http://www.fertilityfriend.com/home/51c22f ben bu ay ateş ölçmeyi beceremedim galiba bi yükselip bi iniyor ama hep azcık uykularla yapıldı ondan oldu galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canıminşallah komşum adete yakında can çekmesi olur diyo ama bu çok farklı umarım gelmiştir velet:):)bu durumu hayra yoralım ki hayırlı olsun bebişler göbişlere dolsun mani gibi oldu![]()
kız can çekmesi var can çekmesi var bu çok farklı geldi gözümün önünden gitmiyor vallah düşünmekten başım ağrıdı
Rahat kafayla romantik bir beraberliğiniz olsun esinle o zaman bu aksaaammm:)canım ben hakkaten yumurtluyorum galiba tavuk olacaz yakında:):) bugün wc ye gittiğimde yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti bugün saat 5 te ovu testini tekrarlıyım bakalım sonuc ne olacak![]()
ayy inşallah cidden farklı bişi buBenim de her şeyi canim çeker ondan anlayamam herhalde... İnsaAllh hamilesindir canim :)
demi ama farklı geldi bu bana belkide rejimdeyim diye yemek için bahane arıyorumalgıda seçicilik bak çok yiyorum iştahım açıkk mide bulantısı yorgunluk ateş vsvsvs hepsi var bana sorsan ama bunların hiç birine takılmıyorum çünkü takıldıkça umutlanıyoruz sonra olmayınca büyük hayal kırıklığı stres yaşıyoruz ve kendimize hamile kalmamıza engel bir durum yaratıyoruz o yüzden hiç bir şeyi öyle anlama geçen ay bu forumda çok hayal kırıklıkları yaşadık ben 18ine kadar hiç bir belirti aramıyorum ve ayın kaçı onunla bile ilgilenmiyorum tavsiyem koyver gitsin :)
Rahat kafayla romantik bir beraberliğiniz olsun esinle o zaman bu aksaaammm:)
ayın kaçı olduğunu bile bilmiyormuş takmıyormuş seni seni sen saatleri bile hesaplıyorsundur allah bilir:)algıda seçicilik bak çok yiyorum iştahım açıkk mide bulantısı yorgunluk ateş vsvsvs hepsi var bana sorsan ama bunların hiç birine takılmıyorum çünkü takıldıkça umutlanıyoruz sonra olmayınca büyük hayal kırıklığı stres yaşıyoruz ve kendimize hamile kalmamıza engel bir durum yaratıyoruz o yüzden hiç bir şeyi öyle anlama geçen ay bu forumda çok hayal kırıklıkları yaşadık ben 18ine kadar hiç bir belirti aramıyorum ve ayın kaçı onunla bile ilgilenmiyorum tavsiyem koyver gitsin :)
Yapın tabiii kuzucumm:) ama kafaya takma sakin...:)calışma yapalım o zaman
![]()
demi ama farklı geldi bu bana belkide rejimdeyim diye yemek için bahane arıyorum![]()
Rahat kafayla romantik bir beraberliğiniz olsun esinle o zaman bu aksaaammm:)
calışma yapalım o zaman
![]()
ayyyy sıloganım olur artık bu benim muzverle değil silik çizgiyle gel hatta belirli çizgiyle gelöyle olmasa da ona yor ben artık kimseye öyle yorum yapmıyorum bebiştendir tarzında sonra negatif görünce biz umutlandırdık bak şimdi üzgün diyorumbana mücverlerle değil silik çizgilerle gel bebeğim :):):)
şimdi test yaptım ama negatif bu ayda olmadı adette gecikti yinenşallah başka nedeni vardır :) bende kızım olursa aklımdaki isimlerden biri bade :)
kız zaten kıtlık vardı 3 gündür bugün kıtlıktan cıkmışa döncez gercekten:)kıtlıktan çıkmış gibi olsun :):):)
ayın kaçı olduğunu bile bilmiyormuş takmıyormuş seni seni sen saatleri bile hesaplıyorsundur allah bilir:)
şimdi test yaptım ama negatif bu ayda olmadı adette gecikti yine![]()
kaç gün gecıktı cnmşimdi test yaptım ama negatif bu ayda olmadı adette gecikti yine![]()
kız zaten kıtlık vardı 3 gündür bugün kıtlıktan cıkmışa döncez gercekten:)