- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
yaptımı pekihadi hayırlısı işallah kızz ama valla ben kendimi düşününce normalde canım herşeyi çeken biri...eşimle dalga geçerdim hamiş olursam yandın sen diye...yazıkk o da olsunnn yaparım yeterki diyordu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptımı pekihadi hayırlısı işallah kızz ama valla ben kendimi düşününce normalde canım herşeyi çeken biri...eşimle dalga geçerdim hamiş olursam yandın sen diye...yazıkk o da olsunnn yaparım yeterki diyordu![]()
Canım sağ üstte isminin olduğu yerden kişisel bilgilerime gir ordan yavaşça aşagıya dogru ın orda hamılelık takvımım yazıyor oraya tarıhı yaz degısıklıklerı kaydet sonra sayfanı yenıle olması lazımcanımben paylaşamamıştım rahis bilgim yok elisa ya sor o bilir bide hamileliğin nasıl gidiyor
değişebiliyrmuş hatta senede bir ayı pas geçermiş senede bir ay yumurtlama olmazmış yani normalmiş değişiklikler takılma benceYaw noluyo benim vicidima normalde 29 yada 30 gun suren adet dongum gecen ay 21.gun yumurtladm bu ay 14.gun bana biseymi oluyor yoksaaa![]()
elisa galiba rahis düğün resimlerini paylaşacak onu soruyo yada ben öyle anladımCanım sağ üstte isminin olduğu yerden kişisel bilgilerime gir ordan yavaşça aşagıya dogru ın orda hamılelık takvımım yazıyor oraya tarıhı yaz degısıklıklerı kaydet sonra sayfanı yenıle olması lazımcanım
canım bugunden itibaren silikleşene kadar her günü değerlendir
Iyi o zmn iliski hergun mu yoksa gun asirimi olsundeğişebiliyrmuş hatta senede bir ayı pas geçermiş senede bir ay yumurtlama olmazmış yani normalmiş değişiklikler takılma bence![]()
bence bu akşam çalışma olsun sonrsı sana kalmışIyi o zmn iliski hergun mu yoksa gun asirimi olsun
Iyi o zmn iliski hergun mu yoksa gun asirimi olsun
Tamam canim cok sagolbence bu akşam çalışma olsun sonrsı sana kalmış
Hoşgeldin arkadaşım.hakkında hayırlısı olsun biran önce kucağın bebişle dolaun inşzaten 31 mayısta kürtaj olmuştum canımm... doktorum öncelikli kürtajdan önce kontrol ederken 6 ay falan bekleyeceksin dedi...sonra benim değerler hızlı düşüş yapınca sıfırlandığında istediği zaman gebelik düşünebilirsin dedi...doktrum içimi ferahlattı benim yaaa hani olumlu konuştu hepp...zaten o zamana kadar da 5,5 6 ay falan denk geliyor...ama hep içimde bir umut ya işallah olurda burdan haber edrimmm![]()
bol bol calısmalar devam bugun calıs yarın test silinirse yıne cslıs hatta bir sonrakı gunde calıs garantı olsun.sonra gün aşırıya dönersin hayda kolay gelsin
Tamam canimHoşgeldin arkadaşım.hakkında hayırlısı olsun biran önce kucağın bebişle dolaun inş
bol bol calısmalar devam bugun calıs yarın test silinirse yıne cslıs hatta bir sonrakı gunde calıs garantı olsun.sonra gün aşırıya dönersin hayda kolay gelsin![]()
şimdilik önemli bir belirti yok sadece bügün canım acayip mücver çekmişti onun dışında herşey normal sende bi belirti varmı canım18 de test yapacaklar durumlar nasıl belirti varmı sizde?
Amin canim, rabbim yaşatmasin bir daha... Sağlıklı yavrulariniz olsun insaAllah :)hoşbulduk canımm mol gebelik sebebiyle kürtaj olmuştummm...işallah rabbim bir daha bana da içinde bu durumda olanlarada bir daha yaşatmaz...zaman bir geçse düşüneceğiz ama geçmek bilmiyor canım yaa...yalnızım şenlik istiyorum yanıma kalabalık aileden kalabalık yeğenler arasından geldimm...bebeği olupta yakınanaları düşünüyorumda isteyenin olmaz mumla arar ama rabbim aratmasın kimsecikleri
IYI sukur canım bugun 7 de bulantıyla kalktım bakalımben paylaşamamıştım rahis bilgim yok elisa ya sor o bilir bide hamileliğin nasıl gidiyor
Ne guzel tatlim , mercimegin burdayım anne diyorIYI sukur canım bugun 7 de bulantıyla kalktım bakalımacılısı yaptık artık hayırlısı
![]()
IYI sukur canım bugun 7 de bulantıyla kalktım bakalımben paylaşamamıştım rahis bilgim yok elisa ya sor o bilir bide hamileliğin nasıl gidiyor
amın canımm ınsallah. Rabbım sıze de nasıp etsın en en ennn kısa zamanda ınsallahNe guzel tatlim , mercimegin burdayım anne diyorRabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsiiin
![]()
e artık yavaştan mide bulantıların başlarIYI sukur canım bugun 7 de bulantıyla kalktım bakalımacılısı yaptık artık hayırlısı
![]()
Amiiiiinnnn rahisciim :)IYI sukur canım bugun 7 de bulantıyla kalktım bakalımacılısı yaptık artık hayırlısı
amın canımm ınsallah. Rabbım sıze de nasıp etsın en en ennn kısa zamanda ınsallah