valla canım faceden gördüm ya yeni bitane daha buldum yazıkk bunlar daha tatlı bak bakkk
Ayy cok tatlilar ya yerim ben onlari :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım faceden gördüm ya yeni bitane daha buldum yazıkk bunlar daha tatlı bak bakkk
Tebrik ederim canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin :)))Bende hala yerleşme kanaması olmadı elisa umutsuz olma herkeste olacak diye bir şart yok canım kanama.
Canim allahtan umit kesilmez rabbim ol deyince olur spermler 72 saat canli kalabiliyorlar insallah en kisa zamanda hamile kalirsinBenimde bu ay umudum yok uzayan akıntım pazar günü oldu pazar ve pazartesi ilişki oldu üç gtebfırsat olmadı. Bu ayıda kaçırdım sanırım.Yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum :/
Hayirli olsun canim darsida tum topike olsun insallahteşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlere
Tebrik ederim sağlıkla inşallahteşekkür ederim Mogami darısı tüm topiğimizin başına. Beni de listeye Hamiş olarak ekler misin canım?![]()
Canim allahtan umit kesilmez rabbim ol deyince olur spermler 72 saat canli kalabiliyorlar insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
Canim yazdiklarini okudum tuylerim urperdi rabbim bidaha yasatmasin insallah saglikli hamilelik gecirirsin ben inaniyorum annesine gelecek bebisitabiki ben rahmimi kurtaracaklarını beklemiyordumki çoook şükür rabbime
Bende basladim 4 gundur iciyorum sogan kurunu insallah topikteki herkes hamile kalirİnşallah canım bakalım artık kısmet bu ay soğan kürü denedim umudum vardı fakat programa uyamadık. Artık önümüzdek, aylara bakıcaz![]()
Canim test yaptin miYa arkadaşlar dün BAT ımdı bugün kahve sarı az akıntım geldi geçen ayda böyle olmuştu normalde hep düzenli olurdum bu nedir yaaa![]()
Korkuyorum ya geçen ay yapmıştım 2 gün sonra adetim başladıCanim test yaptin mi
Kacinci denemen canimKorkuyorum ya geçen ay yapmıştım 2 gün sonra adetim başladı
Uzulme canim benimde 5. Deneme olacak insalah topikteki herkes hamile kalacaklarBu ay 4. Idi ama 5 yıllık evliyiz![]()
Inşallah canım bir saat adetim geçince yüzde yüz hamileyim demeye başlıyorum işte sağolcevap içinUzulme canim benimde 5. Deneme olacak insalah topikteki herkes hamile kalacaklar
Bebeğim daha dönmedim eve ama çok özledim hepimizi... 150 sayfanın hepsini de okudum ki listeyi doğru güncelliyim ... İnş hamile sayımız artar senin minik nasılmogamı gelmış hosgelmısss
Çok tatlısın sen yaae biz dedik dedikhadi hayırlı olsun inşallah canımmm çok sevindim :
![]()
inşallah canım benim inşallahCanim yazdiklarini okudum tuylerim urperdi rabbim bidaha yasatmasin insallah saglikli hamilelik gecirirsin ben inaniyorum annesine gelecek bebisi
ya internet ikide bi gidiyo adam akıllı sohbet edemiyoruz cnm kusura bakmaoooo çok zormuş canım ya o zaman şükret haline vallahiii hakkında hayırlısı buymuş...ne diyeyim bu doktorlara yaaa....