- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
yine güldürdün beni kısss sen çok yaşa emi:) evet evette sen vurma bebiş var ben senin yerine vururumkız bebeğine lem yelid mi desin bunlara la havle mi desin bilemedim artık pes bunlara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine güldürdün beni kısss sen çok yaşa emi:) evet evette sen vurma bebiş var ben senin yerine vururumkız bebeğine lem yelid mi desin bunlara la havle mi desin bilemedim artık pes bunlara
ya böyle boğazım düğüm düğüm hormonlar bana oyun oynuyor uykum var ama çalışıorum bir de işler öyle yoğun ki aslında rapor alırdım ama yanımdaki arkadaşıma haksızlık yapmak istemiyorum böyle yoğun bir dönemde bakalım ama daha çekilmez olursa alırım bebeğimin sağlığı içinAyy deli bundan nem kapılır mı , artık 6.haftadayız normalmiş canım sen hiç merak etme
Önemli değil tatlım ne olacak![]()
Dikkat et inşallah kısa zamanda toparlarsın
Nasıl yaptım bende bilmiyorum 1256!da fark etmem daha ilginç
yine güldürdün beni kısss sen çok yaşa emi![]()
Evet azcık daha sabret madem işleriniz yoğun sonra alırsın iznini , bebişinle tatil yaparsınız kuzumya böyle boğazım düğüm düğüm hormonlar bana oyun oynuyor uykum var ama çalışıorum bir de işler öyle yoğun ki aslında rapor alırdım ama yanımdaki arkadaşıma haksızlık yapmak istemiyorum böyle yoğun bir dönemde bakalım ama daha çekilmez olursa alırım bebeğimin sağlığı için
aminnn hayırlı sağlıklı uzun ömrümüz olsun inşaallahhepimizz sağlıklıı uzun ömürler yaşayalım hepte gülelim :):):)
evlendiğimizden beri uğraşıyorum ama ben kendime kızıyorum ilk başlarda bana sigara kullandığını söylemekte bile zorlanmıştı o zaman bıraktırsam bırakırdı çünkü korkuyordu ayrılırım diye ondan,; şimdi diyorum ona çocuğunun karşısına sigara içen bir baba olarak çıkma diyorum inşallah diyor![]()
ayyy inşaallah o günleri iple çekiyorum Rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse hemen 2 yıl ücretsiz izine çıkıcam inşaallah:)Evet azcık daha sabret madem işleriniz yoğun sonra alırsın iznini , bebişinle tatil yaparsınız kuzum![]()
merhaba canım...bebiş bayaaa büyümüş maaşallah![]()
1 günle kalanı çok duyduk canım allah yazmışsa çeketini atsa üstüne kocan hamile kalırsınbenim 5.günde bi de 10.günde oldu bu gidişle 15 20 25 30 derken ayı kapatıcaz5günde birle hamile kalanı duymadım
canım ov testi aldım bu ay ona bakıyorum batım çok net değil tarihim var ama kasıma sarkarsa normaldir senin nasıl gidiyor?
Ayy beni guldurdun ya Allah muradini versin insaAllah:)Akşam gideceğim bakalım nasıl geçecek
Kızlar şimdi Lem yelidi azıcık çekeyim dedim. Dosyadan bakıp adamın ismini çekiyormuşum meğersem kafa gidik.
Fethi ... fethi.... ne alaka kurduysam artık? Çocuk bu adama benzeyecek korkarım.![]()
Hmm... baya silik çizgin, hamile olabilirsin ama... iki gün sonra testini tekrarlamanı öneririm :)Kızlar öncelikle merhaba. Ben fortest gebelik testini denedim. Çok ince ve silik bir çizgi gördüm sadece. Çok zor görünüyor. Adetim 2 gün gecikti. İlişki olayımız 1 hafta önce oldu. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama bu bile heyecanlandırdı. Vajinusmuslu idim. Yeni aştım bu sorunu 1 yıllık evliyim. İnşAllah hamileyimdir. Çok istiyorum.Hmm... baya silik çizgin, hamile olabilirsin ama... iki gün sonra testini tekrarlamanı öneririm :)
İnşaAllah hamilesindiirr ... Çok sevindim vajinismusu yenmene , tebrik ederimTeşekkür ederim bende öyle düşündüm ama bu bile heyecanlandırdı. Vajinusmuslu idim. Yeni aştım bu sorunu 1 yıllık evliyim. İnşAllah hamileyimdir. Çok istiyorum.
ilahi kaygılı yaptın yine yapacağınıo küçücük ciğerlerine senin nefesinin kokusu gider dolar sevemezsin de sana bi şey olursa sigara var hastalıklar var biz bebeğimle ne yaparız de duygusala bağla olmadı doğurmam de tutarım bebeğimi çıkarmam de:):):)
CANIM KAFAYA TAKMAMAYA ÇALIŞ.UMARIM KÖTÜ BİR ŞEY OLMAZ KAHVE RENK OLMASI Bİ PROBLEM YARATMAZ BİLDİĞİM KADARIYLA KIRMIZI OLURSA İYİ OLMAZ BENCE ÇOK DÜŞÜNME KENDİNİDE BEBİŞİNİ DE STRESE SOKMA CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOL BOL DUA ET KUZUM...Sorun bende hamileyim ama ic kanamam vardi iki kerede normal kanama oldum doktora gittim bu cumartesi doktor herdey normal dicek die beklerkerken ic kanaman var bol istirat ve progestan verdi hapini kullaniyorum suan ama bugun acik kahve lekem geldi yine cok morelim bozuldu doktor cok kanama olmadin surece gelme bir hafta sonra gel dedi biri bana yardim etsin hic basina gelen oldumuu...![]()
OYYY KUZUMMM ÖYLE TABİİ...benimde midem çok kötü abla yaaa; şimdiden başladı:) ama bebeğim sağlıklı olsun da ben bulansamda olur:)