• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım evımız yakın kayınvalıdem sagolsun yemegı yapıyor sıızn borcunuz var masraf yapmayın sende gec gelıyorsun zaten dıyor sagolsun yemegı orda yıyorum benımdegecen hafta sonu mısafırım vardı dedm anne sız yemek yapmayın ben yapacagım sızedeyollarım dedım zaten hep kendısı yapıyor dıye esım annesıne dıyorkı annesende gelecekmısın aksam yemege ben ne zaman mısafır cagırsam annemde gelecek mı buna sınır oluyorum ya ben herseyde annenı cagırmak zorundamıyım benım evım benım mısafırlerım bunuda söyleyecegım su bır ayda cok doldum cok o sorun yasadıgımızda kayınvalıdem benım yuzumun gulmedıgınıde soylemıs nezman ordayuzum gulmese ordan cıkarken esım hemen yuzun cok asık gul bıraz ya arkadas ben robot degılım paylaco degılım her an guleyım bu zorlamalar benı sıkıyor sırf gonullerını yapmak ıcın bana yuklenıyor sunu bılıyorum kayınvalıdemın ıcınde hıc kotuuk yok
ahhh kızlar ahhh şükredin halinize ben kaynanamla yaşıyorum aynı evde iki senedir neler yaşadık şimdi şimdi biraz toparlandı eskisi gibi beni sıkmıyor zor anam zor

Bende bugün ütü yapıcam tüm gün:(
sorma cnm pantolonlar gömlekler havada ucusuyo t-shirtleri saymıyorm bile başlayamadm daha bi yandan tv seyrdyrm bi yandan burayı kontrol ediyorm bi yandan da sebzeleri buzluk için hazırlıyorm diğer yandan da eşimle konusuyorm:))

Çok doğru söyluyorsun canım ben daha hamıle kalmadan bnu yasadım gecenlerde bırkonu oldu bende o konun uzerıne dedımkı evımde olmak cocugumla ılgılenmek bende ısterım ben sımdıden dusunuyorum nasıl bırkıp gıdecegım dıye bana k.v dedıkı senden kötu bakacak degılız ya torunumuza dedı ben o anlamda demedımkı henuz emen bebısımı nasıl bırkıpgıdecegım boyle durumlar olunca hıc bebek yapasım gelmıyor cunku bebgıme ben bakmak ıstıyorum
Haklisin canim bende calismadigim halde bebege biz bakacagiz diyorlar kayinvalidemler

Çok doğru söyluyorsun canım ben daha hamıle kalmadan bnu yasadım gecenlerde bırkonu oldu bende o konun uzerıne dedımkı evımde olmak cocugumla ılgılenmek bende ısterım ben sımdıden dusunuyorum nasıl bırkıp gıdecegım dıye bana k.v dedıkı senden kötu bakacak degılız ya torunumuza dedı ben o anlamda demedımkı henuz emen bebısımı nasıl bırkıpgıdecegım boyle durumlar olunca hıc bebek yapasım gelmıyor cunku bebgıme ben bakmak ıstıyorum
cnm bizde de bebeğe bakack adam yok :) annem zaten uzak oturuyo bide hep söyler bn bakamm bu zmna kdr cok bebek baktm size kendi kardeşlerime diye bide bel fıtığı var öyle kaldır salla hoplat yapamaz k.validem oturdu mu yerinden kalkamıyo yaslı ve rahatsız eşime kalsa bnm annem baksn ama bakmm deyince iyi bnmki bakar diyo ama bakmamalı herseye ewt diyo hem obez yapar hem şımarık alıştırır bnde izinlerimi kullancm gerekirse ücretsz izne çıkarm

Hmm evet öyle olur anne diyeceksin kötü bi kelime ama bi nevi geçiştireceksin ancak bildiğini okuyacaksın elbetteki sen bakacaksın üzme kendini lütfen.. Ben 11 aylık evliyim ilk zamanlar çok üzüldüm şimdi noldu tamamen duyarsız hiç umursamayan he he deyipbildiğimi okuyan sopsoğuk duygusallıktan eser kalmayan biri oldum ama saygı hep var.. O kadar duygusal karıncayı incitemeyen biriyken böyle oldum çıktım çokta memnunum inan yoksa üzülüp ağlayıp kendimi hasta ediyordum şükür ki rabbim bu soğukkanlılığı verdi içime böyle olduğum için çok mutluyum

