- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
İnşallah öyledir canım Allah'ım söyletmiştir bu güzel duygun için çok teşekkür ederim canım :)Bende yazarken tuhaf hissettim seni öyle düşündüm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir canım Allah'ım söyletmiştir bu güzel duygun için çok teşekkür ederim canım :)Bende yazarken tuhaf hissettim seni öyle düşündüm :)))
çocuklu eve kadın zaten gerek bulacağım artık birini temizlik şirketinden düşünüyorum birde gündelik için gelen kadına sigorta işini çıkarmışlar canım eşim diyor ceza yeriz diye şirkette en azından sigortası olur
inşallah tez zamanda hamiş olur dönemdaş oluruz birlikte canım hayırlısı ile
kaygılı ne olmuş ben anlamadım bir arkadaşımızın sıkıntısımı oldu bebişle ilgili
Hayır olsun tatlım bebişlerimiz inşallah bizimledirBen akşam uyumadan önce içimden şöyle geçirdim Allah'ım bebişim varsa rüyamda bana göster bir işaret yolla dedim ve rüyamda şunları gördüm
Eşimin kuzenı gerçekte hamıle onu gördum rüyamda ve benim midem bulanıyor çıkarıyorum bana diyorki sen bir test yapsana diyorum ama benim gögüslerim hala agrımıyorki derin nefes al bırden bırak bakım acıyacakmı dıyor bunu gördum ruyamda :)
Amin canım inşallah 1 hafta kaldı canım adım adım yaklaşıyoruzHayır olsun tatlım bebişlerimiz inşallah bizimledir
Hayır olsun tatlım bebişlerimiz inşallah bizimledir
Canım sorması ayıp sende gaz varmı raatsız ediyormu seni
Cuma bi gelse pazartesi hemen gelirdeAmin canım inşallah 1 hafta kaldı canım adım adım yaklaşıyoruz
Yok canım ama gaz çoğu kişide olan ilk belirtilerdenmişCanım sorması ayıp sende gaz varmı raatsız ediyormu seni
Hım desene senın rahat olur ben hıc bu kadar gazım oldugunu bılmemsöylemesi ayıp bende hep var bi kurtulamadım şu işlerden ben hamilelikte hiç zorluk çekmem hayat boyu hassas mide ve şikayetleri gaz şişlik :))))
Yok canım ama gaz çoğu kişide olan ilk belirtilerdenmiş
Hım desene senın rahat olur ben hıc bu kadar gazım oldugunu bılmem
Ben akşam uyumadan önce içimden şöyle geçirdim Allah'ım bebişim varsa rüyamda bana göster bir işaret yolla dedim ve rüyamda şunları gördüm
Eşimin kuzenı gerçekte hamıle onu gördum rüyamda ve benim midem bulanıyor çıkarıyorum bana diyorki sen bir test yapsana diyorum ama benim gögüslerim hala agrımıyorki derin nefes al bırden bırak bakım acıyacakmı dıyor bunu gördum ruyamda :)
gazda gercekten çok rahatsız ediyor hım anladmm canıım bellı olmaz ama belkı hamış çıkarsın dr keseyı görmeye gidersin :)bide bebişin gazı olur artık balon gibi havalanırım :))) o yüzden ben artık hiç belirti bulamıyorum bu ay aramıyorum da eylülde ararım doktor gidip bi muayene olursam yumurtlamayı yakalarız belki
Rüya onemlıınsallah vardır senınde bebişin canımm. Ben 2 AY once gordum benım yasımda bı arkadasım varmıs sohbet edıoruz ben ona su yontemı denedık bu ılacı kullandık falan anlatıyorum olmazsa tedaviye baslarız dıorum kız bana dedıkı ya sız nıe tedavı dusunuyosunuzkı 2 ay sonra zaten cocugunuz olcak dedı. ve 2 ay sonra hamıle oldugumu ogrendım. ogrenmeden 4 gun oncede kan testı yaptırmısım ruyamda 49 cıkmıstı nasıp :)
canım bende gazda vardı gercekten. normalde usuturum karnım davul gıbı olur gazım olur ama ole degıl. karnım normal sevıyede ama sureklı afedersın agızdan bı gaz cıkarma vardı. esım dıodu ya sen sodamı ıcıp duruyosunYok canım ama gaz çoğu kişide olan ilk belirtilerdenmiş
canım bende gazda vardı gercekten. normalde usuturum karnım davul gıbı olur gazım olur ama ole degıl. karnım normal sevıyede ama sureklı afedersın agızdan bı gaz cıkarma vardı. esım dıodu ya sen sodamı ıcıp duruyosun![]()
Canim ben de adet oldum malesefbat 3 Eylül.
Hayırlısı kuzum... umarım eylülde güzel haberi alırsın... yeni bat alayım
canım benım agrım normalde 1 hafta once nerdeyse baslardı. su tulumuyla gezerdım olana kadar. ama bu ay agrı supelendırdı benı zaten oyuzden erken test yaptım 2 gun kala hıc kalmadı nerdeyse belım ve sırtım cok agrıdı. kasıklarımda ara ara yokluyolar gıbıayy ne güzel inşllah benım rüyamda gercek cıkar bulantımın kusmamın sebebı bebısımdır ve testte cıkar ahhh senın agrın nasıldı canım benım bu ay cok farklıydı ılk defa öyle bır agrım oldu