2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar selam nasilsiniz?Uzun suredir girmiyordum varmi bebis haberi ve ya suphesi olan?
Benim kocam da sonunda geldi kac gundur misafirlerim oluyor cok yorgunum yemek cay off gelip gidenim cok oldu
Ve adetime 5 gun kaldi ve bu ay cok deyisik agrilar hiss etdim karnimda sanci vardi adrt gibi deyil karnimin iciydi sanki ve ben cok aldirmadim kafama da cok takmadim ama nedense bu sabah icimden limonlu tedt gecdi ve yaptik sonuc limon dibe coktu simdi beklemek daha da zor keske yapmasaydim
Aranizda limon testi yapan varmi acapa?ben elimle.sikdim ve dibe cokdu ve oyle olunca hamile oluyormussun offffff yaaaa neden yaptim sanki:KK51::KK51::KK51::KK51:
Canim limon testini bilmiyorum insaAllah gobusune konmustur minnakinnn

BENDE BİR KİMYASAL YAŞADIM EĞER PIHTILAŞMADAN ŞÜPHELENİYORLARSA TESTLERİN YAPILIR NEDENİ BULUNUR TEDAVİ UYGULANIR SENDE CORASPİN PROGESTAN TARZI TAKVİYELERLE BEBİŞİNE DESTEK SAĞLARSIN VE O SANA SIMSIKI TUTUNUR EN AZINDAN HAMİLE KALIYORSUN DEDİĞİN GİBİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BUNDAN SONRASINDA UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI BİR BEBİŞ NASİP ETSİN BAK ARTIK TÜM ÖNLEMLERİ ALACAKSIN EN AZINDAN
Kaygilim ben geldim:KK25:Beni ozlemedinz mii canlarimm:KK60:

gününüz aydın olsun hatunlar.
Bugün erken gebelik testlerinden yaptım daha kesin sonuç çıkması için ve sonuç negatif.. Hayırlısı Allah tan..
Eğer birkaç güne kadar geçmez ise doktora gidip söktürücü isteyeceğim.. Rabbim hepimize hakkkımızda hyırlısını versin. :) Allah a emanet olun canlar..

gününüz aydın olsun hatunlar.
Bugün erken gebelik testlerinden yaptım daha kesin sonuç çıkması için ve sonuç negatif.. Hayırlısı Allah tan..
Eğer birkaç güne kadar geçmez ise doktora gidip söktürücü isteyeceğim.. Rabbim hepimize hakkkımızda hyırlısını versin. :) Allah a emanet olun canlar..
Canim gunun gectimi..uzulme bebegim Rabbim tez zamanda hayirlisiyla sanada bir melek gonderecektir insaAllahh:D

Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyle:D ikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba :KK46::nazar:ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah:DRabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn:KK36:

aman aman bunlar sabah sabah ne güzel haberlerrr :nazar::nazar::nazar: ohhh dş çözüldüü OĞLUMUZ da iyiymişşş çokkk şükür bin şükürrr çok sevindimm :))) allah daim etsinnn :))

Günaydınnn canlarimm dun itibariyle disimden kurtulmus olarak geldim ama halen cok az apse varmis insaAllah o da gececek Allah'in izniyle:D ikili test icin kan verdim ve ultrasonda olcumler yapildi masaAllah benim tulumba biraz cabuk buyuyor 12+4 olmamiz gerekirken 13+1 olarak cikti boyu tam 69 mm vee doktor ilk dk da hemde hic sormadigim halde burda bir erkek var dedi hayirlisiyla pasamiz geliyor galiba :KK46::nazar:ense kalinligimiz gayet guzel dedi cok mutluyum benim minnak iyi olsun annesi daha iyi olur insaAllah:DRabbim butun bebisleri korusun onlari bizlere bagislasinnn aminnn:KK36:
Kaygilim tatlim bunu oku:D

Canim gunun gectimi..uzulme bebegim Rabbim tez zamanda hayirlisiyla sanada bir melek gonderecektir insaAllahh:D
geçti canım, 4. gün.. sanırım yine düzensizleşmeye başladı regl im.. hiç te sevmiyorum doğum kontrol hapı kullanmayı ama sanırım düzen için kullanmam gerekecek.. İnşaAllah canım. hayırlısı.. :KK61:

aman aman bunlar sabah sabah ne güzel haberlerrr :nazar::nazar::nazar: ohhh dş çözüldüü OĞLUMUZ da iyiymişşş çokkk şükür bin şükürrr çok sevindimm :))) allah daim etsinnn :))
Aminnn canim guzel Rabbim sizede nasip etsin insaAllah ..o guzel duyguyu siz kardeslerimde yasarsiniz insaAllah bebislerimmm:D

dişte kurtulmana sevındım canım :) ohhh oğluşunda büyüyor ne güzel maşallah tulumbana :D

Aminnn canim guzel Rabbim sizede nasip etsin insaAllah ..o guzel duyguyu siz kardeslerimde yasarsiniz insaAllah bebislerimmm:D

elf bende cuma bakteri çıktı antibiyotik verdi doktor dedim yumurtalık var mı yok çatlamış sanırım dedi doktor . cuma predıctor yaptım hayalet gördüm gittim kan verdim 0.35 çıktı :( pazar yine predictor yaptım çizgi çıkmadı ama pazar ov da en koyuyu gördüm dün kü ov da da çizgi aynı pazar günkü gibi koyuydu . yumurtalık çatladı dedi doktor bu neden koyu koyu çıkıyor resmenn paradoks oldu bu iş bana :((

kucaklasalım kuzummmmm:KK19::KK19::KK19: ara ara giriyorum ama yazmıyorum canım nasılsın??

iyiyimm aynı devam :) sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalara başladın mı :) benim hafıza topic çe bilindiği üzere kötüü sürekli sorarm konuşsakta :)):-)

Back
X