• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

oooo sen anlaşmayı bozmuşsun ama cnm :) hani sabırlı olup beklıcektık 18i..gercı benım reglım 18inden önce bıle gelebılır bu ay :)
Ayyy öyle deme canım ya üzülürüm :KK61:anlaşmayı bozmadım hıc heyecanlada yapmadım sırf cok ısrar ettıgı ıcın benım ıcın ası gun 18 bende dıyorum benım adette erken gelır bır kac gune görelım neler olaak :)

Ayyy öyle deme canım ya üzülürüm :KK61:anlaşmayı bozmadım hıc heyecanlada yapmadım sırf cok ısrar ettıgı ıcın benım ıcın ası gun 18 bende dıyorum benım adette erken gelır bır kac gune görelım neler olaak :)
bendede kasık ve bacak ağrıları var regli habercısı.bende var erken gebelık testı 2 tane.ama bu ay gunum gecmeden test yapmıyım zıyan olmasınlar dıye dusunuyorum testler :)

bendede kasık ve bacak ağrıları var regli habercısı.bende var erken gebelık testı 2 tane.ama bu ay gunum gecmeden test yapmıyım zıyan olmasınlar dıye dusunuyorum testler :)
evet canım bencede hemde erken gebelık testı pahalı oluyor onlar araya gıtmesın benımkı ucuz testlerdendı bende bacak agrısı var ara ara kasık sancısı ben hafta sonuna kalmaz adet olurum demedı demeyın

evet canım bencede hemde erken gebelık testı pahalı oluyor onlar araya gıtmesın benımkı ucuz testlerdendı bende bacak agrısı var ara ara kasık sancısı ben hafta sonuna kalmaz adet olurum demedı demeyın
Elisa hiç belli olmaz dediğim gibi adet belirtileriyle hamilelik belirtileri arasında hiç fark yok. Bende hasta olurum zannediyordum ikisinde de ama olmadım. Tabi ikisi de düştü o ayrı.

Elisa hiç belli olmaz dediğim gibi adet belirtileriyle hamilelik belirtileri arasında hiç fark yok. Bende hasta olurum zannediyordum ikisinde de ama olmadım. Tabi ikisi de düştü o ayrı.
İnşallah sizlerin dediği gibi olur canım bu kadar sancıya karsın bır yerleşme kanaması gelse umudum olacak ama hayırlısı inşallah siz haklı çıkarsınız canım kısmet canım saglıklı degılmıs belkıde onun ıcın dusmus Allah hepımıze hayırlı saglıklı bebıs ve saglıklı gebelık versın bebıslerımıızı kucagımıza almayı nasip etsin

İnşallah sizlerin dediği gibi olur canım bu kadar sancıya karsın bır yerleşme kanaması gelse umudum olacak ama hayırlısı inşallah siz haklı çıkarsınız canım kısmet canım saglıklı degılmıs belkıde onun ıcın dusmus Allah hepımıze hayırlı saglıklı bebıs ve saglıklı gebelık versın bebıslerımıızı kucagımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah canım. Sen normal hayatına devam et onu düşünme. Oldum olacağım derken stresten de olmazsın hamile zannedersin sonra sonu hüsran olur.

Amin inşallah canım. Sen normal hayatına devam et onu düşünme. Oldum olacağım derken stresten de olmazsın hamile zannedersin sonra sonu hüsran olur.
Ağrım olmadıgı sürece rahatım canım ama ister istemez aklımın bir köşesinde var bakalım kısmet artık canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

merhaba kızlar bhcg 53 ten 314 olmus 4 gunde. 2 hafta sonra ultrasona gırcem 7. hgaftada. içim rahatladı. hafıf mıde bulantım basladı.merdıven cıkınca basım donuo. betım benzım atıo. ferritin depolarım dusmus. sanırım demır preparatı baslıcaz yarın. opuyorum hepınızı.

