Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu seferde bende basladı diş ağrısı ya kulagıma kadar agrıyor galıba ıltıhap oldu![]()
pardon bu arada GUNAYDINLAR HERKESE GUZEL ANNELER ANNE ADAYLARI :)ayseygt14GÜNAYDINpost: 37523390 .!.:kizlar mogamiden haber varmi bugun tatil goxumu actim ilk aklima o geldi bu hafta dogru duzgun takip edemedim zaten insallah guzel haber aliriz
bitanem çok heycanlandım hadiinşallah yaa off çok mutlu oldum nası zman geçcek şimdiii hemen öğrensek :) zaten böle bişeyden dolayı oldusa bırak uyu bırak halsiz kal yeter ki bebiş gelsinnnAynen canım gecen hafta cok enerjıktım makyajımı falan yapıp cıkıyordum u hafta makyaj yapmayı bırak ne kahvaltı hazırlayabılıyorum ne baska bırsey ınsallah haftaya enerjımız yerıe gelır :) ıs yerıne geldım canım lavaboya gıttım ıc camasırım ıslanmıstı ve peceteye akıntı geldı yogun rengı koyu bu benı bıraz umutlandırdı heyecan verdı kendıme geldım bırazcık cunku benım böyle akıntım olmaz bakalım boyle devam edecekmı :)
cok gecmis olsun canim dis agrisi cok zor bide hamileyken allah cektirmesin sifani tez vakittebulursun insallah canimBu seferde bende basladı diş ağrısı ya kulagıma kadar agrıyor galıba ıltıhap oldu![]()
bitanem çok heycanlandım hadiinşallah yaa off çok mutlu oldum nası zman geçcek şimdiii hemen öğrensek :) zaten böle bişeyden dolayı oldusa bırak uyu bırak halsiz kal yeter ki bebiş gelsinnn![]()
Canim vakit kaybetmeden hemen doktora git insan mahfoluyor resmenBu seferde bende basladı diş ağrısı ya kulagıma kadar agrıyor galıba ıltıhap oldu![]()
sen dikkat et kendine canım hiç bişeye üzülme yorma bişeye uzanmaya çalışma ayy hadi bakalım bebişin ilk sinyalleridir bunlar inşallah :) 6 sımıydı senin normalde canımmSagol canımın içi benım aklımda hıc öyle bırsey yoktu dedım kı işe baslamadan bır lavaboya gıdım gıttım ıslanmıs falan anlattıgım gıbı ve en hıc soylemedım ama eger ben hamıssem canım sabah uyandıgımda kalbım carpıyor bazen mesela lavaboya gıdıyorum onda bıle ayaga kalkıtıgımda kalbım carpıyor ınsallah öyle bırseydendırde ben uyurum kuzum yeterkı bebısım saglıgıylla gelsın zaman gecmez ama akıntım böyle deavm eder artarsa daha cok umutlanıırm :)
Canim adet dongun kac gun normaldeGünaydın kızlar, herkesin bayramı kutluolsunnn. Bugün 17. gün ama hala yum testi koyulaşmadı, normalde ne kadar zamanda koyulaşması lazım acaba aranızda bileniniz var mı?
![]()
Döngüm 30 gün canımcığım ilk kez yum testi kullanınca kafama takıldı c çizgisinden koyu olması gerekiyormus sanırım ama olmadı halen hergün 9.30 da test ediyorum vücut ısım 2 derece filan çıktı ama anlayamıyorum neden çizgi koyulaşmadı.Canim adet dongun kac gun normalde
sen dikkat et kendine canım hiç bişeye üzülme yorma bişeye uzanmaya çalışma ayy hadi bakalım bebişin ilk sinyalleridir bunlar inşallah :) 6 sımıydı senin normalde canımm
Canim testi yaparken en az 2 3 saat sivi almamis olman lazim ve saat 16 ile 18 arasi yapmano oneeirim daha iyi sonuar verir sunuda soylim bazi kisilerde cok fazla koyulasmadan bile yumurtlama olabiliyormusDöngüm 30 gün canımcığım ilk kez yum testi kullanınca kafama takıldı c çizgisinden koyu olması gerekiyormus sanırım ama olmadı halen hergün 9.30 da test ediyorum vücut ısım 2 derece filan çıktı ama anlayamıyorum neden çizgi koyulaşmadı.
InsaAllah guzel haberler alidiz senden cnm:)Tamam canım dıkkatedıyorum bundan sonra kendıme ve adet olacakmısım gıbı sancım var bugun ınsallah bebısımın sesıdır bunlar kuzum evet canım 6 dı 1 hafta var
Bende ruyamda ikiz bebek bakiyordum biri kuz digeri erkek.ama benim bebekmiydi onu tam hatirlamiyorumgünaydın kızlar rüyamda test yapıyorum negatif bi bakıyorum 2. cizgi olmuş nasıl olur negatifti diyorum kendikendime :) iyice psikolojimi bozdumm yaa
InsaAllah guzel haberler alidiz senden cnm:)
Benimde 1 hafta kala kasigimda agri vardi insallah hamissindir.benim safak 2Tamam canım dıkkatedıyorum bundan sonra kendıme ve adet olacakmısım gıbı sancım var bugun ınsallah bebısımın sesıdır bunlar kuzum evet canım 6 dı 1 hafta var
Benimde 1 hafta kala kasigimda agri vardi insallah hamissindir.benim safak 2![]()