• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çocuklu eve kadın zaten gerek bulacağım artık birini temizlik şirketinden düşünüyorum birde gündelik için gelen kadına sigorta işini çıkarmışlar canım eşim diyor ceza yeriz diye şirkette en azından sigortası olur

inşallah tez zamanda hamiş olur dönemdaş oluruz birlikte canım hayırlısı ile

inşallah kısmetse neden olmasın :)) evet o sigorta işi çok riskli bencede o şekilde olması mantıklı olur bende ilk defa kadın çağırdım ama başına bi şey gelir diye tedirgin oldum araştırıcam bu konuyu :))

Ben akşam uyumadan önce içimden şöyle geçirdim Allah'ım bebişim varsa rüyamda bana göster bir işaret yolla dedim ve rüyamda şunları gördüm
Eşimin kuzenı gerçekte hamıle onu gördum rüyamda ve benim midem bulanıyor çıkarıyorum bana diyorki sen bir test yapsana diyorum ama benim gögüslerim hala agrımıyorki derin nefes al bırden bırak bakım acıyacakmı dıyor bunu gördum ruyamda :)
Hayır olsun tatlım bebişlerimiz inşallah bizimledir

Hım desene senın rahat olur ben hıc bu kadar gazım oldugunu bılmem

bide bebişin gazı olur artık balon gibi havalanırım :))) o yüzden ben artık hiç belirti bulamıyorum bu ay aramıyorum da eylülde ararım doktor gidip bi muayene olursam yumurtlamayı yakalarız belki

Ben akşam uyumadan önce içimden şöyle geçirdim Allah'ım bebişim varsa rüyamda bana göster bir işaret yolla dedim ve rüyamda şunları gördüm
Eşimin kuzenı gerçekte hamıle onu gördum rüyamda ve benim midem bulanıyor çıkarıyorum bana diyorki sen bir test yapsana diyorum ama benim gögüslerim hala agrımıyorki derin nefes al bırden bırak bakım acıyacakmı dıyor bunu gördum ruyamda :)

Rüya onemlı :D ınsallah vardır senınde bebişin canımm. Ben 2 AY once gordum benım yasımda bı arkadasım varmıs sohbet edıoruz ben ona su yontemı denedık bu ılacı kullandık falan anlatıyorum olmazsa tedaviye baslarız dıorum kız bana dedıkı ya sız nıe tedavı dusunuyosunuzkı 2 ay sonra zaten cocugunuz olcak dedı. ve 2 ay sonra hamıle oldugumu ogrendım. ogrenmeden 4 gun oncede kan testı yaptırmısım ruyamda 49 cıkmıstı nasıp :)

bide bebişin gazı olur artık balon gibi havalanırım :))) o yüzden ben artık hiç belirti bulamıyorum bu ay aramıyorum da eylülde ararım doktor gidip bi muayene olursam yumurtlamayı yakalarız belki
gazda gercekten çok rahatsız ediyor hım anladmm canıım bellı olmaz ama belkı hamış çıkarsın dr keseyı görmeye gidersin :)

Rüya onemlı :D ınsallah vardır senınde bebişin canımm. Ben 2 AY once gordum benım yasımda bı arkadasım varmıs sohbet edıoruz ben ona su yontemı denedık bu ılacı kullandık falan anlatıyorum olmazsa tedaviye baslarız dıorum kız bana dedıkı ya sız nıe tedavı dusunuyosunuzkı 2 ay sonra zaten cocugunuz olcak dedı. ve 2 ay sonra hamıle oldugumu ogrendım. ogrenmeden 4 gun oncede kan testı yaptırmısım ruyamda 49 cıkmıstı nasıp :)

ayy ne güzel inşllah benım rüyamda gercek cıkar bulantımın kusmamın sebebı bebısımdır ve testte cıkar ahhh senın agrın nasıldı canım benım bu ay cok farklıydı ılk defa öyle bır agrım oldu

Yok canım ama gaz çoğu kişide olan ilk belirtilerdenmiş
canım bende gazda vardı gercekten. normalde usuturum karnım davul gıbı olur gazım olur ama ole degıl. karnım normal sevıyede ama sureklı afedersın agızdan bı gaz cıkarma vardı. esım dıodu ya sen sodamı ıcıp duruyosun :D

canım bende gazda vardı gercekten. normalde usuturum karnım davul gıbı olur gazım olur ama ole degıl. karnım normal sevıyede ama sureklı afedersın agızdan bı gaz cıkarma vardı. esım dıodu ya sen sodamı ıcıp duruyosun :D

Aynen canım yazmaya utandım bende süreklı agızdan gaz cıkarasım gelıyorkı cıkarıyorum asla öyle bır sıkınttım yoktur soda ıcsem bıle fazla cıkaramam ama bayramdan önce gastrıt cıktı bende gastrıt boyle yaparmı bılmıyorum hangısı bana bunları yaptıryor bılmıyorum inşallah bebısımdır o_O

Canim ben de adet oldum malesef :( bat 3 Eylül.
Hayırlısı kuzum... umarım eylülde güzel haberi alırsın... yeni bat alayım

kuzum benim regl de basladi malesef.. yeni bat 13 eylul. insallah rabbim bu ay nasip eder bize.

Bir sure ates olcum test falan yapimiycam buralarda dolasmiycam strese giriyorum galiba. Bat zamanina kadar sabredersem haber veririm. Herkese hayirli haberler

ayy ne güzel inşllah benım rüyamda gercek cıkar bulantımın kusmamın sebebı bebısımdır ve testte cıkar ahhh senın agrın nasıldı canım benım bu ay cok farklıydı ılk defa öyle bır agrım oldu
canım benım agrım normalde 1 hafta once nerdeyse baslardı. su tulumuyla gezerdım olana kadar. ama bu ay agrı supelendırdı benı zaten oyuzden erken test yaptım 2 gun kala hıc kalmadı nerdeyse belım ve sırtım cok agrıdı. kasıklarımda ara ara yokluyolar gıbı :D batmalar oldu ama baska yok. normalde belımın agrıdıgı hızadan gobusumde agrırdı yanı ekvator gıbı dusun :D sankı vucudum ordan 2 parcaya ayrılcakmıs gıbı olurdu ama bu sefer sadece ara ara kasık agrısı ve bel agrısı oldu. sadece 1 gun cok agrıdı dedım oyyy gelıyo kesın erken adet olucam. ondan baska asırı agrı olmadı. bıde sabah kalktım mesela gerılırken yada ust raflara uzanırken sag tarafıma bırden saplantı oluyodu hemen buzutup kalıyodum. uzun oldu kusura bakma ama benzıyo sankı belırtılerımız :D ınsallah vardır sende de. haaa bıde sıvılcelerım cogaldı normalde ergenlık sıvılcesı gıbı cıkar her adet donemı ama bu sefer ısırık gıbı cıktı yuzumde ve sırtımda tabı hıc bırını hamıleleıge yormadım sıcaktandır falan dedım :)

Back
X