canım yakın zamanda gebeliğimi tespit etmıs brı olarak sunu soleyebılırım. onceden hıssedebılecegımız hıcbır belırtısı yok gebelıgın.bende nısandan berı her ay hasmıleyım dıye belırtılerı sıralıyordum, tum belırtıler de oluyodu ama sonuc kırmızılarrrrr. NEZAman kı pozıtıfı gordun gebesın demek. bacak karıncalanması goz segırmesı kırpık krısması vs. gercegı yansıtmıyor. oylekı gogus dolgunlugu ve koyulasma ben 5 haftalık oldum yenı yenı dolgunlasmaya basdladı. koyuluk henuz yok. mıde bulanması daha yeın yenı basladı, o da sıcaklardan da olabılır.. kısacası tavsıyem sessız sessz reglı bekleyın. reglım gecıp pozıtıfı gorunce hafıf kasıklarımda dolgunluk hıssedıyordum. doktoruma gore psikolojık olabılır. ama zayıf yapıda oldugum ıcın rahım hormonlar etkısıyle buyumeye calıstıgından bag dokularını zorluyo bu yuzden agrı hıssedebılırsın de demıstı.(ben reglın 26. gunu ınternetten aldıgım ov. testıyle beraber gelen normal gebelık testını yapmıstım sılık cıkmıstı

) erken gebelık testı denen seylere de para bayılmayın bosuna.. benden tavsıye opuyorum hepınızı