- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ohh maaşAllah miniğimize , ne güzel yaaKızlaR minikm hareketlenmis elini ağzına götürüyordu ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh maaşAllah miniğimize , ne güzel yaaKızlaR minikm hareketlenmis elini ağzına götürüyordu ya
İnşaAllah canım... e ben kendim yaşadım... ve hep pozitif düşündüm... sonuç belliydi... değişikse yaşadıkların bence hamile olma olasılığın yüksek oluyor :)Canım bata 9 gun varken bu yasananlar belırtı olurmukı cok ama cok erken baska bırseye yoramamkı suan eve gıdıp uyumak ıstıyorum dedıgı gıbı ınsallah suprız yapar bebısım kasımdaböyle gezmeye baslarım :)
t çizgisi c çizgisini hafiften geçebiliyor , yada daha koyu oluyor , işte burda lh hormonu tavan yapar ve 24 48 saat sonra (takriben) yumurtan çatlar kuzum... :)ne kadar koyu oluyor ki bubenimkide daha koyuydu sanırım pazar
![]()
İnşaAllah canım... e ben kendim yaşadım... ve hep pozitif düşündüm... sonuç belliydi... değişikse yaşadıkların bence hamile olma olasılığın yüksek oluyor :)
Az mı kaldı mesai bitimine , eve gidince dinlenirsin kuzum...
KızlaR minikm hareketlenmis elini ağzına götürüyordu ya
t çizgisi c çizgisini hafiften geçebiliyor , yada daha koyu oluyor , işte burda lh hormonu tavan yapar ve 24 48 saat sonra (takriben) yumurtan çatlar kuzum... :)
tatlım naber görüşemiyoruz hiç nasıl gidiyor hamişlik:)Sen öyle yor , kafan rahat ol , bebiş süpriz yapar anasına
Yok kuzum daha koyu değil bu ... daha var yumuna sen merak etme..bende koyu gördüm deyince bildiğin pozitif gördün sandım :)
KızlaR minikm hareketlenmis elini ağzına götürüyordu ya
Çok şükür bitanemm..evet sen hiç yoksun görüşemiyoruz :)tatlım naber görüşemiyoruz hiç nasıl gidiyor hamişlik:)
Aynen öyle canım... hayırlısı bakalım...Bazen bende pozıtıf dusunuyorum canım ama sonra dıyorumkı kendıme sen dıger aydada belırtı yasadın ama olmadı boyle dusununce umutlanamıyorum ama kasıklarımda bır akısın oldugunu hıssedınce umutlanıyorum cok degısık duygular ıcerısndeyım umutlumuyum degılmıyım bende bılmıyorum belkı yerlesme kanamsı falan olur akıntım olursa o zaman umutlanırım evet degısıklık hıssettıgım oldu kasıklarım farklı agrıdı sankı her zman tek traflı olurdu bu defa öyle degıldı tam orta kısımdı ve goguslerım bu defa koltuk agrıma dogru sızlamaya basladı ama suan gectı hayırlısını dılıyorum kuzum eger bır sabah mıde bulantısıyla uyanırsam belkı o zaman hamıleyım dıyebılırım :) 1 saat 15 dakıka var canım bıtmeısne
amin canım çok sağol ama fark etmiştim olmadığını pek bir şey hissetmiyordum. em buna da şükür dün değerlerim birden yükselirde dış gebelik derler diye çok korkmuştum. birde cuma günü öğrencilerimizden birini hastaneye kaldırdık okulda çok ağrısı vardı bende başındaydım muayne sonrası doktor yumurtalığı ters dönmüş alacaz deyince az daha ben düşüp bayılacaktım daha 16 yaşında adet düzensizliğinden bir yumurtalığı alınacak duruma gelmiş diğerini de takip altında tutacaz dedi. O zaman demiştim kendime üzülmeyecem en azından ben sağlıklıyım allah dermansız dert vermesin.Canim benim...Rabbim sabır versin... Kimyasal bende geçirdim...saglikli bir gebelik nasip olur inşaAllah bir dahakine...
bebişim öle deme yaa umutlu olalım hepimiz umut olmayınca olmuo her ay hüsran da olsa umut etmeye devam ediorum bak gör bu ay da olmazsa ben diğer ay yine umutla son güne kadar beklicem ben istiorum ki hep birlikte bu umutla bekleyelim inşallah sen de hamişsindir canım benimmm :)Bence sen hamissin biraz erken yapmışsın. cuma gunu sevinenlerden olursun.ben pek umutlu degilim diger aylardan pek parkim yok![]()
Aynen öyle canım... hayırlısı bakalım...
daha varmış kuzum..baya çalışıyorsun sen...![]()
Hatunlar sizlere güze akşamlar diliyorum. bebişlerimize ve annişlerine sağlık ve sıhhatler versin Rabbim.. Günbegün büyüsünler.. Değerleri dha düşük olan hatunların değerleri yükselsin ve onlarda anneliğin o güzel zamanlarını geçirme fırsatı bulsunlar... Rabbim dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.. Rabbim kimseyi ümitsizlik çukurlarına yollamasın.. Unutmayalım ki, hayal edilebilen herşey, insanın başına gelebilecek durumlardır. Eğer olamayacak kadar imkansız olsalardı, Rabbim hayal edilebilir kılmazdı zaten.. O yüzden hep pozitif düşünüyoruz.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Sizi sevgi pıtırcıkları sizii..![]()
Ayy kıyamam ona , Rabbim sabır versin...çok çok üzüldümamin canım çok sağol ama fark etmiştim olmadığını pek bir şey hissetmiyordum. em buna da şükür dün değerlerim birden yükselirde dış gebelik derler diye çok korkmuştum. birde cuma günü öğrencilerimizden birini hastaneye kaldırdık okulda çok ağrısı vardı bende başındaydım muayne sonrası doktor yumurtalığı ters dönmüş alacaz deyince az daha ben düşüp bayılacaktım daha 16 yaşında adet düzensizliğinden bir yumurtalığı alınacak duruma gelmiş diğerini de takip altında tutacaz dedi. O zaman demiştim kendime üzülmeyecem en azından ben sağlıklıyım allah dermansız dert vermesin.
Ooo.. 7 buçukta evden çıkıyorsundur o zaman...nerdeyse 12 saat dışarıdasın... çok zor çalışan bayan olmakEvet canım hayırlısı bakalım merak edıyorum bakalım bu kadar calısmanın sonu ne olacak :) evet canım 8.30 6 calısıyorum 7de evde oluyorum![]()
Ooo.. 7 buçukta evden çıkıyorsundur o zaman...nerdeyse 12 saat dışarıdasın... çok zor çalışan bayan olmakAllah yardımcın olsun canım...
aynen tatlım bende de var dün hiç kalkamadım desem yeri var ne yediysem çıktı ama bugün elhamdülillah iyiyim ben bilemedim ne zaman gitsem geçen hafta çok bulantım olunca gittik doktora derinden de olsa kalbini duyduk bakalım kan testleri falan olcakmış ne ara gidicem bilemedim işlerde yoğun, sen ne zaman gideceksin tatlım?Çok şükür bitanemm..evet sen hiç yoksun görüşemiyoruz :)
İyiyiz biz, mide bulantılarım öğürmelerim var , onun haricinde iyiyim... sen ne zaman gidiyorsun doktora nasipse :)?