• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

A

Anladm canım ben anlamıyorum nıye kıskanılar bırakın ogullarınızı mutlu edelım huzurumuzu bulalım aıle oldugumuzun farkına varalım evlenelı4 ayoldu su yasadıklarım uzuyorve gelecek zamandan krorkutuyor benı

evet burda eşlerin dengesi öenmli ama annelerde önemli o konuda kayınvalidemi çok severim en iyisini güzelini bana almaktan çekinmez oğlum karına düzgün davran der sürekli yapma etme der sağolsun

A

Anladm canım ben anlamıyorum nıye kıskanılar bırakın ogullarınızı mutlu edelım huzurumuzu bulalım aıle oldugumuzun farkına varalım evlenelı4 ayoldu su yasadıklarım uzuyorve gelecek zamandan krorkutuyor benı

evet burda eşlerin dengesi öenmli ama annelerde önemli o konuda kayınvalidemi çok severim en iyisini güzelini bana almaktan çekinmez oğlum karına düzgün davran der sürekli yapma etme der sağolsun

Ahhh canım ahh denmiyor bızım oyle sıkıntımız yok arabamız yok kendılerının arabası var cunku hakkımızdahayırlısı olsun kızlar ınsallah hersey duzelır evımızden mutluluk huzur eksık olmaz

bizimde arabamız yok eşimin ailesinde iki tane var ortak arabalarda varrr araba başa dert ben istemedim zaten aman dedim sonra arabanız var gelmiyosunuz gitmiyosunuz olmasın ama malesef sorun sorundur :(

bende öyleyim arayı soğutursam yaptıkları her şey batar her şey o yüzden soğutmamak için özen gösteriyorum eve geliyorlar diyelim benim annem gelsinler yemeyecekler ya makineler var yapıyor bak şöyle bak onunda oğlu vsvs dedi hep beni sakinleştirdi melek annem onun sayesinde aramız düzeldi de o dengeyi koruduk

Canım evımız yakın kayınvalıdem sagolsun yemegı yapıyor sıızn borcunuz var masraf yapmayın sende gec gelıyorsun zaten dıyor sagolsun yemegı orda yıyorum benımdegecen hafta sonu mısafırım vardı dedm anne sız yemek yapmayın ben yapacagım sızedeyollarım dedım zaten hep kendısı yapıyor dıye esım annesıne dıyorkı annesende gelecekmısın aksam yemege ben ne zaman mısafır cagırsam annemde gelecek mı buna sınır oluyorum ya ben herseyde annenı cagırmak zorundamıyım benım evım benım mısafırlerım bunuda söyleyecegım su bır ayda cok doldum cok o sorun yasadıgımızda kayınvalıdem benım yuzumun gulmedıgınıde soylemıs nezman ordayuzum gulmese ordan cıkarken esım hemen yuzun cok asık gul bıraz ya arkadas ben robot degılım paylaco degılım her an guleyım bu zorlamalar benı sıkıyor sırf gonullerını yapmak ıcın bana yuklenıyor sunu bılıyorum kayınvalıdemın ıcınde hıc kotuuk yok

Arkadaşlar bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim:KK1: Ama olmuyor hiç bir sorun yokken tüm söylenenleri yaparken olmuyor, bu aya kadar hep ümitliydim ama artık hayal bile kurmuyorum. Tüm enerjim bitti sanki ve asıl bitirende daha sadece 10 ay olmasına rağmen etraftaki insanların çocuk yapın demesi, sanki elimde:oops:

Canım evımız yakın kayınvalıdem sagolsun yemegı yapıyor sıızn borcunuz var masraf yapmayın sende gec gelıyorsun zaten dıyor sagolsun yemegı orda yıyorum benımdegecen hafta sonu mısafırım vardı dedm anne sız yemek yapmayın ben yapacagım sızedeyollarım dedım zaten hep kendısı yapıyor dıye esım annesıne dıyorkı annesende gelecekmısın aksam yemege ben ne zaman mısafır cagırsam annemde gelecek mı buna sınır oluyorum ya ben herseyde annenı cagırmak zorundamıyım benım evım benım mısafırlerım bunuda söyleyecegım su bır ayda cok doldum cok o sorun yasadıgımızda kayınvalıdem benım yuzumun gulmedıgınıde soylemıs nezman ordayuzum gulmese ordan cıkarken esım hemen yuzun cok asık gul bıraz ya arkadas ben robot degılım paylaco degılım her an guleyım bu zorlamalar benı sıkıyor sırf gonullerını yapmak ıcın bana yuklenıyor sunu bılıyorum kayınvalıdemın ıcınde hıc kotuuk yok

