- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- 208
canım bana batını da yazarmısın
2 eylul bat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bana batını da yazarmısın
Bende cmts kontrol e gittim cnm 3 yum da 20 ml üzerinde olunca iğne yapmadi bizde 3 gün caliştik 31 ağustos 1 eylül gibi bnm de belli olacak![]()
inşallah benm de öyle olur canmben ayın 8 kürtaj olmuştum adet tarihim 28di o gün geldi hiç şaşmadı
yerleşme kanaması diye düşündüm ama hakkına hayırlısı olsunyok açık renk kan ama benim normalde katı olur bu daha sanki su gibi geldi sanki kesilecek gibi az az geliyo acaba yarın kesilirse bi kan tahlilimi yaptırsam
mogamicim benim ikizler gitti canım neyse demekki 3. kızdı bu duruma kavga çıkardı anacım beni istemiyosa sizde gitmeyin dedi eylül de üçüzlere gebeyim :)) yeni bat 23 eylülHadi inş senden de güzel haberler alırız
Bir de bir iki liralıklarla dene bakayım ben okudum erken gebelik testinde görmeyip kıytırıklarla görenleri. Siz yumurtlama günlerini değerlendirdiniz mi bakayım hı?
Gu aydinn benden dun kahverengi akinti geldi belkide enfeksiyon kaptimmbatim 26 agustos
Gunaydin canim nasilsin?GÜNAYDIN KIZLAAARRRR:))))
Yerlesme ne canim ???enfeksiyona bağlayamazsın geçen ay benden de kahverngi akıntı geldi üstüne nerdeyse iki hafta sonra gecikmeli adet oldum belki seninki yerleşmedir ?
Gunaydin canim nasilsin?
Bebbegin yeri ikamet i gibi mii![]()
inş canım eylülde kırmızlara elveda deriz sen ne alemdesinHosgeldin canim insallah eylulde hamis olursun
Olsunn umut fakircegizin ekmegidir..![]()
26 agustos canim:) aynen öyle batın ne zamandı?