2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Larssoncum nasilsin tatlim senin minik ne durumda:)
Valla ne durumda bilmiyorum.enson bayram öncesi Gittim dr.7+5 haftalık demişti herşey iyi dedi kalp atısını gördüm.tekrar ne zaman gitsem dr bilemiyorum sence ne zaman gitmeliyim? Aslında durumunu merak edıyorum gelişimi normal devam ediyormu die

elisacım mrb canım nasılsın. uzzuunn bi süredir gelemedim seninle karsılaşıp yazamadım... Batına az kalmış heyecanla beklemedeyim bende. seninle Batlarımız aynıydı ama benim düzenim değişe değişe aramıza mesafe girmiş :KK43: bu arada kullanıcı adımı değiştirdim.ben burcunaz:)

Merhaba tatlım ıyıyım tesekkur ederım sen nasılsın kuzum evet batlarımız aynıydı degıstı evet canım batıma az kaldı heyecanlamerakla beklemedeyım sen naptın senın bat ne zaman canım

Valla ne durumda bilmiyorum.enson bayram öncesi Gittim dr.7+5 haftalık demişti herşey iyi dedi kalp atısını gördüm.tekrar ne zaman gitsem dr bilemiyorum sence ne zaman gitmeliyim? Aslında durumunu merak edıyorum gelişimi normal devam ediyormu die
Canim 1 hafta sonra git iatersen hem doktor ikili test icinde seni bilgilendirir hemde minnakini gorursun ;)

Merhaba tatlım ıyıyım tesekkur ederım sen nasılsın kuzum evet batlarımız aynıydı degıstı evet canım batıma az kaldı heyecanlamerakla beklemedeyım sen naptın senın bat ne zaman canım
hadi bakalım hayırlı güzel sonuc alırsın umarım canım bekleme aşamasında takipteyim seni :) bende iyiyim tesekkürler.. gecen ay önemli olan haftayı boş geçirdim aslında gün takibide yapmadım boşverdim kendi haline bıraktım ve sonucum yine olumsuz oldu. bu ay gün aşırı ilişki düşünüyorum inş. bugün 12. günümdeyim. 12,14,16,18,20. günler ilişki planlıyorum.. BATımda 16 Kasımda cnm daha coookk var ve günler geçmiyor.. :(

hadi bakalım hayırlı güzel sonuc alırsın umarım canım bekleme aşamasında takipteyim seni :) bende iyiyim tesekkürler.. gecen ay önemli olan haftayı boş geçirdim aslında gün takibide yapmadım boşverdim kendi haline bıraktım ve sonucum yine olumsuz oldu. bu ay gün aşırı ilişki düşünüyorum inş. bugün 12. günümdeyim. 12,14,16,18,20. günler ilişki planlıyorum.. BATımda 16 Kasımda cnm daha coookk var ve günler geçmiyor.. :KK43:

Sagol canım benım ınsallah hepımız kasımda guzel haberler alırız ınsallah bereketlı bır calısma olur canım stres yapma rahat ol canım ben bu ay öyle yaptım calısma mı yaptım duamı ettımmerakla heyecanla beklıyorum ama banada zama gecmıyor

Sagol canım benım ınsallah hepımız kasımda guzel haberler alırız ınsallah bereketlı bır calısma olur canım stres yapma rahat ol canım ben bu ay öyle yaptım calısma mı yaptım duamı ettımmerakla heyecanla beklıyorum ama banada zama gecmıyor
valla canım ne yalan söyliyim bu ay acayip stresliyim kafama cok takmaya basladım uyku düzenimi bile etkiledi stres... :(
senin BAT a cok az kalmış canım belirtilerinde var okudugum kadarıyla..umarım bebişin vardır.. bu bana umut verir.. senın çalışma günlerin nasıldı canım?

valla canım ne yalan söyliyim bu ay acayip stresliyim kafama cok takmaya basladım uyku düzenimi bile etkiledi stres... :KK43:
senin BAT a cok az kalmış canım belirtilerinde var okudugum kadarıyla..umarım bebişin vardır.. bu bana umut verir.. senın çalışma günlerin nasıldı canım?