cnm bn öğretmn olunca yazın tatildeym kışında ders saatlerm uygun hergün yemeğimi 3-4 çeşit yaparm kurabiye börek yapınca fazlaysa annesigile de gitcksek az da olsa götürrüm annesi yaslı pek hamurişi yapmıyo eşimde o yüzden ne zmn bişi yapsam annemlere de götürcz mi ayırdın mı yada bn annemlere oturmaya gittiysm ertesi günde bgnde anneme git diyo annesine de gidince onu ye bunu ye iç sıkboğaz ediyo konuşmazda pek fazla sus pus oturuyrz bnmde gidesim gelmiyo snr da bn anneme gidecek olsam bnm anneme gitmedn sıkılıyosan oraya git diyo başlıyo tartışma uffff

:-) anlatsak o kadr çok problemler çıkacak ki neyse aklıma geldikçe kızıyorm :KK66:

Çok dertliymişiz iyiki varsınız kızlar sızlerle konusunca rahatladım yoksa sabah cok sınırlıydım yolda ıcımden konusa konusa gelıyordum bu sınırle cocukmu olur olmaz tabı ustune dusmuyorum ne zamna olursa o zaman olsun dıye konusmaya basladım sınırımden bebıse yuklendım kendımce

canım ne olursa olsun evlerimiz iki anneye de uzak olsun dedim eşime bizimde yanda var öyle kayınvalide yapıyor diye gelin gidiyor 5 kişilk bulaşığı da o toparlıyo ne anladın o işten bide çay kahve faslı gece orda geçiyo ben diyorum ki yemeğimi yapıyorum ve eşim yardım ediyor arada zevkli oluyor ve benim yaptıklarımı bepenince inan yorgunluk kalmıyo başbaşa olmak daha güzel yardım etmek istiyorsa parasal yardım etsin iki fasulye bi börekle evin masrafı yarıya düşmüy fatura ödesinler... benim kayınvalidemde yan apartmana gelecek bi dahaki ay:( yemek yaparım yer evinizde dinlenirsiniz diyor ama hiç istemiyorum bakalım benimde güzelim düzenim bi anda bozulacak gibi geliyor çat kapı gelir mi çağırır mı diye düşünüyorum baştan alıştırmıyım diyorum yemek yapacaksa iki tabak yollasın :):):) allahım sen yardım ettttt

canım ne olursa olsun evlerimiz iki anneye de uzak olsun dedim eşime bizimde yanda var öyle kayınvalide yapıyor diye gelin gidiyor 5 kişilk bulaşığı da o toparlıyo ne anladın o işten bide çay kahve faslı gece orda geçiyo ben diyorum ki yemeğimi yapıyorum ve eşim yardım ediyor arada zevkli oluyor ve benim yaptıklarımı bepenince inan yorgunluk kalmıyo başbaşa olmak daha güzel yardım etmek istiyorsa parasal yardım etsin iki fasulye bi börekle evin masrafı yarıya düşmüy fatura ödesinler... benim kayınvalidemde yan apartmana gelecek bi dahaki ay:( yemek yaparım yer evinizde dinlenirsiniz diyor ama hiç istemiyorum bakalım benimde güzelim düzenim bi anda bozulacak gibi geliyor çat kapı gelir mi çağırır mı diye düşünüyorum baştan alıştırmıyım diyorum yemek yapacaksa iki tabak yollasın :):):) allahım sen yardım ettttt

