- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
ahhh kızlar ahhh şükredin halinize ben kaynanamla yaşıyorum aynı evde iki senedir neler yaşadık şimdi şimdi biraz toparlandı eskisi gibi beni sıkmıyor zor anam zorCanım evımız yakın kayınvalıdem sagolsun yemegı yapıyor sıızn borcunuz var masraf yapmayın sende gec gelıyorsun zaten dıyor sagolsun yemegı orda yıyorum benımdegecen hafta sonu mısafırım vardı dedm anne sız yemek yapmayın ben yapacagım sızedeyollarım dedım zaten hep kendısı yapıyor dıye esım annesıne dıyorkı annesende gelecekmısın aksam yemege ben ne zaman mısafır cagırsam annemde gelecek mı buna sınır oluyorum ya ben herseyde annenı cagırmak zorundamıyım benım evım benım mısafırlerım bunuda söyleyecegım su bır ayda cok doldum cok o sorun yasadıgımızda kayınvalıdem benım yuzumun gulmedıgınıde soylemıs nezman ordayuzum gulmese ordan cıkarken esım hemen yuzun cok asık gul bıraz ya arkadas ben robot degılım paylaco degılım her an guleyım bu zorlamalar benı sıkıyor sırf gonullerını yapmak ıcın bana yuklenıyor sunu bılıyorum kayınvalıdemın ıcınde hıc kotuuk yok