• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana

Elisam hoşgeldin özledik seni. Herşeyde vardır bir hayır canım. Gönlünüze göre versin allahım.

Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana

canım iyiyiz seni merak ettik hep :( işleri oturtmak çok önemli bende iki gün bebek isteyip üç gün işimizi oturtalım öyle yapalım en mantıklısı deyip vazgeçiyorum :( hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bu sizin vereceğiniz bir karar ekonominizi şartlarınızı bebiş gelirse ne olacağını siz biliyorsunuz sonuçta. ama doktorun bana dediği işler yoluna girsin derseniz yapamazsınız bebek :) imkanlarınızı iyice ölçüp biçin bakalım bir de eşin kpss ye çalışıp kurum sınavlarına mı girecek ? 1.5 senesini alacak o da her şeyden soyutlanıp çalışırsa kazara kazanamazsa ne olacak yani bunların hepsini düşünün ama hayat şartları zor bebek sizi bunaltacaksa bi süre erteleyebilirsiniz tabi bizde :(

Evet kuzum sabredicem ben zaten haftasonu evdeyim çabucak geçer pazara ne kaldı şurda.
bak eğer kırmızılar gelirse de yelkenleri suya indirmek falan yok ona göre herşeyin zamanı daha geçenlerde dinledim birini kadının yaşı 41 miş iki kez tüp bebek yapmışlar tedavi görmüş olmamış falan sonra demiş eşine bir tatile gidelim kafa dağıtalım dönünce tekrar tüp deneriz ama biraz uzaklaşalım; sonra hiç ihtimal vermezken gecikme olup doktora gidiyor 5 haftalık hamile çıkıyor; bizim yaşlarımız çok iyi, bebişe kadar her anı güzel değerlendirelim; burdaki hiçbir arkdaşın üzülmesin bebek isteyen herkesi ALLAH şu mübarek günlerin hürmetine sevindirsin aaamiiiinnnnn

Çok küçük birşey çıktı önceki adetlerimdeki gibi değil yanağımda bir tane kocaman atardı. Eğer hamileysem gerçekten çok şaşırırm.

artık ne olacak bilemiyorum iyice karışık oldu beklemedeyim pazarıııı sonucunu bana özelden yazmayı unutmazsın umarım :)))

canımmm nasılsın özledik seni sizin için nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun tatlım biraz kafanı da rahatlatmış olursun ama bizleri bırakma

Evet kuzum sabredicem ben zaten haftasonu evdeyim çabucak geçer pazara ne kaldı şurda.
larsson larsson da böyle diyordu, hatta mogişe bana :KK43: koy diyorduki bir baktık bebişi göbüşe gelmiş, o yüzden siz testte negatifi bile görseniz normal reglini geçip gitmeden inanmam yarenim nasıl 2 gün bayağı regli oldum sanmış, yani sende biliyorsunki bu gebelik işi çok farklı bir durum, ne yazıkki sabırdan başka da çare yok,o yüzden ne zaman istersen o zaman yap testi falan :)

Günaydın kızlar akşam keçi boynuzu yedim yumurta catlamasi için insallah buay tutar esimde yedi sipermler guclensin diye bugün de çalışma var bakalım zaten hafta doluyor bugün son olur tahminime göre ama sizin taktiği uygulacagim gun asiri devam ettircez doktor sol tarafta yumurtakarin var dedi belki birini kacirirsam diyeri tutar inşallah fazla taktim kafaya unutmak istiyorum akşam hacetnamazida kkıldık eşimle beraber sonrada duasini okuduk sabah da banyo yaptim sol tarafıma yattim gerisi Rabbimiz bilir ol desin yeterki herkese hayırlı cumalar

Elisam hoşgeldin özledik seni. Herşeyde vardır bir hayır canım. Gönlünüze göre versin allahım.

Hoşbuldum canım Bende sizleri özledim hep aklımdaydınız dedım acaba lovely hamılemı dıye bende oyle dıyorum herseyde vardır bır hayır sımdıye kadar hamılele kalmamın sebebıdebelkı budur Allah hepımızın gonlune gore versın canım

Canım benim allah rizkini verir buna inaniyorum lütfen erteleme niyetini devam ettir OTE="elisa__, post: 37077797, member: 599550"]Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana [/QUOTE]
Can

Hayir canim almadım bile bitkisel devam ediyorum bu ay belli olur etkisi oldu mu olmadi mi bakcaz sende de mi vardi konustuk mu hic hatırlayamadım kac cikti senin canm ?
benim 38 çıkmıştı ama göğüslerimden belliydi iç çamaşırımın değmesi bile rahatsız ediyordu, acıyordu falan sonra hormon testlerim çok şükür ki iyi çıktı yalnızca prolaktinde sıkıntı oldu onun için dostinex verdi aslında ben bunu daha önce düzenlenmesi için kullanmıştım ama doktor yarım yarım vermişti ve o zaman üzerine basa basa çocuk istiyormusunuz diye sormuştu ama o zaman düşünmüyorduk şimdi devlete gittim bebek istediğimi söyledim adetken test yapıldı yüksek çıkınca 1 tablet içeceksin dedi haftada iki gün. 8 tablet 4 haftada bitecek göğüslerimin acısı ilacı kullanınca geçmişti şimdi yine başladı sen ne kullanıyorsun bitkisel senin kaç çıktı

