• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

eşine uygun bir dille analt çalışırken çok zor başkasına gitmek kahve çay meyve fasılları asla bitmiyor inan

Bitmiyor canım esıme dıyorum aksam fazla kalmayalım yemeyı yıyıp cıkalım ben cok yorgunum dıyorum bugun konusmayı dusunuyorum canım

Bitmiyor canım esıme dıyorum aksam fazla kalmayalım yemeyı yıyıp cıkalım ben cok yorgunum dıyorum bugun konusmayı dusunuyorum canım
akşam gitmeyin kendi evinizde vaktiniz olsun haftasonu napıyorsunuz desene eşine lütfen ama lütfen evimizde yiyelim de gerekirse canım haftada 1 2 kez git kendine bunu yapma

Kolay gelsın canım akşam bendede temızlik var kirli sepetini boşaltmaya karar verdim direk evime geçmeyi planllıyorum bugun temızlıge verecegım kendımı bugun

Artık keske uzakmı olsaydı demeye baslıyorum
sağol cnm bnde kısa hazırlık derin dondurucuya sebze filan koyucm onları hazırlıcm ütü yapıcmyrn da genel bi temizlik yaptım mı haftasonu rahat rahat gezerm:)
bizim gelip gitme konusunda bi sıkıntı olmadığına mesafemz çok sorun diil de gittiğimizde yasadıklarımz sorun oluyo neyseee:KK50:

akşam gitmeyin kendi evinizde vaktiniz olsun haftasonu napıyorsunuz desene eşine lütfen ama lütfen evimizde yiyelim de gerekirse canım haftada 1 2 kez git kendine bunu yapma

canım ben gıtmek ıstemedıgımde esıme dıyorum sen gıt ben gelmeyecegım yemek yemeyecegım dıyorum ısrar edıyor ama ben yınede gıtmıyorum hafta sonları evımde yapıyorum canım bakalm canım duzene gırdırecegım yoksa ben cok yıpranacagım

sağol cnm bnde kısa hazırlık derin dondurucuya sebze filan koyucm onları hazırlıcm ütü yapıcmyrn da genel bi temizlik yaptım mı haftasonu rahat rahat gezerm:KK66:
bizim gelip gitme konusunda bi sıkıntı olmadığına mesafemz çok sorun diil de gittiğimizde yasadıklarımz sorun oluyo neyseee:KK50:

hım anladım canım kolay gelsın ellerıne saglık benımde hafta sonu planım var bugun ve yarın temızlıgı yapmam lazım canım bızdede onlar bıze gelmıyor bız onlara gıdıyoruz buda yoruyor egerev yakın olmasa bu kadar gıtmek zorunda kalmayacaktık benım acımdan ıyı aslında eve geldıgımde yemek hazır oluyor onu hemen yıyopcıksak bırde ısrarlar olmasa hersey daha guzel olacak bende hafta sonunda kendı evımde yapıyorum yemegımı gıtmıyorum hafta sonları

canım ben gıtmek ıstemedıgımde esıme dıyorum sen gıt ben gelmeyecegım yemek yemeyecegım dıyorum ısrar edıyor ama ben yınede gıtmıyorum hafta sonları evımde yapıyorum canım bakalm canım duzene gırdırecegım yoksa ben cok yıpranacagım
CANIM BEN PAZAR GÜNÜ 2 GÜNLÜK İDARE EDECEK YEMEK YAPIYORUM MESELA DÜNE KADAR YETERDİ AMA DÜNDE MANTAR YEMEĞİ YAPTIM HEMEN PİŞTİ BUGÜN KV YARIN ANNEMLER CUAMRTESİ DE KANAT KIZARTIRIM OLDU BİTTTİ BEN BU DÜZENİ ZOR ETTTİM CUMARTESİ YA DIŞARDA YİYORUZ YA DIAŞRDAN SÖLÜYORUZ YADA KIZARTMA TÜRÜ PAZARDA 3 ÇEŞİT YEMEĞİMİ YAPIYORUM BİTTİ GİTTİ YETİYOR

İNAN DÜZEN OTURT CANIM BEN İLK ÇOK ZORLANDIM YEMEK YAPMAYI BİLMEDEN EVLENDİM HALA DA OTURMADI BİŞİLER OLDUĞU KADAR AMA ŞÜKÜR Kİ YEMEKLERMİN TADI GÜZEL OLUYOR

