• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay bebişim testleri paylaştım bir yorumda yapaydın iyiydi gerçi sağolsun larssonda çok ilgilendi bilgilendirdi beni içim rahatladı.
Tatlım incelemem gereken 100 sayfadan fazla var yavaş yavaş bakıyorum işte bi de kk sağolsun sitenin tipini kaydırmış alışma aşamasındayım testlerini göreyim yorum yaparım gerçi sen çalışmalarını yapmışsındır

Ay bebişim testleri paylaştım bir yorumda yapaydın iyiydi gerçi sağolsun larssonda çok ilgilendi bilgilendirdi beni içim rahatladı.
Tatlım incelemem gereken 100 sayfadan fazla var yavaş yavaş bakıyorum işte bi de kk sağolsun sitenin tipini kaydırmış alışma aşamasındayım testlerini göreyim yorum yaparım gerçi sen çalışmalarını yapmışsındır

beni buna siz mecbur ettiniz :KK66: yaş ortalamasına bak moral seviyesine bak mümkünü yoktu potansiyeli ortaya çıkarmak zorundayım :KK66: yakında grup terapisi yapıcaz ohmmm ohhmmm diye :KK66::KK66:
kız sen günlük hayatında enerjik:KK69: espirili macera sever öyle birimisin merak ettim

gülü seven dikeni konumundasın desene :KK66:) annesini üzmeye mi başladı bezelye :KK66: inşallah bulantılar çok olmaz :(
Şimdi iyiyim canım çok şükür mide bulantım oluyor ama aşırı rahatsız etmiyor ama o gece gerçekten fenaydım yani zor atlattım aman iyi olsunda katlanırım tulumbam için :)

18inde Test Yapacaklar
Kızlar ben hamile olmadığımı hissediyorum:( ama tabi konuştuğumuz gibi 18inde sizinle birlikte test yapıcam

Merhaba canım Adanda çok sıcak bebıs nasıl canım hamılelıgın cılvelerını cekıyorsun suan desnee canım saglıklı olunda gecer canım :KK66:
Aynen tatlım sağlıklı olsunda önemli olan o benim için iyi şuan çok şükür sıcak bunaltıyor beni ama yapıcak bişey yok cuma doktorumuza gidicez bakalım minik tulumbamı görücez

Aynen tatlım sağlıklı olsunda önemli olan o benim için iyi şuan çok şükür sıcak bunaltıyor beni ama yapıcak bişey yok cuma doktorumuza gidicez bakalım minik tulumbamı görücez

tulumba deniz kum güneş şerbetlendi iyice valla keyfine değmeyin annesi denizde bebiş kesede yüzüyorlar :D:DD:D

Kızlar amma umutsuzsunuz 18 i için... Hayırlısı bakalim Rabbimden... Az kaldı sabredin bakaliimm:)

Back
X