- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aminnn inşallahgünaydın canım darısı sana olsun inşaAllahh...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn inşallahgünaydın canım darısı sana olsun inşaAllahh...
çok teşekkürler, darısı bana tüm isteyenlere olsun inşallahhh :)Hayırlı olsun, darısı sana olsun :)
inşallah canım hakkınızda hayırlısı güzel sonuçlar alın inşallahkızlar günaydın eşim sperm testi yaptırmaya gitti sonuçlar öğleden snr çıkacakmış ama bgn tekrar izin alamam dedi annem de bize gelcek inş bi fırsat bulur alırız sonuçları ve inş güzel sonuçlar çıkar da biras olsn moralimiz yükselir![]()
MAşallah cnaım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.günayyddınnn sabah şekerleri;
günüm güzel başladı :) elticim hamiş5 haftalık ve sadece 1 ay korunmadılar ve oldu, çok iyidir benim eltim daha öncesinde arkadaştık zaten sonra elti olunca da maşallah diyeyimde :) bozulmasın aramız
ikinci çocuğu olacak,34 yaşında, çekiniyor şimdilik demeyecek kimseye cinsiyet öğrenene kadar, ne diyim karışmadım nasıl istiyorsa öyle yapsın artık.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Maşallahbu arada benim sonuç dün 17200 çıkmıştı inşaAllah normaldir...5+4 haftalık
meemure
SirriEyvan E elf21 sizin sonuçlar nasıldı??
maşallah canım katlanarak artsın inşallah, çok güzel bir değer, haftaya da keseyi görürsünüz inşallahbu arada benim sonuç dün 17200 çıkmıştı inşaAllah normaldir...5+4 haftalık
meemure
SirriEyvan E elf21 sizin sonuçlar nasıldı??
aminnnn inşallahhhhh tatlım yaaa çok sağolun, sakin sakin yeniden anne olacak canımın içi :)MAşallah cnaım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bende bir anlam veremedim ama birde bu konuda ısrarla bir şeyde çabalamak devamlı fiili ve kalbi dua edersek Rabbimde kabul eder diye düşünüyorum.kızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)
İnşallah hepimiz bu mutluluğu paylaşacağız.aminnnn inşallahhhhh tatlım yaaa çok sağolun, sakin sakin yeniden anne olacak canımın içi :)
inşaAllah canım benim teşekkür ederim Allahım isteyen herkese versin inşaAllah...Amin.maşallah canım katlanarak artsın inşallah, çok güzel bir değer, haftaya da keseyi görürsünüz inşallah
teşekkür ederim kuzum.sizler için sürekli dua ediyorum.Rabbim inşaAllah dualarımızı kabul eder.Maşallah
Allah razı olsun canımteşekkür ederim kuzum.sizler için sürekli dua ediyorum.Rabbim inşaAllah dualarımızı kabul eder.
canım kaymak istediiii nasıl bak şimdi böyle ağzıma geldi tadı![]()
eveeet ArhaviliyimHa ha sende mi lazsin hemserim
Ardeseneveeet Arhaviliyimsen nerelisin??
googlede aradim anlamini ama bulamadimkızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)
İNŞALLAHHH CANIMCIM SENİN GİBİ Bİ TATİLE İHTİYACIM VAR ASLINDA