• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim bat 24 ü ama şimdiden sırt ağrılarım başladı :(( Bugün çarşıya çıkarsam şu ateş ölçerlerden bende alayım

kızlar evıme yakın bir kostümcü var.mağazası evıme daha yakın atolye az daha uzakta.ben usta terzıyım aslında kızlar.terzılık dısında daha bırcok ıslerde yaptım satıs pazarlamadan tutunda eczanede calısmak kadar.bana uygun iş varmı dıye sormak ıstedım.magaza sahıbı kaynımın arkadası o önermıstı bana zaten.hem bildiğim bir sektör hemde evime cok yakın olması aklıma girdi.tel no aldı benden kızkardesıyle orak calısıyorlarmıs.sanırım kardesı atolye bolumunde calısıyor daha cok.onunla goruseyım ararız denerız bıgun dedıler olur dedım bende.bindallı kaftan folklor kıyafetınden tutunda okul için cocuklara kostume kadar cok cesıtlerı var..eğer olursa bır muddet calısırım dıyorum.zaten okulum da daha bıtmedı :( bu ara okulumada devam ederım hem.boşta kalmamıs olur calısırım.evıme kolay gıder gelırım trafık falan sıkıntım olmaz hergun.

Kızlar bişi soracam bu konuda bilgisi olan lütfen cevaplayabilirmi?
şimdi ben spirali haziranda çıkarttırdım.ve hazirandan bu yana adetin 2 gün önceden elisa gibi çamurumsu kahve akıntı ile başlıyor önceleri yumurtlama akıntısı olarak bilmiyodum ama öyle yumurta akı akıntım vardı ama şimdi hiç yok acaba yumurtalar çatlamıyo mu bilgisi olan var mı bu konuda_??

çalışmak istemiyorum iş yerinden mi meslekten mi hepsinden mi tembellikten mi bilmiyorum ama çalışmak istemiyorum aktif bir insanım kendi paramı kazanmayı istiyorum ve çalışma hayatım olsun aktif olayım da istiyorum ama bu işi iş yerini işte bilemediğim sebeple istemiyorum hep evimde olayım isityorum :KK43:

Bugün benimde içim daralıyor hava kapalı omu etkiliyor bizi acaba??
Arkadaş grubumla ilgilide sıkıntılarım var biriyle kavga ettim şimdi gruplaşma başladı herkeste sosyal medyada bir araya gelip foto çektirmeler falan. Çok sıkıldım bu çocuksu işlerden

Sırt ağrısı adet belirtin oluyormuydu daha önce?
yavrucum adet ve gebelık belırtılerı hep aynıymıs.bendede bu ay epey belırtı vardı lakın olumsuz.belırtı falan arama hıc kendınde valla..bırcok kısı belırtısız hamıle kalmıs.bız fazla dınlıyruz galıba kendımızı. :(

kızlar evıme yakın bir kostümcü var.mağazası evıme daha yakın atolye az daha uzakta.ben usta terzıyım aslında kızlar.terzılık dısında daha bırcok ıslerde yaptım satıs pazarlamadan tutunda eczanede calısmak kadar.bana uygun iş varmı dıye sormak ıstedım.magaza sahıbı kaynımın arkadası o önermıstı bana zaten.hem bildiğim bir sektör hemde evime cok yakın olması aklıma girdi.tel no aldı benden kızkardesıyle orak calısıyorlarmıs.sanırım kardesı atolye bolumunde calısıyor daha cok.onunla goruseyım ararız denerız bıgun dedıler olur dedım bende.bindallı kaftan folklor kıyafetınden tutunda okul için cocuklara kostume kadar cok cesıtlerı var..eğer olursa bır muddet calısırım dıyorum.zaten okulum da daha bıtmedı :( bu ara okulumada devam ederım hem.boşta kalmamıs olur calısırım.evıme kolay gıder gelırım trafık falan sıkıntım olmaz hergun.

evet neden olmasın :)hadi hayırlısı :)

Bugün benimde içim daralıyor hava kapalı omu etkiliyor bizi acaba??
Arkadaş grubumla ilgilide sıkıntılarım var biriyle kavga ettim şimdi gruplaşma başladı herkeste sosyal medyada bir araya gelip foto çektirmeler falan. Çok sıkıldım bu çocuksu işlerden

evet çok sıkıcı çocukça nispetler bende işi yerimi değişmek istiyorm ama bebiş gelirse diye cesaret edemiyorum :( hava kapalı diye değil bugün artık dayanma gücüm kalmadı sevmediğim şeyi yapamıyorum buda benim hayatttaki en şımarık huyum :(

yavrucum adet ve gebelık belırtılerı hep aynıymıs.bendede bu ay epey belırtı vardı lakın olumsuz.belırtı falan arama hıc kendınde valla..bırcok kısı belırtısız hamıle kalmıs.bız fazla dınlıyruz galıba kendımızı. :KK43:

Aynen canım kendimize farklı uğraşlar bulmak lazım kafa dağıtmak için. Senin nekadar güzel mesleğin varmış dikiş nakış insanı rahatlatıyor gerçekten. Bencede en güzelini yaparsın unutursun bu işleri biraz

yavrucum adet ve gebelık belırtılerı hep aynıymıs.bendede bu ay epey belırtı vardı lakın olumsuz.belırtı falan arama hıc kendınde valla..bırcok kısı belırtısız hamıle kalmıs.bız fazla dınlıyruz galıba kendımızı. :(

ben arkadaşın sırtı ağrıyormuş normaldede olur mu diye sordum bende adet belirtisi olan her zamanki gibi göğüs acısı var onunda bugün yarın çıkar acısı bekliyorum :):) bu aydan umudum yoktu biliyorsun

evet çok sıkıcı çocukça nispetler bende işi yerimi değişmek istiyorm ama bebiş gelirse diye cesaret edemiyorum :KK43: hava kapalı diye değil bugün artık dayanma gücüm kalmadı sevmediğim şeyi yapamıyorum buda benim hayatttaki en şımarık huyum :KK43:

Bende en son çalıştığım yerde yaşadım bunları İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun. Netten falan bak bişeyler çaktırmadan gider görüşürsün

ben arkadaşın sırtı ağrıyormuş normaldede olur mu diye sordum bende adet belirtisi olan her zamanki gibi göğüs acısı var onunda bugün yarın çıkar acısı bekliyorum :):) bu aydan umudum yoktu biliyorsun
pardon canımcım :) yanlıs anlamısım ben

Bende en son çalıştığım yerde yaşadım bunları İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun. Netten falan bak bişeyler çaktırmadan gider görüşürsün

benim stajım devam ediyor başka yere geçerim hamiş olursam zor olur buranın saatleri yolu uygun diye idare etmeye çalışıyorum da işte gitmiyo itekliyorum :)

Back
X