2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi ben çıkışıma kadar biraz daha okuyayım kızlar 1 saat daha. Sonra akşam okuyabilirsem evde devam ederim. Nasıl bitircem 70 bini bilmiyorum.

35 se her zaman gelmemiş olma ihtimali çok yüksek canım... yarın veya öbür gün olabilir , ov.kullanıyor muydun kuşum ?
aldım test ama kullanmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz adetim bittiğinden beri bi bayramda yapamadık sonrası nda gün aşırı yaptıkda ne bilim acaba bayramda olduda gectide anlamadıkmı yani 10.gündü bayram akıntı vardı ama nasip işi biraz heralde

benim canım arkadaşlarım az önce hamiş arkadaşım yanımdaydı ha bire yedirdim oturttum kızı :KK48: sanki bana doğuracak o kadar seviniyorum bi de biraz bekledi de o bebiş için :KK17: giderkende bizde pestil vardır çok sağlıklı ondan, kayısı çekirdeği ve kuru incir koydum ona nasıl seviniyor :oops: böyle şeyler söylenmez verilince ama çok hoşuma gitti bende hamiş olurum inş :KK22:
Ne kadar sevap kuzum, çok iyi yapmışsın valla :) darısı başına olsun tez vakitte ve sağlıcakla inşallah

aldım test ama kullanmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz adetim bittiğinden beri bi bayramda yapamadık sonrası nda gün aşırı yaptıkda ne bilim acaba bayramda olduda gectide anlamadıkmı yani 10.gündü bayram akıntı vardı ama nasip işi biraz heralde
adet döngün uzunsa ovulasyon faydalı oluyoro canım benim..çünkü belli olmayabiliyor ne zaman yumurtlayacağın..Hayırlısı olsun yaa, sen çalışmaya devam et bakalım canım...

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 33
adet döngün uzunsa ovulasyon faydalı oluyoro canım benim..çünkü belli olmayabiliyor ne zaman yumurtlayacağın..Hayırlısı olsun yaa, sen çalışmaya devam et bakalım canım...
ya aslında hiç atlamıycakdık da bayramda misafir geldi öle 3 gün ara verdik artık o ara da gectiyse bilememhani yumurtlama 28 gün döngünde 14 gün oluyoya 10. gün olmaz diyede pek umursammaıştım ama 20. güne geldik tık yok insallah olur ya

ya aslında hiç atlamıycakdık da bayramda misafir geldi öle 3 gün ara verdik artık o ara da gectiyse bilememhani yumurtlama 28 gün döngünde 14 gün oluyoya 10. gün olmaz diyede pek umursammaıştım ama 20. güne geldik tık yok insallah olur ya
olur kuşum inşaAllah olur , stres yapma , Allah yardımcın olsun :KK19:

üzülmeni çok iyi anlıyorum ama dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, bu hafta bizde gidemeyeceğiz doktora galiba, hem benim ehliyet sınavım var hem de eşim henüz sperm testi veremedi işlerinden dolayı, bende düşündüm bu kadar peşine düşmicem artık çünkü mutlaka birşey çıkıyor, mesela şu anda sol göğsüm acayip acıyor sabahtan beri muhtemelen prolaktin yine yüksek, çünkü yükseldiğinde böyle oluyor sadece sol göğsüm acıyor. acele etmeden kontrollerimi olucam ama dediğim gibi o istek geçti gitti hemen hemen olsun artık demiyorum diyemiyorum..
Aynen canim bende ısrarlı davranmiyorum bizim de bebeğimiz olacak bir gün sadece buna inanıyorum ve zamanını bekliyorum benim de prolaktin yukselince anlıyorum ağrısından. Vardır bi zamanı elbet :(

Back
X