2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy deli bundan nem kapılır mı , artık 6.haftadayız normalmiş canım sen hiç merak etme :KK19:
Önemli değil tatlım ne olacak :KK49:
ya böyle boğazım düğüm düğüm hormonlar bana oyun oynuyor uykum var ama çalışıorum bir de işler öyle yoğun ki aslında rapor alırdım ama yanımdaki arkadaşıma haksızlık yapmak istemiyorum böyle yoğun bir dönemde bakalım ama daha çekilmez olursa alırım bebeğimin sağlığı için

ya böyle boğazım düğüm düğüm hormonlar bana oyun oynuyor uykum var ama çalışıorum bir de işler öyle yoğun ki aslında rapor alırdım ama yanımdaki arkadaşıma haksızlık yapmak istemiyorum böyle yoğun bir dönemde bakalım ama daha çekilmez olursa alırım bebeğimin sağlığı için
Evet azcık daha sabret madem işleriniz yoğun sonra alırsın iznini , bebişinle tatil yaparsınız kuzum :KK19:

evlendiğimizden beri uğraşıyorum ama ben kendime kızıyorum ilk başlarda bana sigara kullandığını söylemekte bile zorlanmıştı o zaman bıraktırsam bırakırdı çünkü korkuyordu ayrılırım diye ondan,; şimdi diyorum ona çocuğunun karşısına sigara içen bir baba olarak çıkma diyorum inşallah diyor:(

o küçücük ciğerlerine senin nefesinin kokusu gider dolar sevemezsin de sana bi şey olursa sigara var hastalıklar var biz bebeğimle ne yaparız de duygusala bağla olmadı doğurmam de tutarım bebeğimi çıkarmam de :-) :):):)

benim 5.günde bi de 10.günde oldu bu gidişle 15 20 25 30 derken ayı kapatıcaz :-):-) 5günde birle hamile kalanı duymadım :-):-) canım ov testi aldım bu ay ona bakıyorum batım çok net değil tarihim var ama kasıma sarkarsa normaldir senin nasıl gidiyor?
1 günle kalanı çok duyduk canım allah yazmışsa çeketini atsa üstüne kocan hamile kalırsın :KK70::KK70:bu ay çok umutluydum ben ama yumurtladığıma şahit olmadım henüz ....ama kocişle sexse doyduk :oops::oops::oops:

İyi akşamlar güzel anne adayları :) nasılsınız? Günüm geçip negatifi görmekten bıktım bi hal oldum :( :eek::63::mad:

Kızlar öncelikle merhaba. Ben fortest gebelik testini denedim. Çok ince ve silik bir çizgi gördüm sadece. Çok zor görünüyor. Adetim 2 gün gecikti. İlişki olayımız 1 hafta önce oldu. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Eklentiler

• IMG_0182.webp
    IMG_0182.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 64
Akşam gideceğim bakalım nasıl geçecek

Kızlar şimdi Lem yelidi azıcık çekeyim dedim. Dosyadan bakıp adamın ismini çekiyormuşum meğersem kafa gidik.
Fethi ... fethi.... ne alaka kurduysam artık? Çocuk bu adama benzeyecek korkarım.:confused:
Ayy beni guldurdun ya Allah muradini versin insaAllah:)

Kızlar öncelikle merhaba. Ben fortest gebelik testini denedim. Çok ince ve silik bir çizgi gördüm sadece. Çok zor görünüyor. Adetim 2 gün gecikti. İlişki olayımız 1 hafta önce oldu. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Hmm... baya silik çizgin, hamile olabilirsin ama... iki gün sonra testini tekrarlamanı öneririm :)

Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama bu bile heyecanlandırdı. Vajinusmuslu idim. Yeni aştım bu sorunu 1 yıllık evliyim. İnşAllah hamileyimdir. Çok istiyorum.
İnşaAllah hamilesindiirr ... Çok sevindim vajinismusu yenmene , tebrik ederim :KK9:

o küçücük ciğerlerine senin nefesinin kokusu gider dolar sevemezsin de sana bi şey olursa sigara var hastalıklar var biz bebeğimle ne yaparız de duygusala bağla olmadı doğurmam de tutarım bebeğimi çıkarmam de :-) :):):)
ilahi kaygılı yaptın yine yapacağını:KK45::KK45::KK45: içimde tutarım kız olursa evlenene kadar erkek olursa askere kadar:KK45::KK45:

Sorun bende hamileyim ama ic kanamam vardi iki kerede normal kanama oldum doktora gittim bu cumartesi doktor herdey normal dicek die beklerkerken ic kanaman var bol istirat ve progestan verdi hapini kullaniyorum suan ama bugun acik kahve lekem geldi yine cok morelim bozuldu doktor cok kanama olmadin surece gelme bir hafta sonra gel dedi biri bana yardim etsin hic basina gelen oldumuu...:cry::cry::cry:
CANIM KAFAYA TAKMAMAYA ÇALIŞ.UMARIM KÖTÜ BİR ŞEY OLMAZ KAHVE RENK OLMASI Bİ PROBLEM YARATMAZ BİLDİĞİM KADARIYLA KIRMIZI OLURSA İYİ OLMAZ BENCE ÇOK DÜŞÜNME KENDİNİDE BEBİŞİNİ DE STRESE SOKMA CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOL BOL DUA ET KUZUM...

Back
X