Olur canım hatırlatırız bende cuma gunu test alacagım bende tek çizgi göreceğimi biliyorum ama gruba ayak uyduracagım :) bır sponsor bızede lazım topıgımıze bırı sponsor olurmu acaba :)

eveett kizlaaarrr bugunu saymazsak kaldi 5 gun 18i ben direk kan vercem haberiniz olsun. Daha kesin sonuc

merhaba kızlar bhcg 53 ten 314 olmus 4 gunde. 2 hafta sonra ultrasona gırcem 7. hgaftada. içim rahatladı. hafıf mıde bulantım basladı.merdıven cıkınca basım donuo. betım benzım atıo. ferritin depolarım dusmus. sanırım demır preparatı baslıcaz yarın. opuyorum hepınızı..

Kizlaarr 18ine son 5 gun hadi bakalimmmm. Bende hic belirti yok suan. Bazen sag tarafim hafiften tik tik ediyo. Onun disinda bisey yok adet belirtisi agri vs hic bisey yok belki daha erkendir. Ayin 18inde ben direk kan testi yaptircam sonucunu yazarim hemen.

kızlar 18 de toplu test yapacaklar siz idrar testindenmi bahsediyorsunuz ben kan testi yaparız sanıyordum

molsua kızlar bhcg 53 ten 314 olmus 4 gunde. 2 hafta sonra ultrasona gırcem 7. hgaftada. içim rahatladı. hafıf mıde bulantım basladı.merdıven cıkınca basım donuo. betım benzım atıo. ferritin depolarım dusmus. sanırım demır preparatı baslıcaz yarın. opuyorum hepınızı..
Ayy ne guzel minik bezelyen gobusunde masallah saglikla kucaginada almayi nasip etsin rabbim isteyen herkese nnasip olur insallah

Blummm benim dün ovulasyon testim pozitif çıktı t çizgisi c'den çok çok daha koyuydu fotoğrafı dün yükleyemedim telefondan hata verdi bugün yükleyebilirsem atıcam. Sorum şuydu şizce bu çizgiyi gördükten ne zaman sonra ilişki olmalı o akşam mı yoksa ertesi gün mü diye ama riske atmak istemedik ve dün akşam çalışma yaptık ama bu ay hiç kafaya takmadığımız için yorulmadan sıkılmadan oluyor o nedenle içim çok rahat. Kısmetimizde varsa olur.

Hepinizi öpüyorum kızlar. Ben bu ay çok pozitif bakıyorum sizde lüten ümitsiz olmayın. Hepinize sevgiler...

canım calısmayı aksatmayarak iyi etmişsin bugun yıne çalış sonra gün aşırı calısırsın inşallah bebişin gelır bu ay ki ben cok uzun sürcegini zannetmıyrum annişini bekletmeyecek :D

merhaba kızlar bhcg 53 ten 314 olmus 4 gunde. 2 hafta sonra ultrasona gırcem 7. hgaftada. içim rahatladı. hafıf mıde bulantım basladı.merdıven cıkınca basım donuo. betım benzım atıo. ferritin depolarım dusmus. sanırım demır preparatı baslıcaz yarın. opuyorum hepınızı.
Maşallah sübhanallah size. 4 günde baya artmış acaba ikiz mi. Hayırlısıyla kucağıniza almak nasip olur insALLAH.

Maşallah sübhanallah size. 4 günde baya artmış acaba ikiz mi. Hayırlısıyla kucağıniza almak nasip olur insALLAH.

Maşallah sübhanallah size. 4 günde baya artmış acaba ikiz mi

canım calısmayı aksatmayarak iyi etmişsin bugun yıne çalış sonra gün aşırı calısırsın inşallah bebişin gelır bu ay ki ben cok uzun sürcegini zannetmıyrum annişini bekletmeyecek :D
Blummm senin hamileliğin nasıl gidiyor. Herşey yolundadir insALLAH

Blummm senin hamileliğin nasıl gidiyor. Herşey yolundadir insALLAH

çok şükür iyiyim bugun dr gittim kesemizde 18mm olmuş 2 hafta sonra hem bebişimi hemde kap atıslarını görcem inşallah senın calısmalar nasıl gidiyo?

Back
X