- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
belli bir şişkinblik yok sankı ıcerde bı sıskınlık var. rahım hormonların etkıdıyle buyuyorya ondan galıba. ılk baslarda rahatsız edıodu.Şişti mi karnın kız maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli bir şişkinblik yok sankı ıcerde bı sıskınlık var. rahım hormonların etkıdıyle buyuyorya ondan galıba. ılk baslarda rahatsız edıodu.Şişti mi karnın kız maşallah
Bat 15 ağustos yani Cuma günü daha önce ovulasyonda koyu çizgi görüp denemistim erken gebelik testi, onda silik çizgi çıkmıştı hemen. Ama sanırım test bozuk dün ve bugün aynı adet olacakmışım gibi his geliyor. Belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ve karın bölgm buz gibi. Sıcak suyla duş aldım üşüme geliyor bana...Canim kaç gün var senin , çok erkense çıkmaz canim kafan da rahatlamaz biliyorsun :S
Teşekkür ederim canım kolay gelsin sanada :)Afiyet olsuuun ben ev temizliğindeyim ara ara size bakıyorum... Yarın arkadaşım gelecek mamalar yapacağım ona :):)
Bat 15 ağustos yani Cuma günü daha önce ovulasyonda koyu çizgi görüp denemistim erken gebelik testi, onda silik çizgi çıkmıştı hemen. Ama sanırım test bozuk dün ve bugün aynı adet olacakmışım gibi his geliyor. Belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ve karın bölgem buz gibi. Sıcak suyla duş aldım, üşüme geliyor bana...Canim kaç gün var senin , çok erkense çıkmaz canim kafan da rahatlamaz biliyorsun :S
Bir kaç gün bekle tatlimm bakalim hayırlısı olsun Rabbimden...:)
Ben bebek çocuk aşığım resmen :)
Bana kalsa evlendiğim gibi yapardım ama uni son senemdi dedim o bitsin, eşimle 9 yıllık sevgiliydik biz o da azcik evlendiğimizin tadına doyalim diyordu , iyi dedim...okul bitti azcik tatil yaptık dedim hadi artık yapalım... Tamam canim yapalım dedi :):) erken değil bak hemen olmuyor görüyoruz ... Rabbim hasretini çektirmesiiin...
Burdayım kuzum yemege gıtmıstıım
sakın sıcak suyla dus alma,gebelık var ise düşmesine sebep olur.bol bol soguk su tut karın kısmına.ayakları sıcak karnı serın tutmak gerekıyormus..ayrıca testte sılıkte olsa cıkmıssa vardır bırseyler umutsuz olma.hayırlı haberlerını beklıyoruz.bat ne zaman?Bat 15 ağustos yani Cuma günü daha önce ovulasyonda koyu çizgi görüp denemistim erken gebelik testi, onda silik çizgi çıkmıştı hemen. Ama sanırım test bozuk dün ve bugün aynı adet olacakmışım gibi his geliyor. Belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ve karın bölgm buz gibi. Sıcak suyla duş aldım üşüme geliyor bana...
bende evlendiğimde üni 2.sınıf yeni bitmişti 2 sene bekledik simdi Allah kısmet ederse tombiş şeker bir beişim olsun istiyorum Allah hepimize kısmet eder inşaAllahBir kaç gün bekle tatlimm bakalim hayırlısı olsun Rabbimden...:)
Ben bebek çocuk aşığım resmen :)
Bana kalsa evlendiğim gibi yapardım ama uni son senemdi dedim o bitsin, eşimle 9 yıllık sevgiliydik biz o da azcik evlendiğimizin tadına doyalim diyordu , iyi dedim...okul bitti azcik tatil yaptık dedim hadi artık yapalım... Tamam canim yapalım dedi :):) erken değil bak hemen olmuyor görüyoruz ... Rabbim hasretini çektirmesiiin...