Çok dertliymişiz iyiki varsınız kızlar sızlerle konusunca rahatladım yoksa sabah cok sınırlıydım yolda ıcımden konusa konusa gelıyordum bu sınırle cocukmu olur olmaz tabı ustune dusmuyorum ne zamna olursa o zaman olsun dıye konusmaya basladım sınırımden bebıse yuklendım kendımce
bnde öyle diyorm cnm bu kdr sinire tartışmaya olmaz tabi olanlara bak kimbilir nasıldr araları diye

canım bu yazdıklarını sana hiç yakıştıramadım arkadaşım kendini üzme içini ferah tut hepsi kısmet hepsi sınav böyle düşün sabırsız birisin ama sabırlı olman lazım kendini sıkma lütfen ben buraya geliyorum okuyorum ama inanın ben bile etkilendim ki benim üzülüp ağlamam gerekir kürtajdan sonra ama topladım kendimi hayat devam ediyor kısmetten öteye köy yok inan buna ve içini mutsuz huzursuz etme eşin maça gitmiş alt tarafı akışına bırak birşeyleri o zaman herşey süpriz olacak kontrolcü olma lütfen kendini mutsuz etme lovely

Kuzum böyle bugün ruh halim Süleyman Seba'nın haberini okuyorum ağlıyorum, hamile arkadaşımla konuşuyorum gözlerim doluyor. Üşüttüm iki gündür gözlerim burnum akıyor dedim. Çöktüm bir günde niye bu kadar duygusalım ben... Bende 9 sene sonra olmuşum benimde olmucak gibi geliyor. Haklısın çokta sabırsızım herşey planladığım gibi gitsin istiyorum bu kontrolcü yapımdan vazgeçemiyorum, hiç sevmiyorum bu huyumu kendimi çok yıpratıyorum böyle ama elimde değil dün gece benim yüzümden eşimde uyumadı sabah sarılmak istedi izin vermedim. Bazen çok hırçın olabiliyorum. Umarım bu ruh halimi bugün geride bırakabilirim.

Son düzenleme:
cnm bn öğretmn olunca yazın tatildeym kışında ders saatlerm uygun hergün yemeğimi 3-4 çeşit yaparm kurabiye börek yapınca fazlaysa annesigile de gitcksek az da olsa götürrüm annesi yaslı pek hamurişi yapmıyo eşimde o yüzden ne zmn bişi yapsam annemlere de götürcz mi ayırdın mı yada bn annemlere oturmaya gittiysm ertesi günde bgnde anneme git diyo annesine de gidince onu ye bunu ye iç sıkboğaz ediyo konuşmazda pek fazla sus pus oturuyrz bnmde gidesim gelmiyo snr da bn anneme gidecek olsam bnm anneme gitmedn sıkılıyosan oraya git diyo başlıyo tartışma uffff

Canım ben 7 de evde oluyorrum evde yapacak olsam bır gun onceden yapacagım yemgı ama kayınvalıdem sağolsun yapıyor evet canım benım kayınvalıdemde yemek konusunda sıkboga zyapıyor cok ısrar edıyor ye ye dıye mesela yemekten sonra caykoyalım mıdıyor yok ben içmeyecegım sıze hazırlayım dıyorum onadabozluyorlar cay ıcmıyorum dıye ben ıs yerınde de cay ıcmıyorum kı ıcesım gelmıyor

canım ne olursa olsun evlerimiz iki anneye de uzak olsun dedim eşime bizimde yanda var öyle kayınvalide yapıyor diye gelin gidiyor 5 kişilk bulaşığı da o toparlıyo ne anladın o işten bide çay kahve faslı gece orda geçiyo ben diyorum ki yemeğimi yapıyorum ve eşim yardım ediyor arada zevkli oluyor ve benim yaptıklarımı bepenince inan yorgunluk kalmıyo başbaşa olmak daha güzel yardım etmek istiyorsa parasal yardım etsin iki fasulye bi börekle evin masrafı yarıya düşmüy fatura ödesinler... benim kayınvalidemde yan apartmana gelecek bi dahaki ay:( yemek yaparım yer evinizde dinlenirsiniz diyor ama hiç istemiyorum bakalım benimde güzelim düzenim bi anda bozulacak gibi geliyor çat kapı gelir mi çağırır mı diye düşünüyorum baştan alıştırmıyım diyorum yemek yapacaksa iki tabak yollasın :KK66::KK66::KK66: allahım sen yardım ettttt
bizde ev arıyorz almak için bu evim annemlere uzak ama k.valideme yakın ama yaslı olduğundan hiç çıkıp gelmez yemegi bn yapıp götürsm hyr demez ramazanda bile yemeğe cağırıyo öğlenden arıyo yrdma gel diye annemleri cağırıyo yine öyle bnde diyorm ki yap bi çorba yanına da artık pise lahmacn bi tatli yooook hayatta yapmaz bulasık mk de kullanmaz snr o kdr bulasık ardındn cay heeep bana kalıyo:KK76:

