• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

merhaba arkadaslar....bu site cok karısmıs yaaaaaaaaa :( bu sayfayı bulana kadar cok ugrastım :( tam adıda gelmedi aklıma en sonunda buldum....bu arada yanlıs anlamayın arkadaslar ama benim bildigim adet gecikmeden belirti olmazmıs ben öyle duymusdum....kasık agrısı olabilir beli adete 3 veya 4 gün kalırsa ama mide bulantısı bas dönmesi felan bu gibi belirtiler adet gecikmeden olmazmıs belkide yanlıs duydum...veya kadından kadına degisiyordur....

kızlar ben predictor un testini yaptım aynı gün yüzde 99 sonuç yazan üstünden zaman geçti şu an bariz pembelik var bu işten bi şey anlamadım yarın kan testi yaptırıcam lütfen dua edin sadece hayırlısı olsun allahım şaşırdım kaldım
Genelde pembelik var diyenler hamis olduklarini cok duydum umarim hamilesindir canim artik benim umudum eylul ayina sizi opuyorum cok bu arada sen cift cizgiyi goruncu hangi gunlerde birlikte oldun benim 12. Gun T cizgisi cok koyuydu 13. Gunun sabahinda oldu o ara bir daha da olmadi eylul ayinda ne olacak bakalim

kızlar ben predictor un testini yaptım aynı gün yüzde 99 sonuç yazan üstünden zaman geçti şu an bariz pembelik var bu işten bi şey anlamadım yarın kan testi yaptırıcam lütfen dua edin sadece hayırlısı olsun allahım şaşırdım kaldım
fotoğraf at bizde bakalımcanım inşallah hamilesindir

merhaba arkadaslar....bu site cok karısmıs yaaaaaaaaa :KK43: bu sayfayı bulana kadar cok ugrastım :KK43: tam adıda gelmedi aklıma en sonunda buldum....bu arada yanlıs anlamayın arkadaslar ama benim bildigim adet gecikmeden belirti olmazmıs ben öyle duymusdum....kasık agrısı olabilir beli adete 3 veya 4 gün kalırsa ama mide bulantısı bas dönmesi felan bu gibi belirtiler adet gecikmeden olmazmıs belkide yanlıs duydum...veya kadından kadına degisiyordur....
O zaman ben umutlanmaliyim :)) hayirlisi yaa

mogamicim hosgeldın canım nasılsın nasıl gectı düğün?döktunmu kurtlarını :D
Blummm bebeğini gördün mü kalp atışlarını duydun mu. Çok merak ediyorum. Benim ilk düşen bebeğim düşmeden önce kalp atışlarını iki üç defa duymuşuz. Doktor da daha sonra kalp atışını duyar gibi olduk devamı gelmedi dedi. O kadarını duymuş olmak bile beni sonradan çok mutlu etti. Çok farklı birşeydir inşALLAH sen hep duyarsın. Haber et olur mu duyunca.

O zaman ben umutlanmaliyim :)) hayirlisi yaa

canım sen testi cok erken yapmıssın daha 6 gün varmıs idrar testinde o kadar erken cıkmazki idrar tetinide adet gecikmesinden sonra öneriyorlar...ayrıca benim 7 bucuk aylık oglum var canım 9 ay boyunca hicbir belirti yasamadım :) ne bas dönmesi ne mide bulantısı ne koku ne su ne bu :) ne gögüs sismesi felan filan aklına ne gelirse ben hicbirini yasamadım...sadece 12 bucuk kilo aldım karnım sisdi o kadar...onun icin rahat ol sakin ol stress yapma adetin gecikmesini bekle....biliyorum böyle demek kolay ama kafanı bosaltmaya calıs baska seylerle ilgilen bu kadar cok fazla kafana takma bende bu ay korunmayı bıraktım ama rahatım ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman olur İNSALLAH

TE="KAYGILI, post: 36572703, member: 572511"]CANIM O YOLDA İŞE GİDERKEN BİR TACİZE UĞRADI MALESEF PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK ETKİLENDİ DOĞAL OLARAK O YÜZDEN BU ARA EVDE DİNLENİYOR:KK43:(([/QUOTE]
Hafi
CANIM O YOLDA İŞE GİDERKEN BİR TACİZE UĞRADI MALESEF PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK ETKİLENDİ DOĞAL OLARAK O YÜZDEN BU ARA EVDE DİNLENİYOR:KK43:((
Hadi ya kiyamamm cok gecmis olsun insallah atlatir vaktim olmuyo hastanede yatmaktan herseyden uzak kaldm

arkadaşlar maydanoz suyu buharına oturmanızı öneririm yeni aklıma geldi ben yumurtlama zamanı değilde 5 gün öncesi buharına oturmuştum aslında yum zamanındada yapmam lazımdı ama o gün yapamadım ilk çocuğumdada hamile kaldığım ay bunu denemiştim mutlaka deneyin derim