Teşekkr ederim tatlım :) :)afiyet olsun :):) yarasın vitamin olsun :)
Hıım yumurta iyi hayırmış canım belkide sende yumurtladın senınde cıvcıvın cıkacak tatlım :) :)ben gece rüyamda bi akrabamız yumurta koydu tavada yaptı çok güzel görünüyordu bende yumurta sevmem bugün iş yerinde yemek geldi bi baktım kıymanın üzerine kırılmış yummurta ilk defa burda böyle yemek geliyo karşıma şok oldum rüyada yumurta işte yumurta hayırdır inşallah erdim mi yoksa :) bir de tabi ayırdım yumurtayıı yemedim sevmem öyle :)
Ay ne bileyim canım adette de böyle oluyor üşüme geliyor öncesinde. sıcak derken ılıktan biraz daha ötesiydi ama karnım buz gibi zaten hala... Bat 15i ama yok bence testte sıkıntı vardı galiba...sakın sıcak suyla dus alma,gebelık var ise düşmesine sebep olur.bol bol soguk su tut karın kısmına.ayakları sıcak karnı serın tutmak gerekıyormus..ayrıca testte sılıkte olsa cıkmıssa vardır bırseyler umutsuz olma.hayırlı haberlerını beklıyoruz.bat ne zaman?
belim çok ağrıyo ondan test yaptım ama garip bi çizgi çıktı arkadaş bence bozuk dedipko atlatılır dikkat edeceksin kendine ev mi zor iş allah yardımcın olsun beline vs dikkat et sen yine de ne olur ne olmaz
![]()
civciv çıkacak kuş çıkacak :) rüyada görünmüş sana yumurta bugun geri cevirmeyip yeseydın yumurtayı kısmetini tepmeyecektin kızben gece rüyamda bi akrabamız yumurta koydu tavada yaptı çok güzel görünüyordu bende yumurta sevmem bugün iş yerinde yemek geldi bi baktım kıymanın üzerine kırılmış yummurta ilk defa burda böyle yemek geliyo karşıma şok oldum rüyada yumurta işte yumurta hayırdır inşallah erdim mi yoksa :) bir de tabi ayırdım yumurtayıı yemedim sevmem öyle :)
her ihtimali düşünerekten sıcak sudan kaçın..yumurta catladıgı gunden ıtıbaren sıcak sudan kacarım ben hep..spremnın rahımdekı hareketını bıle etkıler sıcak su duşları.duymuslugun varsa eger,hamıle kadınlara doktorlar hamam sauna gıbı yerlerı yasaklarlar düşüge sebep oluyor dıye..aklında olsun yınede cnm :) dikkat et kendıne belkıde hamılesın.testı ne zaman yapmıstın ? yenıle ıstersen tekrarAy ne bileyim canım adette de böyle oluyor üşüme geliyor öncesinde. sıcak derken ılıktan biraz daha ötesiydi ama karnım buz gibi zaten hala... Bat 15i ama yok bence testte sıkıntı vardı galiba...Bu arada mesajlar niye 10 kere gidiyor ya tam siteye alışmıştım site kafayı yedi.
![]()
belim çok ağrıyo ondan test yaptım ama garip bi çizgi çıktı arkadaş bence bozuk dedi
fotosunu paylasabılıyorsan bızde gorelım nasıl bır garıplıkmısbelim çok ağrıyo ondan test yaptım ama garip bi çizgi çıktı arkadaş bence bozuk dedi
Hıım yumurta iyi hayırmış canım belkide sende yumurtladın senınde cıvcıvın cıkacak tatlım :) :)
Kuzum dün iki çizgi aynı koyuluktaydı ama bir gün öncesi t c'den daha koyuydu. Yani bence dün çatladı ama diyorum ya benimki geç çatlayıpta bugün çatladıysa o zaman bugünü kaçırmayalım ben bugünde yapıp bugünden sonra zaten artık bırakmak istiyorum.
her ihtimali düşünerekten sıcak sudan kaçın..yumurta catladıgı gunden ıtıbaren sıcak sudan kacarım ben hep..spremnın rahımdekı hareketını bıle etkıler sıcak su duşları.duymuslugun varsa eger,hamıle kadınlara doktorlar hamam sauna gıbı yerlerı yasaklarlar düşüge sebep oluyor dıye..aklında olsun yınede cnm :) dikkat et kendıne belkıde hamılesın.testı ne zaman yapmıstın ? yenıle ıstersen tekrar