• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm bizim 4 ay önceki test 25milyndu hat-reket %75 idi dr un biri sayı 20milyn sınırına yakın asılama deneriz hemen dedi biz daha denemelerin basında olunca yaptırmadk baska dr gittik sayımıza iyi dedi şimdi tekrr yaptırdık dün 2,5 milyona düşmüş ama ilaçların etkisi inş gider sayınız cok düşük diil arastırdım milyon sayısı olmayanlar yada 3-5 8 milyonla hamile kalanlar var hareket % kaç bide dün bi yerde okudum rahim 100bin ile 300bin filan sperm alabiiyomş
 

Eklentiler

  • 20140814_215614-1.webp
    20140814_215614-1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 71
Ya doktor hareket sayı normal demiş ama bana öyle gelmedi bide Spermde mikrop varmış antibiyotik verdi
 
evet cnm hareket az düşük gibi ama sayı iyi havuc suyu harekete ii geliyomuş bnce için rahat olsn
 
Ya doktor hareket sayı normal demiş ama bana öyle gelmedi bide Spermde mikrop varmış antibiyotik verdi
 
Benim için çok kolaydı canım çünkü 18:00'de işten çıkıyorum ve zaten eve gelmem 1 saat en son 15:00-16:00 gibi su içiyordum ofiste yetiyordu eve gelincede tuvaletim gelmiş oluyordu zaten hemen yapıyordum ama dün son kez yaptım artık çizginin durumuna bakmak için adete kadar beklicem artık bu hafta full çalışıp. Friendly'le çalışma günlerimiz tamamen aynı sadece arada bir gün yapmadık, o da öyle inşallah tutar benimkide.

inşallah canım bende öyle yaparım3 te suyumu içer 6da evde oluyorum yaparım kısmetse :) hadi bakalım işe yarayacak inşallah en azından için rahat elinden geleni yaptın :)
 
Ya doktor hareket sayı normal demiş ama bana öyle gelmedi bide Spermde mikrop varmış antibiyotik verdi

cnm sayı sınıra yakın ama normal sonucta eşim dün gösteremedi bgn dr çalıştığı yere yakın bi hastanedeymiş git dedim hala gidememiş inş gider de bize de ilaç verr
 
Canım bizim 7. 8. 12.13. 15. 22. günler ilişki oldu bugünde 24.günüm

benimde sana yakın zamanlarda oldu ama tamamen şans bi gün var ve o gün o gün olmayabilir :) kısmet ben sanmıyorum yumurtlamam dengesiz :( sen şimdi bunları bırakta akşam kağınıdı eşine nasıl vereceksin iyice düşün :)
 
Canım çalışma günlerini yazar mısın bana rica etsem bende bu ay ovulasyon testi yaptım. Çok umutluyum ama bakalım.
Adet bitiminden 3 gün sonra başladım çalışmalara, adet başlangıcından sonraki 10. Gün bende akıntı başladı ovulasyonda cizgi çok silikti ama ben 10, ve 12. Günü de degerlendirdim akintim var diye. Sonra hep 1 gün arayla devam ettik çalışmalara ama ovulasyon testinde hic koyu çizgi görmemiştim ta ki adete 6 gün kala. Çok koyu çizgi çıkınca gebelik testini denedim. Onda da silik çizgi çıktı. Elimde bir ov. Daha kalmıştı onu 2 gün sonra tekrar yaptım yine kopkoyuydu dün sabah gebelik testini yaptım o da kopkoyu çıktı. Yani aslında ovulasyon testi benim gebeliği farketmemde yumurtlamayi farketmemden daha çok işe yaradı. Siz de adet bitiminden sonra düzenli 1er gün arayla çalışın testin en koyu çizgisini beklemeye çalışmadan eğer benimki gibi net cikmiyorsa.
 
inşallah canım bende öyle yaparım3 te suyumu içer 6da evde oluyorum yaparım kısmetse :KK66: hadi bakalım işe yarayacak inşallah en azından için rahat elinden geleni yaptın :KK66:

Evet kuzum bilmiyorum ama bu ay dedim ya çok pozitifim bir çarşambada yapmadık diye üzülmüştüm ama iyi oldu eşimi kurutmuştum artık o da dinlendi o yüzden dün çok çok gönderdi spermciklerini. Zaten yumurtanın çatladığı günü değerlendirdik. Bugün okudum yumurta yavaş yavaş çatlamaya başlamazmış çatlama bir anda olur ve 24 saat sonra bitermiş. Ben testte pozitifi tam 14. gün yakaladım. Ertesi günde yani çatladığı günde çalışma oldu. Zaten 29 haziran ve 29 temmuz adet olmuştum tam 30 gün yumurtanın çatladığı tarih 15. gün yani testte pozitifi gördükten bir gün sonra sağlamasını da yaptım doğru. İnşallah bende friendly gibi gelicem size bu ay.
 
Birde eczaneden aldığım teste yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?
Ahhh canim yaaa dün ne kadar umutsuz umutsuz konusuyordun, bebisi de uzdun iyi mi... Çok şükür :) hayırlı bir gebelik geçir insaAllah tatlimmm :) bakalim ne kadarlık çıkacak mercimek :):)

günaydın kızlar doktordan geliyorum kontrolden rahim gayet iyi yumurtalıklarda da sorun yok 1 2 ay korunun sonra hemen olur ilkine bakarsak dedi cok sevindim patoloji sonucum cıkmamış onu da haftaya öğrencem ama bişey cıkmaz muhtemelen dedi ilk adetten sonra çalışmalara baslıyorum allahın izniyle
Ohhh çok iyi çok sevindim doktorun öyle demesine :)
 
cnm sayı sınıra yakın ama normal sonucta eşim dün gösteremedi bgn dr çalıştığı yere yakın bi hastanedeymiş git dedim hala gidememiş inş gider de bize de ilaç verr
Iki ay sonra tekrar test yapılacak daha ayrıntılı bi yere gönderecek keçi boynuzu önerdi hayırlısı bakalım
 
Back
X