 15 Ağustos ---------> 1. deneme
Beautiful86 -----------------> 15 Ağustos ---------> 2. deneme
Tatildee --------------------> 17 Ağustos ----------> 4. deneme
Elisa ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Aslihan1451azra -----------> 18 Ağustos ----------> 1. deneme
Savrukzeynep --------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Oceanshine -----------------> 18 Ağustos ---------> 11. deneme
PaytiPo ----------------------> 18 Ağustos ---------> 11. deneme
Larsson ---------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Burcunaz1 ------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Angelina08 -----------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Kaygılı ----------------------> 20 Ağustos ----------> 2. deneme
Egemenhalit ----------------> 20 Ağustos ----------> 4. deneme
Friendly8584 ----------------> 20 Ağustos ---------> 4. deneme
Meleğim66 ------------------> 21 Ağustos ----------> 2. deneme
Hanfendi25 -----------------> 23 Ağustos ----------> 3. deneme
Asi_m -----------------------> 24 Ağustos ----------> 2. deneme
Hilal1653 --------------------> 24 Ağustos ----------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 25 Ağustos ----------> 4. deneme
Mgul ------------------------> 25 Ağustos ----------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 25 Ağustos ----------> 11. deneme
Lovely35 -------------------> 26 Ağustos -----------> 2. deneme
Golyayla --------------------> 29 Ağustos -----------> 19. deneme
Aysemutlu ------------------> 29 Ağustos ----------> 3. deneme
Deminos --------------------> 29 Ağustos -----------> 5. deneme
Denizyildizi2014 ------------> 29 Ağustos -----------> 3. deneme
2bilinmeyen ----------------> 30 Ağustos -----------> 3. deneme
Elf21 ------------------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
Anneveoglusu --------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme

EYLÜL BAT

Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
Nenu ------------------------> 4 Eylül ----------> 48. deneme
Mogami ---------------------> 4 Eylül -----------> 5. deneme
Yfrks -----------------------> 9 Eylül -----------> 8. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ----------> 3. deneme
Kilislielos -------------------> 16 Eylül ----------> 15. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Son düzenleme:
Bacılar yarın Malatya yolcusuyum ve 8 gün yokum ama foruma eşimin telefonundan girmeye çalışacağım... Çok sık giremeyeceğimden sizden ricam hamile kalırsanız (inş) ya da arkadaşlardan hamile kalanlar olursa bana mesaj atın ki geri döndüğümde listeye ekleyebileyim

Duyanlar duymayanlara iletiversin gari :34::34::34:

Not: Listeye kendi kendinizi eklemeyin haaaaaaaaaaa...:45::45::45: geri döndüğümde kendi listemden gideceğim için asıl listede olmazsınız demedi demeyin :1::1::1::1:

Son düzenleme:
kızlar merhaba bugün adet günüm ama hala olmadım ateşim de hala 37 yalnız başka hiç bir belirti yok işin tuhafı adet belirtisi falan da yok :)

kızlar merhaba bugün adet günüm ama hala olmadım ateşim de hala 37 yalnız başka hiç bir belirti yok işin tuhafı adet belirtisi falan da yok :)

test yap kuzum hamile olma ihtimalin yüksek bence

Bacılar yarın Malatya yolcusuyum ve 8 gün yokum ama foruma eşimin telefonundan girmeye çalışacağım... Çok sık giremeyeceğimden sizden ricam hamile kalırsanız (inş) ya da arkadaşlardan hamile kalanlar olursa bana mesaj atın ki geri döndüğümde listeye ekleyebileyim

Not: Listeye kendi kendinizi eklemeyin haaaaaaaaaaa...:45::45::45: geri döndüğümde kendi listemden gideceğim için asıl listede olmazsınız demedi demeyin :1::1::1::1:

çok özleriz seni kız bu arada nacizane fikrim sen yokken biri sayfayla ilgilensin kim müsaitse geldiğinde fazla uğraşma diye olmazmı :34:

Son düzenleme:

Hayirli yolculuklar canim :))

test yap kuzum hamile olma ihtimalin yüksek bence

inşallah canım ama hiç bir belirti yok göğüslerim falan aynı ağrı sızı da yok biraz sonra dışarı çıkıp alıp yapıcam ama nedense değilmişim gibi geliyor işin kötüsü yarında tatile çıkıyoruz hastaneye gitme fırsatı bile bulamayacağım...

Adet oldum dün kuzum... erken yumurtlamadan dolayı adetim 3 gün erken geldi... sen de var mı bişey

Hayirlisi olsun canım benim yarın yada sonraki gün Bat bekliyorum ama adet olacağım çünkü rahim asagida gibi

Back
X