• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

afrodit26 .!.:
sağol canım dik durmaya calışıyorum eşimin yanında ama zor gercekten.. 3 ay hamile kalma dedi doktor
Canim sanki icimden bisey koptu o kadar cok üzüldüm ki Allah sabir versin sana imsaAllah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ve onu kucagina alirsin:(

kızlar bnde eşimin düşük çıkan sperm sayısınn ardından tekrar k.boynuz kürüne başladm cumartesi aksamdan beri içiyor bi yandan da domates havuc gibi sebzeler yediriyorm iyi gelen ne varsa 17-18 ağustos yumurtlama olacak inş o zmna azıcıcık da olsa etki eder eşimin morali cooook bozuk bana belli etmese de ama bn umudumu kesmemeye calışıyorm ALLAH ol dedikten snr olur inş

afrodit cnm çok üzüldm gerçekten inş ALLAH bidaha yasatmaz
rahis seni de tebrik ediyorm cnm
kızlar buarada bi tarhana konusu vardı hatırlarsanız annem dün yaptı bgnde yardma gidiyorm bahane bulmaya gerek kalmaı:));)

kızlar bnde eşimin düşük çıkan sperm sayısınn ardından tekrar k.boynuz kürüne başladm cumartesi aksamdan beri içiyor bi yandan da domates havuc gibi sebzeler yediriyorm iyi gelen ne varsa 17-18 ağustos yumurtlama olacak inş o zmna azıcıcık da olsa etki eder eşimin morali cooook bozuk bana belli etmese de ama bn umudumu kesmemeye calışıyorm ALLAH ol dedikten snr olur inş

Sen devam et keçi boynuzu kürüne işe yarayacak inşalla;-)

Sen devam et keçi boynuzu kürüne işe yarayacak inşalla;-)
inşallah cnm daha önce uygulamıştık faydasını gördük eşim gecen ay ilaç iğne serum kullanımştı onlarında az biras etkisi vardr diye düşünüyorm hem belki o etkiyi de daha çabuk kaldırır

İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık :D

RAHİSSS TEBRİKK EDERİM HADİ MAŞALLAH GÖZÜN AAYDIN ALLAH SAĞLIKLI BİR GECELİK NASİP ETSİNN :)))

merhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum

Şu an içime bi şey düştü sanki bi kötüyüm bi yakınımı kaybetmişim gibi bi çaresizlik bi kötü his üzüldüm rabbim sana eşine sağlık versin yeniden bir bebiş gelecek ve sımsıkı tutunacak allahın izniyle tamam mı :( çok geçmiş olsun tekrardan seninleyiz....

Teşekkür ederım canım aylardır soğan suyu ıcıyorum zaten bu ay catlatma ıgnesı vurulacaktım yumurta takıbı yaptırdım fakat esımın nobetınden dolayı ıgneyı vurduramadım cunku ılıskı olmayacaktı 2 gun. adetım bıttıkten sonra hergun 3 ıncır ve havuc yedım yumurta gelıstırıyo ve kendı kendısıne catlamasını saglıyo.bırde dualarım var tabi :) bu sefer catlamıs yumos ve bırlesmıs cok sukur spermle :) darısı ısteyen herkese olsun ınsallahh
kurunu duydum inncirin de demek yesek te olurmus emeklerin bos gitmemis cokbsukur kendine cok dikkat et artik canim

BU SİTEYE NE OLMUŞ BÖYLE TOPİK BİLE BULUNMADI ŞOK OLDUM SABAH NERDEN GİRİCEZ TOPİĞİMİZE DOĞRUDAN ? Bİ DE Bİ KAÇ TANE İŞARETLİYİP CEVAP VERME SEÇENEĞİNE NE OLDU ? Bİ DE ŞU AN BU TOPİCTE OLANLARI NERDEN GÖREBİLİYORUM IYYY ÇOK KÖTÜ OLMUŞ YENİ HALİ YA

İKİ GÜNDÜR ATEŞİM VAR EŞİM ÇOK SICAKSIN DEİYP DOKTORA GİDELİM Mİ DİYO BENDE DÜŞMEZSE GİDERİZ DİYORUM ÇÜNKÜ DOKTORA GİDECEK KADAR YANMIYORUM ACABA BUNUN GEBELİKLE ALAKASI OLMAZ SANIYORUM YANİ BATTAN Bİ İKİ GÜN ÖNCE OLSA Bİ İHTİMAL DERDİK ?

İKİ GÜNDÜR ATEŞİM VAR EŞİM ÇOK SICAKSIN DEİYP DOKTORA GİDELİM Mİ DİYO BENDE DÜŞMEZSE GİDERİZ DİYORUM ÇÜNKÜ DOKTORA GİDECEK KADAR YANMIYORUM ACABA BUNUN GEBELİKLE ALAKASI OLMAZ SANIYORUM YANİ BATTAN Bİ İKİ GÜN ÖNCE OLSA Bİ İHTİMAL DERDİK ?
Benim eşimde öyle söyluyor yanıyorsun diyor bende vücuduma elımı koydugumda vucudum sıcacık benımde aklıma gebelık gelmıstı ve ben cumartesı gunu cok kötuydum ınanılmaz bır agrı cektım suandada tek taraflı bır agrım var

KİMSE YOK MU BURALARDA ELİSA SENDE Mİ ÇEVRİMDIŞISIN NİYE GÖREMİYORUM NASIL GÖRÜCEM :(((

Afrodit yazını okurken içim cız etti çok üzüldüm canım Allah sizlere sağlık versın bebısn sana sımsıkı sarılacak bunları unutturack

Benim eşimde öyle söyluyor yanıyorsun diyor bende vücuduma elımı koydugumda vucudum sıcacık benımde aklıma gebelık gelmıstı ve ben cumartesı gunu cok kötuydum ınanılmaz bır agrı cektım suandada tek taraflı bır agrım var

Burdaymışsın :)) az önce gittim ateş ölçer aldım 36,2 gayet normalim o zaman hasta olucam vücudum dıştan yanıyo :((( senin bu ağrılar yoksaaa ayın 18ine ne kaldı ama hevesimde iyice gitti afroditle beraber :(

Sen böyle deyince ben de şimdi ölçtüm 36.7

Burdaymışsın :)) az önce gittim ateş ölçer aldım 36,2 gayet normalim o zaman hasta olucam vücudum dıştan yanıyo :((( senin bu ağrılar yoksaaa ayın 18ine ne kaldı ama hevesimde iyice gitti afroditle beraber :(
burdayım tatlım :) evet bende çok üzüldüm korktum Allah kimseye yasatmasın benım bu aykı agrılarım çok farklı yerlerde 18 gelseydı bir

Back
X