- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
hadi inş diyorumBuraya yazdiktan sonra kardeşim çağırdı onlarla dışarı çıktık canım sabah hastaneye gidip vercem bakalım kan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inş diyorumBuraya yazdiktan sonra kardeşim çağırdı onlarla dışarı çıktık canım sabah hastaneye gidip vercem bakalım kan
kuzum mesaj yazdığın yerde dosya yükle var ordan yüklüyorsunFoto ekleyemedim
kuzum mesaj yazdığın yerde dosya yükle var ordan yüklüyorsun
yok mu pcTabletten olmuyo işte sinir etti beni kaç gündür
Git canım doktorundan memnun değilsen tek doktorla kalmaBana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
bende almak istiyorum...çok iyi yapmışsın canım çok şahane bi adam bana göre...teşekkürler paylaşım içinBilgisayardan girdim şimdi, kıslar İbrahim Saraçoğlu'nun kitabını aldım bugün. Gerçi hepiniz biliyosunuz incir kürünü ama olsun. Bilmeyenler için paylaşmak istedim.
bende almak istiyorum...çok iyi yapmışsın canım çok şahane bi adam bana göre...teşekkürler paylaşım için
Ben bugün petshow fuarına gittim kızlar eve geldim birşey yok, gerçi öyle aman aman bir ağrım olmadı ama hissettirdi hafiften bir hareketlilik diyelim. Yolda popomu yoklayarak geldim. Külodumda sarı akıntıdan başka bir şey göremedim. Sümüksü bir akıntı katı. Bu arada yolda benim hep midem kalktı ama otobüste telefona bakmaktan diye düşünüyorum.
Ayyyy tatlım heyecanlandım yaa sanki geliyor bebiş:)Kuşum bugün bende yaptım, iki gün önce sipsilik olan testim bugün böyle...
Normalde pozitifi görmeme 2 gün varken bundan bile silikti... hayr olsun![]()
Oooo belirtilere bak geliyo bebişBen bugün petshow fuarına gittim kızlar eve geldim birşey yok, gerçi öyle aman aman bir ağrım olmadı ama hissettirdi hafiften bir hareketlilik diyelim. Yolda popomu yoklayarak geldim. Külodumda sarı akıntıdan başka bir şey göremedim. Sümüksü bir akıntı katı. Bu arada yolda benim hep midem kalktı ama otobüste telefona bakmaktan diye düşünüyorum.
Ama teste siliklik bile yoktu
kızlar meraba bugün hayatımda ilk defa adetimde 2 gün gecikme yaşadım (normalde stresli dönemlerimde erken gelir adetim). sonra iş yerinde dayanamayıp test yaptım, ara ara sarı açık kahve ve pembe akıntılar yaşadım. Ve adetlerim çok sancılı geçer benim, ilk defa hiç adet belirtisine dair de birşey yok. Testi yüklüyorum çok silik bir çizgi var gibi, sizce hamilemiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende almak istiyorum canim bende incir kurunu deneyecektim bi kac ay onceside prolaktin sorunum oldugu icin yapmadim incir prolaktini yukseltiyormus bu kuru uygulamak istiyorsan once hormon testi yaptir canimBilgisayardan girdim şimdi, kıslar İbrahim Saraçoğlu'nun kitabını aldım bugün. Gerçi hepiniz biliyosunuz incir kürünü ama olsun. Bilmeyenler için paylaşmak istedim.
canim bende bi kac ay oncesinde kullanmistim dr korunmana gerek yoktur ilaci kullan hamile kalirsan birak demistiKızlar bana bir yardımcı olun yaaa ben dostinex kullanıyorum prolaktin için aslın bunu içince 3-4 gün içinde göğüs ağrım bitmişti şimdi bir kaç gündür tine başladı ve bu güçlü bir ilaç içmeye devam ederde düşük yaşarsam diye çok korkuyorum belki hamile değilim ama ne bileyim ihtimal korkutuyor beni çünkü akıntım var ve karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor bu gece ilaç günü içsem mi içsemesem mi ya da yarım mı içsem bilemedem
Ay tatlım içimi rahatlatın yaa yarın içsem sanki daha iyi olacak bu ara; bu Arda senin de mi arttı akıntı bende akıntı arttı sarı kokusuz akıntı var vaji kontrolü de yaptım beyaz kokusuz akıntı var ama pazar günkü gibi değilcanim bende bi kac ay oncesinde kullanmistim dr korunmana gerek yoktur ilaci kullan hamile kalirsan birak demisti