• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bilgisayardan girdim şimdi, kıslar İbrahim Saraçoğlu'nun kitabını aldım bugün. Gerçi hepiniz biliyosunuz incir kürünü ama olsun. Bilmeyenler için paylaşmak istedim.

Eklentiler

• jugYjl2h.webp
    jugYjl2h.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 49
Bilgisayardan girdim şimdi, kıslar İbrahim Saraçoğlu'nun kitabını aldım bugün. Gerçi hepiniz biliyosunuz incir kürünü ama olsun. Bilmeyenler için paylaşmak istedim.
bende almak istiyorum...çok iyi yapmışsın canım çok şahane bi adam bana göre...teşekkürler paylaşım için

bende almak istiyorum...çok iyi yapmışsın canım çok şahane bi adam bana göre...teşekkürler paylaşım için

Evet canım, hem bilgili hem yardımsever, sitesindeki ziyaretçi yorumlarını okuyorum birkaç gündür de adam gerçekten mucizelere sebep olmuş. Gittim aldım hemen. 500 sayfalık muhteşem bi kaynak.

Ben bugün petshow fuarına gittim kızlar eve geldim birşey yok, gerçi öyle aman aman bir ağrım olmadı ama hissettirdi hafiften bir hareketlilik diyelim. Yolda popomu yoklayarak geldim. Külodumda sarı akıntıdan başka bir şey göremedim. Sümüksü bir akıntı katı. Bu arada yolda benim hep midem kalktı ama otobüste telefona bakmaktan diye düşünüyorum.

ya insallah guzel sonuc aliriz :)) walla benim su anda arabayi kendim kullanirken bile midem bulaniyor. esim kullanirken de cam acik kafam disarda gidiyorum resmen :(

Kızlar bugün dr kontrole gittim kürtajı yapan dr çok başarılı yapmış tertemiz rahmin dedi 5 hafta sonra kanda pıhtılaşma yaptırıcam. Eşimde bugün doğum sigorta paketlerini araştırmış. Onu yaptırıcaz haftaya ama 6 ay hamile kalmamak şartıyla sigorta yapılıyomuş koskoca 6 ay :KK43: sizce napayım kızlar normalde doğum paketi 6.500 tl sigortayla 3.500 ve 24 ay taksitle

Ben bugün petshow fuarına gittim kızlar eve geldim birşey yok, gerçi öyle aman aman bir ağrım olmadı ama hissettirdi hafiften bir hareketlilik diyelim. Yolda popomu yoklayarak geldim. Külodumda sarı akıntıdan başka bir şey göremedim. Sümüksü bir akıntı katı. Bu arada yolda benim hep midem kalktı ama otobüste telefona bakmaktan diye düşünüyorum.
Oooo belirtilere bak geliyo bebiş

Ama teste siliklik bile yoktu

canim benim, bu damlalar yeslesmeyse eger, yerlesmeden once zaten hcg hormonu hic yukselmiyor. ve hormon seviyesi yerlesmeden en az 4-5 gun sonra evdeki testlerin minimum degerini asmaya basliyor. sakin ol bakalim. sen kafaya taktikca da kendi vucudunu etkiliyor olabilirsin, hic bir sey olmadigi halde gecimis de olabilir. ben universitedeyken her final doneminde mutlaka zor sinavlarin birinden bir saat once adet olurdum. cok zor biliyorum ama sakin ol kafani baska seyle mesgul etmeye calis. seversen eger avrupa yakasi izle misal. bana iyi geliyor. bir-iki gun daha bekle bakalim bence.

@denizyildizi2014 canim ben seni tebrik etmedim herhalde. Allah saglikla kucagina aldirsin insallah. sabah bir uyandim 90 sayfa ilerlemis forum. arada kacirabiliyor insan kusura bakma canim:)

kızlar meraba bugün hayatımda ilk defa adetimde 2 gün gecikme yaşadım (normalde stresli dönemlerimde erken gelir adetim). sonra iş yerinde dayanamayıp test yaptım, ara ara sarı açık kahve ve pembe akıntılar yaşadım. Ve adetlerim çok sancılı geçer benim, ilk defa hiç adet belirtisine dair de birşey yok. Testi yüklüyorum çok silik bir çizgi var gibi, sizce hamilemiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

canim, senin haberi de kacirmisim anlasilan. tebrik ederim, Allah saglik bir hamilelik nasip etsin insallah :)

Kızlar bana bir yardımcı olun yaaa ben dostinex kullanıyorum prolaktin için aslın bunu içince 3-4 gün içinde göğüs ağrım bitmişti şimdi bir kaç gündür tine başladı ve bu güçlü bir ilaç içmeye devam ederde düşük yaşarsam diye çok korkuyorum belki hamile değilim ama ne bileyim ihtimal korkutuyor beni çünkü akıntım var ve karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor bu gece ilaç günü içsem mi içsemesem mi ya da yarım mı içsem bilemedem

Bende almak istiyorum canim bende incir kurunu deneyecektim bi kac ay onceside prolaktin sorunum oldugu icin yapmadim incir prolaktini yukseltiyormus bu kuru uygulamak istiyorsan once hormon testi yaptir canim

Kızlar bana bir yardımcı olun yaaa ben dostinex kullanıyorum prolaktin için aslın bunu içince 3-4 gün içinde göğüs ağrım bitmişti şimdi bir kaç gündür tine başladı ve bu güçlü bir ilaç içmeye devam ederde düşük yaşarsam diye çok korkuyorum belki hamile değilim ama ne bileyim ihtimal korkutuyor beni çünkü akıntım var ve karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor bu gece ilaç günü içsem mi içsemesem mi ya da yarım mı içsem bilemedem
canim bende bi kac ay oncesinde kullanmistim dr korunmana gerek yoktur ilaci kullan hamile kalirsan birak demisti

canim bende bi kac ay oncesinde kullanmistim dr korunmana gerek yoktur ilaci kullan hamile kalirsan birak demisti
Ay tatlım içimi rahatlatın yaa yarın içsem sanki daha iyi olacak bu ara; bu Arda senin de mi arttı akıntı bende akıntı arttı sarı kokusuz akıntı var vaji kontrolü de yaptım beyaz kokusuz akıntı var ama pazar günkü gibi değil

Back
X