Evet canim basladim calismalara daha yumurtlama gunum gelmedi 10. Gunumdeyim sende durumlar nasil 18 e az kaldi

Hadi bakalım canım olacak inşalalah bu ay hayırlısıyla bende beklıyorum 18 nı ama umudum yok canım kırmzıları beklıyorum

kızlar eşimle konustuk bu cmtsden snr 1 hft izne ayrılıyo gibi 3-4 günlük tatile gitcz de biz cmts çatlatma iğnesi olcz pzr günü ilişki olmalı o gün evde olalm diyorm pzts çrs cuma tekrr ilişki dicek dr onları da tatilde yaparz belki hava değişikliği ii gelir dimi ama:KK49::KK74::KK75::confused:
Çok iyi yapıyorsuunuz canım bu tatılın donusu muhtesem olur dıye dusunuyorum :KK66:

cnm bizde de bebeğe bakack adam yok :KK66: annem zaten uzak oturuyo bide hep söyler bn bakamm bu zmna kdr cok bebek baktm size kendi kardeşlerime diye bide bel fıtığı var öyle kaldır salla hoplat yapamaz k.validem oturdu mu yerinden kalkamıyo yaslı ve rahatsız eşime kalsa bnm annem baksn ama bakmm deyince iyi bnmki bakar diyo ama bakmamalı herseye ewt diyo hem obez yapar hem şımarık alıştırır bnde izinlerimi kullancm gerekirse ücretsz izne çıkarm

Anldım canım ama ne guzel senın ızın olayın kolay bellı bır duruma getırene kadar sen bakarsın bebgıne ama benım öyle bır sansım yok :(

Hmm evet öyle olur anne diyeceksin kötü bi kelime ama bi nevi geçiştireceksin ancak bildiğini okuyacaksın elbetteki sen bakacaksın üzme kendini lütfen.. Ben 11 aylık evliyim ilk zamanlar çok üzüldüm şimdi noldu tamamen duyarsız hiç umursamayan he he deyipbildiğimi okuyan sopsoğuk duygusallıktan eser kalmayan biri oldum ama saygı hep var.. O kadar duygusal karıncayı incitemeyen biriyken böyle oldum çıktım çokta memnunum inan yoksa üzülüp ağlayıp kendimi hasta ediyordum şükür ki rabbim bu soğukkanlılığı verdi içime böyle olduğum için çok mutluyum

Bende öyle yapıyorum seslenmıyorum canım yuzum dusuyor bu defada nıye yuzun asık ee sız yapıyorsunuz takmıyorum artık canım en azından öyle yapmaya calısacıgım yoksa baska turlu olacak gıbı degıl

elisa cnm hiç dikkat ememiştm deminden beri pzts tatile gidecek olursk o gün bizim yıldönümümüz:KK68::KK73:

Ne güzel canım belki eşin bilerek süpriz yapıyor canım çokkk guzel ben ınanıyorum donusu guzel olacak orda bırseyı kafana takma tadını cıkar :KK66:

Bende öyle yapıyorum seslenmıyorum canım yuzum dusuyor bu defada nıye yuzun asık ee sız yapıyorsunuz takmıyorum artık canım en azından öyle yapmaya calısacıgım yoksa baska turlu olacak gıbı degıl
Sen yeterki canını sıkma içini karartma huzurunu bozma senin huzursuzluğundan mutlu olacak insanlar var malesef aksine ben başkasının yanında kocacım canım cicim diye ölüyorum ve görüyorum ki bu insanlara batıyo karşındaki kim olursa olsun böyle yap önemli olan eşim huzurum de umursama kendini üzme

Ne güzel canım belki eşin bilerek süpriz yapıyor canım çokkk guzel ben ınanıyorum donusu guzel olacak orda bırseyı kafana takma tadını cıkar :KK66:
inşallah güzel olur cnm belki de sürprizdir dediğin gibi çok heyecanladm şimdi aksam olsn hemen:KK68:

Back
X