Kuzum böyle bugün ruh halim Süleyman Saba'nın haberini okuyorum ağlıyorum, hamile arkadaşımla konuşuyorum gözlerim doluyor. Üşüttüm iki gündür gözlerim burnum akıyor dedim. Çöktüm bir günde niye bu kadar duygusalım ben... Bende 9 sene sonra olmuşum benimde olmucak gibi geliyor. Haklısın çokta sabırsızım herşey planladığım gibi gitsin istiyorum bu kontrolcü yapımdan vazgeçemiyorum, hiç sevmiyorum bu huyumu kendimi çok yıpratıyorum böyle ama elimde değil dün gece benim yüzümden eşimde uyumadı sabah sarılmak istedi izin vermedim. Bazen çok hırçın olabiliyorum. Umarım bu ruh halimi bugün geride bırakabilirim.

canım inan bende kontrolcü plancı ve detaycıyım ama yaşadığım şeyden sonra bıraktım herşeyi sana tavsiyem kendini üzme üzdüğün kadar sınanıyorsun inan ben ağladığım günlere kızıyorum o günler ağladım ama daha kötü bişi olsaydı die şükrettim

bu arada benim hamillleikte en büyük belirtim ağlamamdı hiç test yaptın mı bilmiyorum ama belki hamile bile olabilirsin inan buna

canım ne olursa olsun evlerimiz iki anneye de uzak olsun dedim eşime bizimde yanda var öyle kayınvalide yapıyor diye gelin gidiyor 5 kişilk bulaşığı da o toparlıyo ne anladın o işten bide çay kahve faslı gece orda geçiyo ben diyorum ki yemeğimi yapıyorum ve eşim yardım ediyor arada zevkli oluyor ve benim yaptıklarımı bepenince inan yorgunluk kalmıyo başbaşa olmak daha güzel yardım etmek istiyorsa parasal yardım etsin iki fasulye bi börekle evin masrafı yarıya düşmüy fatura ödesinler... benim kayınvalidemde yan apartmana gelecek bi dahaki ay:( yemek yaparım yer evinizde dinlenirsiniz diyor ama hiç istemiyorum bakalım benimde güzelim düzenim bi anda bozulacak gibi geliyor çat kapı gelir mi çağırır mı diye düşünüyorum baştan alıştırmıyım diyorum yemek yapacaksa iki tabak yollasın :KK66::KK66::KK66: allahım sen yardım ettttt

Aynen canım saat 8:30 dan once evde olmuyoruz dınlenemıyorum evımle ılgılenıp evımı toparlayamıyorum yemegı yıyıp hemen kalkarsan onda bozluyorlar canım laf oluyor benım kayınvalıdem gelmıyor bız o kadaryakın degılız canım 10 dkfalan yuruyoruz Allah yardımcımız olsun canım

Canım ben 7 de evde oluyorrum evde yapacak olsam bır gun onceden yapacagım yemgı ama kayınvalıdem sağolsun yapıyor evet canım benım kayınvalıdemde yemek konusunda sıkboga zyapıyor cok ısrar edıyor ye ye dıye mesela yemekten sonra caykoyalım mıdıyor yok ben içmeyecegım sıze hazırlayım dıyorum onadabozluyorlar cay ıcmıyorum dıye ben ıs yerınde de cay ıcmıyorum kı ıcesım gelmıyor
aynen cnm bnmde aram yok çayla zoraki bitane içiyorm meyvesuyu iç nescafe iç meyve ye arkası hiç kesilmiyo ortadakiler kalkmadan devamı gelecek, gelecek de oraya gittim mi aylık temizlik yapmısım gibi yoruluyorm hepsi erkk k.validem yaslı hiçkimsenn yardımı olmuyo ki

Back
X