• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok komik olmamışlar mı kızlar

Eklentiler

• kkkk.webp
    kkkk.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 37
canımsenin ikiz olsaydı mutlaka anlarlardı rahat ol ben bi hastane bağlı kalmadı özel hastane araştırmaya gönderdi şişli etfale geldim o bişin yok diyip eve göndermek istedi ben bağırdım ağladım baş hekimliğe çıktım bu kanamanın sebebini bulun dedim sonra yatırıp detaylı araştırma yaptılar ve ikiz eşi mol bu çocuğu doğuramazsın ölüm riskin yüksek dediler bekle bir kaç gün kürtaja alacaz bekledim 1 hafta geçti tık yok sordum neden beni bekletiynz kürtajın çok riskl rahmini kaybedersin burda kürtaj olamazsın dediler Zeynep kamile gönderdiler orda da biz hiç yapamayız rahminide alırız dediler özeller yüzüme bile bakmadı riskli hastasın araştırmaya git süründüm baya 2 hafta felan en son evine git bu kürtajı yapabilecek bi doktor bulup seni arcaz dediler ertesi gün aradılar kss ea hastanesinde doktor alev aydın ve volkan ülker beni korkutmadan risk var ama başarıcaz diyip kürtaja aldılar allah onlardan razı olsun rahmimede zarar vermeden başarılı bi kürtaj yaptılar
oooo çok zormuş canım ya o zaman şükret haline vallahiii hakkında hayırlısı buymuş...ne diyeyim bu doktorlara yaaa....

Canım ben bunların hıcbırını belırtı olarak görmuyorum ben bunların hepsını adee yoruyorum ve pazartesı adet olmayı beklıyoum pazar gecesı olmazsam sabah test yapacagım yınede takı pazara kadar yerlesme kanaması olursa o zaman umudum olur evet canım az kaldı bekleyelım bakalım hakkmızda hayırlısı olsun ve dıyorumkı ben bu kadar umutsuzum dıyorum ve egrcekten bebegım varsa bu duyguya uzulurmu dıyorum ıstenmeyen bebek gıbı umutsuzca yaklasıyorum :KK22:

Bende hala yerleşme kanaması olmadı elisa umutsuz olma herkeste olacak diye bir şart yok canım kanama.

valla canım faceden gördüm ya yeni bitane daha buldum yazıkk bunlar daha tatlı bak bakkk

ayyyy kız bunlar ısırmalıkya baksana bunlara
oooo çok zormuş canım ya o zaman şükret haline vallahiii hakkında hayırlısı buymuş...ne diyeyim bu doktorlara yaaa....
çok şükür sera bu günlere

Geçmişolsun canım inş bebektendir kan testi yaptırmadın mı? Ateşin kaç?

Merhaba canım ıyıyızz sen nasılsın canım bır dr gorunsen bu kadr uzun adet gecıkmesı bır ultrasonla baksın

selamm iyiyiz de sen bi doktora mı görünsen :(

Doktora gittim devlet hastanesine kanda gebelik testi istedi sonucu ertesi gün veriyorlarmış bende yaptırmadım. çünkü alıştım artık benim ki gecikme olayını geçti artık ben resmen ilaç kullanmadan adet olamıyorum. bugün 45. gün yarın sabah test yapıcam ondan sonra tarlusal a başlayacağım. hormon testlerimi gösterdim normal bi sorun yok dedi dr. bakalım Allah sonumu hayır etsin....

Benimde bu ay umudum yok uzayan akıntım pazar günü oldu pazar ve pazartesi ilişki oldu üç gündür fırsat olmadı. Bu ayıda kaçırdım sanırım. :KK43: Yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum :/

Back
X