2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet her şeyin güzelliği var bencede eşim korunmuyor bununda zevki güzel bence ya
Bende balayı dönüşü adet olunca başlamıştım doğum kontrol haplarına. 8 ay kullandım ve bıraktım ama 1 sene kadar çocuk olmaması normalmiş bu durumda.
bırakalı bir sene olacak nerdeyse ii bari gelir yakında bizim ufaklık :)

Kizlar suan okudugum bi haberle soktayim.evlilikdisi iliskiden hamile kalan kadin bebegini 21 bicsk darbesiyle oldurmus.inanilir gbi degil.ya her seyi anlayabilirim ama bicaklamak nasil bi canilik.hic mi annelik duygusu yoktu kadinda.rabbim hakkadene anneligi yasatsin.

Allah belasını versin cani karı 5 dk lık zevk için yaptığına bak ya ben sakindim yine heyheylendim dediğin gibi Allahım hakedenlere anneliği nasip etsin

Kızlar yüzü belli mi bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• 20141027_173145-1.webp
    20141027_173145-1.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar suan okudugum bi haberle soktayim.evlilikdisi iliskiden hamile kalan kadin bebegini 21 bicsk darbesiyle oldurmus.inanilir gbi degil.ya her seyi anlayabilirim ama bicaklamak nasil bi canilik.hic mi annelik duygusu yoktu kadinda.rabbim hakkadene anneligi yasatsin.

:KK57::KK57::KK57::KK61:

kızlar spordan önce çikolataları baya bi götüren olarak beni tarihe yazın lütfen :-):-):-)

Valla kuzum adet ağrısından eser yok hiç bişiyciğim yok lakin bebek ağrısı da yok yani ağrı yokki bir şeye yoralım şuan için vücut nötr.

Zaten gelirse yarın sabahtan gelir benimkiler o kadar dakik kendileri.
hadi bakalım son bi gün heyecan dorukta :KK54:

Biliyorum canim ama kirmizilari gorunce her sey yerlebir oluyor adet bitene kadar depresyon.bende umut ediyorum sonra dizginliyorum kendimi kaptirmamam lazim diye offf cok karisik.insalla dedigin gbi hamisizdir

inşallah kuzummm olsun beklemeyi bilirsek RABBİM mükafatlandırır bizi bebişlerimizle

evet bende öyle düşünüyorum artık bırakıyorum ov testim artsada atacağım gidecek ne oldu oldu şu enf halledeyim gerisini bıraktım artık ne zaman olursa kısmet:) bu arada kasımda başka bir topiğe geçiyor muyuz :)
evet kuzum hatta iyi oldu hatırlatman...dur ben bi duyuru yapayım

Back
X