2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyi geceler kızlar kürtajdan sonra dün ilk defa korunmasız ilişkimiz oldu ben 2 ay geçsin istiyodum kürtajın üstünden ama eşim istemedi korunmayı yeterlidir dedi dr. da 1-2 ay demişti nasip kısmet hamile kaldığım ay 12.13 ve 15. Günler ilişki olmuştu dünde adetimin 13. Günüydü
canim gecmis olsun rabbim cok gecmeden yuzunuzu guldursun biran evvel hamis olursun ve kucagina almak nasip olur hayirlisiyla guzdl haberlerini buradan alican allahimizin izniyle

Entschlackungstee form çayı canm güzel bi çay günde 2 bardak içiyosun acayip çalıştırıyor böbrek ve bağırsakları içinde 12 çeşit bitki var .. diyet de hergün farklı bi menü ama değişmeyen tek şey her gün ya öğlen ya akşam makarna var sossuz yağsız.. 15 günde 5 kilo verebiliyosun bununla da tabi yanında egzersiz de yapılırsa daha cok veriliyor.. böle canm istersen ayrıntılısını da yazarım diyet ayça kaya diyeti :)

Bu cayı hıc duymamıstım canım sen nerden aldın olur canım yazarsan sevınırım umarım uygulayabılrım :)

Oyyy... ben hamiş kaldığım ilk zaman öyleydiiim... :eek:

Bende öyleydim resmen bugünlerdeki gibiydim ama o zaman normal yerken bir anda anormal olmuştum şimdi ki açlığım tatilden sonra genişleyen mideden ve gaz problemim var bugün kasıkta pıt pıt yapıyor diyorum insanların bebişten pıt pıt benimde gazdan tüp bebek :-):-):-)

Kızlar az önce ovü testi yaptım, dün akıntım başlamıştı çünkü. Böyle çıktı test. Dün çalışma oldu, bakalım bu ay neler olacak :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 54
KIZLAR BENİM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ GEÇEN KIŞTA BÖYLEYDİ EVDE DİYELİM SICAĞIM YATARKEN PİJAMAMI GİYMEK İÇİN ÜZERİMİ ÇIKARDIĞIMDA BİLE TİTREME GELİYOR İŞ YERİNDEDE AYAKLARIM ELLERİM BUZ GİBİ SİZCE Bİ DOKTORA MI GİTSEM EŞİM DİYORKİ BANYOYA GİDİYORSUN GELİYORSUN AYAKLAR BİR ANDA BUZ KESİYOR O KADAR HIZLI ÜŞÜMESİ NORMAL DEĞİL DİYOR :(

Kızlar evlı bır kadın ruyasında yumurta gorurse cocuga ısaretmıs cok yumurta gormek erkek cocuga ısaretmıs bende bugun ruyamda 4 tane yumurta gordum ınsallah bebısım gelıp annesının gobusune konmustur :)

KIZLAR BENİM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ GEÇEN KIŞTA BÖYLEYDİ EVDE DİYELİM SICAĞIM YATARKEN PİJAMAMI GİYMEK İÇİN ÜZERİMİ ÇIKARDIĞIMDA BİLE TİTREME GELİYOR İŞ YERİNDEDE AYAKLARIM ELLERİM BUZ GİBİ SİZCE Bİ DOKTORA MI GİTSEM EŞİM DİYORKİ BANYOYA GİDİYORSUN GELİYORSUN AYAKLAR BİR ANDA BUZ KESİYOR O KADAR HIZLI ÜŞÜMESİ NORMAL DEĞİL DİYOR :KK43:

Benımde ellerım ayakalrım ısınmaz canım hep buz gıbıdır ama esımde tam tersı sıcaktır benımde ofıste ayakalrım buz gıbı cızmenın ıcınde neden öyle oluyor bende bılmıyorum kansızlık varmı canım o usuturmus olmadı bır dahılıyeye gıt canım ıcın rahat eder

Benımde ellerım ayakalrım ısınmaz canım hep buz gıbıdır ama esımde tam tersı sıcaktır benımde ofıste ayakalrım buz gıbı cızmenın ıcınde neden öyle oluyor bende bılmıyorum kansızlık varmı canım o usuturmus olmadı bır dahılıyeye gıt canım ıcın rahat eder

aynen benimde öyle botta bile buz dolaşım sorunları kalpp damar ya da kansızlık gibi sorunlar yapıyormuş bir dahiliyeye görünsem hiç fena olmayacak :(

aynen benimde öyle botta bile buz dolaşım sorunları kalpp damar ya da kansızlık gibi sorunlar yapıyormuş bir dahiliyeye görünsem hiç fena olmayacak :KK43:

Anladım canım ihmal etme o zaman canım sen en kısa zamanda dr gıt benımkı senın anlattıgın kadar yogun degıl gecmıs olsun canım pekmez ıc kuru uzum ye kansızlk varsa ıyı gelır

Anladım canım ihmal etme o zaman canım sen en kısa zamanda dr gıt benımkı senın anlattıgın kadar yogun degıl gecmıs olsun canım pekmez ıc kuru uzum ye kansızlk varsa ıyı gelır

akşam kuru üzüm alıyım en iyisi :) bi deneyelim doktor bir sürü test vs verecek ama gidicem mecbur :(

akşam kuru üzüm alıyım en iyisi :) bi deneyelim doktor bir sürü test vs verecek ama gidicem mecbur :KK43:

Dene canım ınsallah sıfa olur ama pekmezıde ıhmal etme cunku kısın cok ıyı olur pekmez usumemızı engellıyor muhtemelen sadece kan testı yaptırır canım onu da yaptırı verırsın saglk onemlı

Back
X