CANIM BEN PAZAR GÜNÜ 2 GÜNLÜK İDARE EDECEK YEMEK YAPIYORUM MESELA DÜNE KADAR YETERDİ AMA DÜNDE MANTAR YEMEĞİ YAPTIM HEMEN PİŞTİ BUGÜN KV YARIN ANNEMLER CUAMRTESİ DE KANAT KIZARTIRIM OLDU BİTTTİ BEN BU DÜZENİ ZOR ETTTİM CUMARTESİ YA DIŞARDA YİYORUZ YA DIAŞRDAN SÖLÜYORUZ YADA KIZARTMA TÜRÜ PAZARDA 3 ÇEŞİT YEMEĞİMİ YAPIYORUM BİTTİ GİTTİ YETİYOR

İNAN DÜZEN OTURT CANIM BEN İLK ÇOK ZORLANDIM YEMEK YAPMAYI BİLMEDEN EVLENDİM HALA DA OTURMADI BİŞİLER OLDUĞU KADAR AMA ŞÜKÜR Kİ YEMEKLERMİN TADI GÜZEL OLUYOR

Yemek yapmadan yana sıkıntım yok canım çok şükür yapıyorumm bakalım canım önce esımle aram bır duzelsın gercı esıme gore sorun yok ama ondan sonra dıgerlerını zamanla duzene koyacagım evımın tadını cıkarayım yoksaevımı otel gıbı kullanıyorum evde sadece uyuyorum gıdıyoruz bıraz tv ızlıyoruz sabah uyanıyoruz tekrar ıse hep aynı stabıl hayttanda sıkıldım sanrımm ben onunda etkısı var

Gizom hayırlısıysa olsun ne diyeyim. Ben günlerce ovulasyon testi yaptım yumurtayı yakaladım ne kadar heyecanlıydım larsson bilir sağolsun o yorumladı hep testlerimi. Dünde yumurtam çatlamıştı ama kaçırdık. Neyse sağlık olsun niye böyle oldum bugün ben bilmiyorum. Bu kadar pozitifken herkese olumlu bakmalarını söylerken kendime şaşıyorum bugün. Bir gecede insan bu kadar değişir mi ben değiştim.
Lovely kafana takma bu kadar içlenme arkadaşım bende 12.gün kopkoyu gördüm 13. Gün tamamen silikti 12.13.15.günler çalıştık. 14.gün çalışmadık diye ben de üzüldüm içten içe kızdım eşime.. İnş tutmuştur ikimizinde canım

ARKADAŞLAR ERKEK ANNE VE BABALARI KIYMETLİDİR BUNCA YILLIK EVLİLİK HAYATIM VE ARKADAŞLARIMDAN GÖRDÜĞÜM BU MALESEF BÖYLE, ONLARIN AİLE BİREYLERİ HAKKINDA KONUŞMALARA HEP DİKKAT EDİLMELİ YOKSA AİLE HUZURSUZLUĞU KAPIDA DEMEKTİR

ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ ŞİMDİ EN RAHAT ZAMANINIZ BEBİŞLER GELSİN GÖREVE DÖNME İŞE DÖNME ZAMANINIZ GELİP BEBEĞE KİM VE NERDE BAKACAK MEVZUULARI ÖNÜNÜZE GELSİN İŞTE O ZAMANA DAHA FARKLI BOYUTUNU GÖRECEKSİNİZ, BEBEĞE BAKMANIZ YEDİRMENİZ NE KADARDA OLMASA Kİ OLACAKTIR MÜDAHALELER OLACAKTIR

O YÜZDEN KENDİNİZİ YIPRATMAYIN BIRAKIN AKIŞINA... EŞLERİNİZLE İYİ RUH HALİNİ YAKALADIĞINIZDA KARINLARI TOK İKEN KONUŞUN AMA TÜM SEVİLİLİĞİNİZLE

ÇALIŞAN KADIN OLARAK EVİNİZİ ÖZLEDİĞİNİZİ KENDİSİ İLE BAŞBAŞA ZAMAN GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN

ARKADAŞLAR ERKEK ANNE VE BABALARI KIYMETLİDİR BUNCA YILLIK EVLİLİK HAYATIM VE ARKADAŞLARIMDAN GÖRDÜĞÜM BU MALESEF BÖYLE, ONLARIN AİLE BİREYLERİ HAKKINDA KONUŞMALARA HEP DİKKAT EDİLMELİ YOKSA AİLE HUZURSUZLUĞU KAPIDA DEMEKTİR

ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ ŞİMDİ EN RAHAT ZAMANINIZ BEBİŞLER GELSİN GÖREVE DÖNME İŞE DÖNME ZAMANINIZ GELİP BEBEĞE KİM VE NERDE BAKACAK MEVZUULARI ÖNÜNÜZE GELSİN İŞTE O ZAMANA DAHA FARKLI BOYUTUNU GÖRECEKSİNİZ, BEBEĞE BAKMANIZ YEDİRMENİZ NE KADARDA OLMASA Kİ OLACAKTIR MÜDAHALELER OLACAKTIR

O YÜZDEN KENDİNİZİ YIPRATMAYIN BIRAKIN AKIŞINA... EŞLERİNİZLE İYİ RUH HALİNİ YAKALADIĞINIZDA KARINLARI TOK İKEN KONUŞUN AMA TÜM SEVİLİLİĞİNİZLE

ÇALIŞAN KADIN OLARAK EVİNİZİ ÖZLEDİĞİNİZİ KENDİSİ İLE BAŞBAŞA ZAMAN GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN
Çok doğru söyluyorsun canım ben daha hamıle kalmadan bnu yasadım gecenlerde bırkonu oldu bende o konun uzerıne dedımkı evımde olmak cocugumla ılgılenmek bende ısterım ben sımdıden dusunuyorum nasıl bırkıp gıdecegım dıye bana k.v dedıkı senden kötu bakacak degılız ya torunumuza dedı ben o anlamda demedımkı henuz emen bebısımı nasıl bırkıpgıdecegım boyle durumlar olunca hıc bebek yapasım gelmıyor cunku bebgıme ben bakmak ıstıyorum

Haklisin canim kv simdiden bebek olmadan planlar yapiyorlar biz bakacagiz diyorlar ben calismiyorum bebegime kendim bakmak isterim

kızlar eşimle konustuk bu cmtsden snr 1 hft izne ayrılıyo gibi 3-4 günlük tatile gitcz de biz cmts çatlatma iğnesi olcz pzr günü ilişki olmalı o gün evde olalm diyorm pzts çrs cuma tekrr ilişki dicek dr onları da tatilde yaparz belki hava değişikliği ii gelir dimi ama:KK49::KK74::KK75::confused:

canım yakın zamanda gebeliğimi tespit etmıs brı olarak sunu soleyebılırım. onceden hıssedebılecegımız hıcbır belırtısı yok gebelıgın.bende nısandan berı her ay hasmıleyım dıye belırtılerı sıralıyordum, tum belırtıler de oluyodu ama sonuc kırmızılarrrrr. NEZAman kı pozıtıfı gordun gebesın demek. bacak karıncalanması goz segırmesı kırpık krısması vs. gercegı yansıtmıyor. oylekı gogus dolgunlugu ve koyulasma ben 5 haftalık oldum yenı yenı dolgunlasmaya basdladı. koyuluk henuz yok. mıde bulanması daha yeın yenı basladı, o da sıcaklardan da olabılır.. kısacası tavsıyem sessız sessz reglı bekleyın. reglım gecıp pozıtıfı gorunce hafıf kasıklarımda dolgunluk hıssedıyordum. doktoruma gore psikolojık olabılır. ama zayıf yapıda oldugum ıcın rahım hormonlar etkısıyle buyumeye calıstıgından bag dokularını zorluyo bu yuzden agrı hıssedebılırsın de demıstı.(ben reglın 26. gunu ınternetten aldıgım ov. testıyle beraber gelen normal gebelık testını yapmıstım sılık cıkmıstı :oops:) erken gebelık testı denen seylere de para bayılmayın bosuna.. benden tavsıye opuyorum hepınızı
Ayyy içime su serptin canım hamile olmassm bile yazdıkların çok rahatlattı içimi.. Ama bu ruh halinden bata kadar çıkmak mümkün olmuyo elimde değil:( nasıli bat gelir adet olurum sonra ağlayıp sızlanıp diğer ay için hemen ümitleniveririm hatta yine bara 1hafta kalana kadar hamileyim ben havalarında olup ; son hafta çöküşe geçerim yine:) keşke bundan kurtulabilsem

Back
X