elisam merhaba, çok özledik seni hatta kızlar zaman zaman seni çağırdılar, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun dilerim, siz istediğinizde Rabbim tez vakitte versin size Allah ım, işi gücü yola koymakta ve bu işe hazır olmakta çok önemli.amin inşallah

bak eğer kırmızılar gelirse de yelkenleri suya indirmek falan yok ona göre herşeyin zamanı daha geçenlerde dinledim birini kadının yaşı 41 miş iki kez tüp bebek yapmışlar tedavi görmüş olmamış falan sonra demiş eşine bir tatile gidelim kafa dağıtalım dönünce tekrar tüp deneriz ama biraz uzaklaşalım; sonra hiç ihtimal vermezken gecikme olup doktora gidiyor 5 haftalık hamile çıkıyor; bizim yaşlarımız çok iyi, bebişe kadar her anı güzel değerlendirelim; burdaki hiçbir arkdaşın üzülmesin bebek isteyen herkesi ALLAH şu mübarek günlerin hürmetine sevindirsin aaamiiiinnnnn

Canım üzülürüm ama bundan sonra kafaya bu kadar takmam, çalışmalardan sonra oldu mu olmadı mı hep aynı şeyi yapıyorum ve bu çok yıpratıcı oluyor. Akışına bırakırım, yumurtlama dönemime elbet denk gelir ve olursa olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
canım iyiyiz seni merak ettik hep :KK43: işleri oturtmak çok önemli bende iki gün bebek isteyip üç gün işimizi oturtalım öyle yapalım en mantıklısı deyip vazgeçiyorum :KK43: hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bu sizin vereceğiniz bir karar ekonominizi şartlarınızı bebiş gelirse ne olacağını siz biliyorsunuz sonuçta. ama doktorun bana dediği işler yoluna girsin derseniz yapamazsınız bebek :) imkanlarınızı iyice ölçüp biçin bakalım bir de eşin kpss ye çalışıp kurum sınavlarına mı girecek ? 1.5 senesini alacak o da her şeyden soyutlanıp çalışırsa kazara kazanamazsa ne olacak yani bunların hepsini düşünün ama hayat şartları zor bebek sizi bunaltacaksa bi süre erteleyebilirsiniz tabi bizde :KK43:

Canım suan dr masraflarını kaldıracak durumum yok evle ben ılgılenecegım ben dr masraflarını kaldıracak durumum olsa bende korunmayı dusunmem esım elktronık ogretmenı canım ögretmenlıkten gırecek sansına ne gelırsee dusunuyorum sınava 10 ay var ben en az 10 ay sonra kornmayı bırakmam lazım kaldım derken zaman gececek bebek dogdu derken 9 ayda oyle gececk ben 30 yasıma gelırım sanırım hepsı uzun zaman ıyı dusunmek lazım canım ama stres ıcıne hamılelk gecırmek ıstemıyorum :(

Hayırlısı olsun canım. Doğru zamanda gelsin bebeğin dilerim.

tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, her şeyin bir zamanı var, insanın kafasının rahat olması lazım önce sağlık ruh ve beden beraber sonra zaten kucaklar bir bir dolacak ...
ertelediniz diye de topiğe gelmemezlik yapma en azından bizi pışpışlarsın malum moral lazım bize bir seneye kadar bizde bütün yolları denemiş olayın kurdu olmuş oluruz sende he deyince elbirliğiyle iki üç ayda hamiş olursun :KK15:

Canım üzülürüm ama bundan sonra kafaya bu kadar takmam, çalışmalardan sonr oldu mu olmadı mı hep aynı şeyi yapıyorum ve bu çok yıpratıcı oluyor. Akışına bırakırım, yumurtlama dönemime elbet denk gelir ve olursa olur diye düşünüyorum.
aynen ben bu ay daha iyiyim geçen ay kafayı yiyecek gibi sürekli bununla meşguldüm ama birgün olacak zamanı var ve bizim işimiz gerğini yapıp gerisini Allah'a bırakmak inşaallah hamilesindir bu ay teyze oluruz bizde tekrardan

Canım benim allah rizkini verir buna inaniyorum lütfen erteleme niyetini devam ettir OTE="elisa__, post: 37077797, member: 599550"]Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
Can[/QUOTE]

Bızde korunmayı boyle dusunerek bıraktık canım ama suan eve tek maas gırecek esımın dershane taksıtı odeyecegım yol paraları falan dr nasıl gıdecegım bebgımın ıhtıyaclarını nasıl karsılayacagım bebıgıme sıkıntı yasatmak ıstemıyorum ben hep genc yasta anne olmak ıstedım ertelersem bu gecıkecek ve sanırım tek cocukla kalırım benı cok uzuyor yenıden korunmak ama mecbrum

larsson larsson da böyle diyordu, hatta mogişe bana :KK43: koy diyorduki bir baktık bebişi göbüşe gelmiş, o yüzden siz testte negatifi bile görseniz normal reglini geçip gitmeden inanmam yarenim nasıl 2 gün bayağı regli oldum sanmış, yani sende biliyorsunki bu gebelik işi çok farklı bir durum, ne yazıkki sabırdan başka da çare yok,o yüzden ne zaman istersen o zaman yap testi falan :)

Regl hissettiriyor ama canım ya ağrısı falan bacaklara vuruyor, hele ki benim korunmayı bıraktığımdan beri çok sancılı geçiyor hep ağrı kesici içmek zorunda kalıyorum.

Back
X