• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyiyim şükür adet olacam gibi ama umudum var var;)
Aynen canım bende öyle adet olacam diyorum kendimi buna inandırıyorum bacak sızım devam edıyor çünkü ama burdan arkadaslar hamıs olabılırsın diyor benımde öyleydı dıyor 1 hafta önce bacakları agrımız adet olacam zannetmıs aynı ben gıbı :)

Aynen canım bende öyle adet olacam diyorum kendimi buna inandırıyorum bacak sızım devam edıyor çünkü ama burdan arkadaslar hamıs olabılırsın diyor benımde öyleydı dıyor 1 hafta önce bacakları agrımız adet olacam zannetmıs aynı ben gıbı :)
evet hamilelerde olabilirmiş bende duydum ve senden umutluyum canm ;)

evet hamilelerde olabilirmiş bende duydum ve senden umutluyum canm ;)
Cannım ne güzel hepiniz benden umutlusunuz ama benım kendımden hiç umudum yok kendımı yaşlanmıs gıbı hıssedıyorum yaslanmısımda romatızmalarım azmıs gıbı :D ama inşallah sizin dediğiniz çıkar umutlarınız boşa çıkmaz

a
Ayy hadi insallah hamis olursun canim belirtilerin hamilelikte oluyormus :))

yani doktor henüz bişey demedi korun diye o gün tam ayılmamıştım o da acıklama yapmadı o yüzden cuma gidince konuscaz sanırım ama benm kürtaj dedikleri 10 dk sürdü doktor içerde 1 parca kalmış onu da aldım ben dedi kürtajdan sonra da hiç kanamam olmadı hala yok ben de beklemek istemiyorum zaten heralde hemen adet olunmuyormuş o sürede dinlensin rahmim ilk adetten sonra da korunmam bi daha .sadece doktorun 3 ay sonra falan tekrar olur dediğini hatırlıyorum ..
Bize doktor 3 ay korunun dedi korunmadik 4. Ayda hamile kalmıştım. Ne güzel seni uyutmuslar beni uyutmamişlardi devlette olmuştum çok zordu yaa

Cannım ne güzel hepiniz benden umutlusunuz ama benım kendımden hiç umudum yok kendımı yaşlanmıs gıbı hıssedıyorum yaslanmısımda romatızmalarım azmıs gıbı :D ama inşallah sizin dediğiniz çıkar umutlarınız boşa çıkmaz
artık umutlarımızı boşa çıkartma bi zahmet :p;)

Tebrik ederim canım seni ne güzel düşünüyorsun bundan sonra aynısı olmayacak kendıne dıkkat edeceksın agır işler yapmayacaksın korkma aynı seylerı yaşamayacaksın Allah'ın izniyle benım annem 5.5 aylıkken düşük yaptı düşün içinde kıpırdadıgını hissediyordu ama sonra yine hamıle kaldı ve dogumunu yaptı sende içini ferah tut kendını yormayacaksın prensesler gıbı davranacaksın kendıne tatlım sonra nur topu gıbı bır bebısın olacak
inşallah olmayacak canım dünden beri öyle şeyler duydum ki kendime şükrediyorum ben, düşüğüm kendiliğinden oldu şu an cok iyiyim dinleniyorum sadece .. dediğin gibi çok şey hissetmedim sadece son gün kalp atışını duydum o anı hatırladıkça kötü oluyorum çünkü doktorum umutlu konusmustu kalp atışını duyduk kese de düzgün diye ama nasipte yokmuş kaderimiz buymuş yavrumla napalım

inşallah olmayacak canım dünden beri öyle şeyler duydum ki kendime şükrediyorum ben, düşüğüm kendiliğinden oldu şu an cok iyiyim dinleniyorum sadece .. dediğin gibi çok şey hissetmedim sadece son gün kalp atışını duydum o anı hatırladıkça kötü oluyorum çünkü doktorum umutlu konusmustu kalp atışını duyduk kese de düzgün diye ama nasipte yokmuş kaderimiz buymuş yavrumla napalım
Evet canım hayırlısı buymuş daha güzel olacak hersey senin bebeğin eşin için dinlenmene bak sen şimdi üzme kendini

Bize doktor 3 ay korunun dedi korunmadik 4. Ayda hamile kalmıştım. Ne güzel seni uyutmuslar beni uyutmamişlardi devlette olmuştum çok zordu yaa
bir de onu görseydim ne olurdum bilmiyorum zaten canım cok zor bişey bu.. senin 1 kez mi oldu düşük 2. doğdu mu

Back
X