- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
günaydın lovely :)Günaydınlarrrr...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın lovely :)Günaydınlarrrr...
Dün gittim altı haftalik canım sende bebek görülmüş muyduCanım bebiş sağlığıyla annesine kendini gösterecek inş. Dr a gittiğinde kaç haftalıktın
GÜNAYDIN HANIMLARR.falcı bacı küçük bi kutlamadan bahsetti ama son 3-4 aydırokuduysdan benim baş belası bi görümcem vardı uzun uzun süre daha kalmayı istemiş.. e nerden bulacak benim gibi tüm salaklıklarınaa rağmen iyi davranan birini
cumartesiye bilet aldık oghh gidiyor
![]()
Bazı erkekler sadece egolarını tatmin etmek için yapıyor bu "hesap kitap bende olsun, ben ayarlicam herşeyi.. sen karışma" olayını.. Sonra da oturuyorlar kaba etlerinin üstüne..canım benimkide bir dönem banka kartımı aldı neymiş ben çok harcama yapıyormuşum onun ağzını kapatmak için harcama yapıyordum halbuki onu giymen şuran belli bunu giyme demesin diye eli yüzü dügün şeylerde pahalı tabi buda aldı benim banka kartımı al dedim sonra birgün parasız jkaldım servisi kaçırdım kaldım ortada o zaman verdi neymiş o yapacakmış evin muhasebesini ülen benim mesleğim muhasebecilik ama o yapacakmış yapsın görecez gene şapa oturup bana verecek herşeyi :)
aslında hafta sonu özel hastanenin bulunduğu ilçeye gitmiştik dedim eşime görünelim şu doktora diye ama oluruna bıraklım biraz dedi gitmedik çok pişmanım şimdi gitmediğime burdaki doktora gitsem yine bakmak istemeyecek biliyorum ama korun da demedi wuslt kullanırken de korun dememiş hamile kalırsan bırak demiş zaten haftaya bitecek ilaç en iyisi normal devam etmek dedğin gibi kafama göre değişiklik yapmayayımkafana göre değişiklik yapma...eğer korkuların varsa doktorunla paylaş kuşum...:):)
tatlım hayırlı olsun çok güzel bir haber bu amiiin Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah, ve sizde bir araya gelin bir an önce eşinle:)Canım çok teşekkürler sonra kan testide yaptırdım ordada pozitif çıktı, kan testine kadar hala inanmıyordum... Adetten önce gece 9larda koltukta uyuya kalıyordum demek bundanmış...
Allah isteyen herkese versin inş bunu çok içten söylüyorum...
Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz, umarım bu bebişte bizi biraraya getirsin inş. Dualarınızı eksik etmeyin
Benim 6+5 te gözükmemişti canım kesem 16mm idi. Senin kese kaç mm? Ama benim geç döllenme ihtimali yoktu çünkü bat a 5 gün vardı idrarda öğrendim gebeliğimi o yüzden sen içini ferah tut 8. haftaya kadar gözükmeyebiliyomuşDün gittim altı haftalik canım sende bebek görülmüş muydu
Kızlar Günaydın Hastanedeyim aldım numarami hadi hayırlısı
Guzel haberle don insallah canim, kac gun gecikmsti senin..Kızlar Günaydın Hastanedeyim aldım numarami hadi hayırlısı
Bu saatte neden calistigin icin falanmiKizlar size gunaydin, bana da iyi geceler:))) gec bile kaldim
Yok canim biz abd'de yasiyoruz, saat burda gece 2:15 su anda.Bu saatte neden calistigin icin falanmi![]()
kuzum ben lisans mezunuyum girdim temmuzda