Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım, Rabbim nasip eder.. :) Psikolojik belirtiler yaşıyoruz biz.. O kadar çok şey okuyruz ki, pimpirikleniyoruz, acaba mı diye.. :)
O şekilde düşünme canım.. Ovulasyon testlerini bana bir arkadaşım söylemişti ve o koyu çizgiyi adetine az bir zaman kala görmüştü.. Yani yum dan sonra 14. günde regl olunacak die bir durum kesin olarak söz konusu değil.. evet genel olrak böyle ama hepimizin bünyesi farklı ve farklı zamanlarda yum olabiliriyicde ben dün koyuyu gördüm o zaman yum dün çatladıysa 14 gün sonra adet olmam gerekmez mi bu durumda 8 ine bile sarkıyor benim bat bu ay resmen karmançorman hiç düşünmüyorum artık bugünden itibaren son test son çalışma kapatırım konuyuyoruldum :)
Kızlar benım ıcım sıkılıyor hıcbırsey yapasım yok neden böyle basladım haftaya bılmıyorum![]()
neden acaba bılemedımkıCanım bende de var o sıkıntıdan![]()
Aynen.. adetime 1 hafta kala göğüslerimde ağrılar, dokunmayı bırak, kendi kendilerine sızlıyorlardı.. Sonrasında gelen pembelik, Hala devame den akıntı.. Geçen hafta süren yorgunluk-halsizlik.. Daha sayayım mıaynen öyle canımBir sürü konu okudum hepsinden kendimce pay çıkarıp bu belirti bende de var deyip umutlandım iyice
kendimi hamile ilan edecektim neredeyse
![]()
hayırdır kızlar.. Kendi kendinizi okuyun.. Bir kalkın bir kaç adım atın..Canım bende de var o sıkıntıdan![]()
Aynen.. adetime 1 hafta kala göğüslerimde ağrılar, dokunmayı bırak, kendi kendilerine sızlıyorlardı.. Sonrasında gelen pembelik, Hala devame den akıntı.. Geçen hafta süren yorgunluk-halsizlik.. Daha sayayım mıArasak öyle çok belirti var ki
![]()
![]()
Ben dediydim dicem insan azcık kendini hamile hisseder bende o hissiyatın h'si yok.
O şekilde düşünme canım.. Ovulasyon testlerini bana bir arkadaşım söylemişti ve o koyu çizgiyi adetine az bir zaman kala görmüştü.. Yani yum dan sonra 14. günde regl olunacak die bir durum kesin olarak söz konusu değil.. evet genel olrak böyle ama hepimizin bünyesi farklı ve farklı zamanlarda yum olabilir![]()
Sen o tembelliği asıl bana sor canım.. benimkiler tenezül edip, bir regl i bile bana çok görüyorlarBenimkiler tembel kuzum ya yarışa bile girmiyiiler bence.![]()
hayırdır kızlar.. Kendi kendinizi okuyun.. Bir kalkın bir kaç adım atın..
neden acaba bılemedımkı![]()
Allah razı olsun canım... Havalrın kasvetinden de olabilir.. Bu sabah kalkarken bende çok zorlandım çünkü.. Biri bana deseydi ki, bugün iş yok; öğlene kadar o yatktan kalkmazdm vallahi.. Ohhh.. keyif moduDun namaz kıldım canım yasın okudum baska dualar okudum ve en son hepımız ıcın dua ettım aksamda kuzenlerle sınemya gıttık hersey cok guzeldı ama sabah uyanmak ıstemedım ve ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor
Dün daha sıkkındım bugün biraz daha iyiyim ama içim buruk biraz adetten sanırım benim ki![]()
bir de nasıl bir akıntıHamile arkadaslar hamılelık belırtılerınden olan akıntı ne zaman baslıyor ?
Allah razı olsun canım... Havalrın kasvetinden de olabilir.. Bu sabah kalkarken bende çok zorlandım çünkü.. Biri bana deseydi ki, bugün iş yok; öğlene kadar o yatktan kalkmazdm vallahi.. Ohhh.. keyif modu![]()
![]()
İnşaAllah canım.. ama hala içimde o hissiyat yokHmm senin belirtiler daha güvenilir sanırım![]()
bir de nasıl bir akıntınormal olan akıntı dan ayırt edebilir miyiz?