Aaaa kaygılıciimmm... Kan testi yaptir tabii... Ayy insaAllah vardır canim ya... Şunun resmini yüklesene... :)
Heyecanlandim yaff : )

Genelde pembelik var diyenler hamis olduklarini cok duydum umarim hamilesindir canim artik benim umudum eylul ayina sizi opuyorum cok bu arada sen cift cizgiyi goruncu hangi gunlerde birlikte oldun benim 12. Gun T cizgisi cok koyuydu 13. Gunun sabahinda oldu o ara bir daha da olmadi eylul ayinda ne olacak bakalim

ben ov testi yapmadım canım :( hayırlısı nasılsa bilmiyorum :(

TE="KAYGILI, post: 36572703, member: 572511"]CANIM O YOLDA İŞE GİDERKEN BİR TACİZE UĞRADI MALESEF PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK ETKİLENDİ DOĞAL OLARAK O YÜZDEN BU ARA EVDE DİNLENİYOR:KK43:((
Hafi

Hadi ya kiyamamm cok gecmis olsun insallah atlatir vaktim olmuyo hastanede yatmaktan herseyden uzak kaldm[/QUOTE]

atlatır inşallah ama zamanla :(( çok üzüldüm bende sen şimdi iiyi misin allahım sağlık versin size

AYY İNŞAaLLAH HAMİLESİNDİR EŞİMDE BUGÜN ALDI SENİNKİDE SUNDAN MI CANIM
predictor01.jpg

Kaygılı hiç durma kan testi yaptır bence. Bana doktor demişti ki. Dünyada yüzde seksen üzerinde kadın hamile kalıyor hamile kaldığını bilmeden âdet kanaması yla düşük yapıyor dedi. Benim ikinci düşük öyle olmuştu Dr. Gebelik çok erken olmuş sizde düşük yaptığın sırada oğrenmişsin demişti. Sende çok bekleme bence.

Ayy insallah canim hamilesindir dualarim seninle

gittim kan verdim :( umutsuzca kısmet bekliyorum yarın sonuçlarımı yazarım telefondan fotoğrafı atmak için çok uğraştım yapamadım :((

amin inşallah durumlar zorlu ama imkansız değil çift çizgiyi görünce çalıştın mı tamamdır şeyy birazda zevk alıcaz hazır vaji yi yenmişken işin tadını çıkar gitsin sonra gelir minik pancar inşallah :))
şöyle bir durum oldu. çift çizgiyi gördüm ancak öğleden sonraydı. ben iş yerimdeydim. çift çizgiyi gördüğümün sabahında preseed ile bir denememiz oldu.sabah çok çok erken ;) ertesi gün ovulasyon testi ile baktığımda ikinci çizgi silik bile değildi. yoktu. sanırım yumurtlamış ve bitmişti durum. takvime hiç uymuyorum çünkü teste göre hep erken yumurtluyorum.takrine 11 12 13 gün en geç yumurtlamış oluyorum. bakalım bekliyorum şu anda.

şöyle bir durum oldu. çift çizgiyi gördüm ancak öğleden sonraydı. ben iş yerimdeydim. çift çizgiyi gördüğümün sabahında preseed ile bir denememiz oldu.sabah çok çok erken ;) ertesi gün ovulasyon testi ile baktığımda ikinci çizgi silik bile değildi. yoktu. sanırım yumurtlamış ve bitmişti durum. takvime hiç uymuyorum çünkü teste göre hep erken yumurtluyorum.takrine 11 12 13 gün en geç yumurtlamış oluyorum. bakalım bekliyorum şu anda.

HEYECANL BEKLİYORUZ ÖYLEYSE BAT NE ZAMAN?

Kaygılı hiç durma kan testi yaptır bence. Bana doktor demişti ki. Dünyada yüzde seksen üzerinde kadın hamile kalıyor hamile kaldığını bilmeden âdet kanaması yla düşük yapıyor dedi. Benim ikinci düşük öyle olmuştu Dr. Gebelik çok erken olmuş sizde düşük yaptığın sırada oğrenmişsin demişti. Sende çok bekleme bence.

YAPTIRDIM :( GEÇEN AYDA YAPTIRMIŞTIM NEGATİFTİ

Back
X