2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar günaydın eşim sperm testi yaptırmaya gitti sonuçlar öğleden snr çıkacakmış ama bgn tekrar izin alamam dedi annem de bize gelcek inş bi fırsat bulur alırız sonuçları ve inş güzel sonuçlar çıkar da biras olsn moralimiz yükselir:KK17:
inşallah canım hakkınızda hayırlısı güzel sonuçlar alın inşallah

günayyddınnn sabah şekerleri;
günüm güzel başladı :) elticim hamiş :nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46: 5 haftalık ve sadece 1 ay korunmadılar ve oldu, çok iyidir benim eltim daha öncesinde arkadaştık zaten sonra elti olunca da maşallah diyeyimde :) bozulmasın aramız:KK50:ikinci çocuğu olacak,34 yaşında, çekiniyor şimdilik demeyecek kimseye cinsiyet öğrenene kadar, ne diyim karışmadım nasıl istiyorsa öyle yapsın artık.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
MAşallah cnaım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)

kızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)
Bende bir anlam veremedim ama birde bu konuda ısrarla bir şeyde çabalamak devamlı fiili ve kalbi dua edersek Rabbimde kabul eder diye düşünüyorum.
Bu düşünceylede sakinleşip stresi azalttığımız için etkisi olur diye düşünüyorum.
aminnnn inşallahhhhh tatlım yaaa çok sağolun, sakin sakin yeniden anne olacak canımın içi :)
İnşallah hepimiz bu mutluluğu paylaşacağız.

googlede aradim anlamini ama bulamadim

Back
X