Bak canım calısmanı yapıp duanı ettıkten sonra elınden gelen bırsey yok eger olmuyorsa senın bu kadar cabana ragmen Rabbım ol dememstır vardr zamanı sen kendını strese soktukca herey dahada zorlanır ve bebıslerımızın saglıklı anne babalara ıhtıyacları var o yuzden bızler ıyı olmalıyız sabırla beklemelıyız
belırtılerım var gıbı canım umarım yanıltmaz ınsallah guzel haber verebılırım canım benım calısma gunlerım 12 13 15 canım sadece 3 gun calıstık esının beslenmesıne dıkkat et canım bal cevız fındık yedır hadı ınsallah bu ay hepımızın yuzu gulecek

Bak canım calısmanı yapıp duanı ettıkten sonra elınden gelen bırsey yok eger olmuyorsa senın bu kadar cabana ragmen Rabbım ol dememstır vardr zamanı sen kendını strese soktukca herey dahada zorlanır ve bebıslerımızın saglıklı anne babalara ıhtıyacları var o yuzden bızler ıyı olmalıyız sabırla beklemelıyız
belırtılerım var gıbı canım umarım yanıltmaz ınsallah guzel haber verebılırım canım benım calısma gunlerım 12 13 15 canım sadece 3 gun calıstık esının beslenmesıne dıkkat et canım bal cevız fındık yedır hadı ınsallah bu ay hepımızın yuzu gulecek
haklısınn canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak biliyorum ama etrafımda o kadar cok hamile var ki gördükce sabrım tükeniyor.. duamı ediyorum. çalışmamı da yapıp beklemeliyim takdir Allahın..
umarım yanıltmaz tatlım çalışma günlerin çok güzel yakaamışsındr inş yumoşunu:)

haklısınn canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak biliyorum ama etrafımda o kadar cok hamile var ki gördükce sabrım tükeniyor.. duamı ediyorum. çalışmamı da yapıp beklemeliyim takdir Allahın..
umarım yanıltmaz tatlım çalışma günlerin çok güzel yakaamışsındr inş yumoşunu:)

Bende her gun ıse gelırken goruyorum canım hamılelerı esımın kuzenı hamıle tekme atmasından uyuyamıyorum artık dıyor benım kuzenımın 14 aylık cocugu var onu gordukce ıcım gıdıyorRabbım senın gıbı tatlı bır bebkte bana nasıp etsın dıyorum esımın dıger kuzenın esıde hamıleydı bebegı 9 haftalıkken karnında oldu Rabbım verıpte acısını gostermesın hayırlı saglıklı bır sekılde olsun ılla olsun demeyelım hayırlı saglıklı bır sekılde bebegımız gelsın gobusumuze konsun saglıklı bır gebelık gecırelım
insallah canım benım yumurtacık naz yapıp kacmamıstır ınsallah spremcıklerden :)

Canim 1 hafta sonra git iatersen hem doktor ikili test icinde seni bilgilendirir hemde minnakini gorursun :KK66:
Benim niyetimde haftaya gitmekdi canım.devlete gittim şimdiye kadar 2 kez.bundan sonrasını özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.Yine tahlillerimi devlette yaptırırım ama.şuan devlettekı doktorun dediğine göre 10 haftaya yeni girdim daha.senin bebek erkek,erkek bebek kıza göre daha cabuk buyurmus.saglıklı dünyaya gelsinlerde biz başka birşey istemeyiz dimi :)

Bende her gun ıse gelırken goruyorum canım hamılelerı esımın kuzenı hamıle tekme atmasından uyuyamıyorum artık dıyor benım kuzenımın 14 aylık cocugu var onu gordukce ıcım gıdıyorRabbım senın gıbı tatlı bır bebkte bana nasıp etsın dıyorum esımın dıger kuzenın esıde hamıleydı bebegı 9 haftalıkken karnında oldu Rabbım verıpte acısını gostermesın hayırlı saglıklı bır sekılde olsun ılla olsun demeyelım hayırlı saglıklı bır sekılde bebegımız gelsın gobusumuze konsun saglıklı bır gebelık gecırelım
insallah canım benım yumurtacık naz yapıp kacmamıstır ınsallah spremcıklerden :)
çok doğru söyledin canım hayırlısı olsun hakkımızda eğer olmayacaksa da zaten Allah hayırlı olanı bilendir ...
inş nazlanmamıştır da kavuşmuşlardır şimdi sıkı sıkı sarılmışlardır belki :)

çok doğru söyledin canım hayırlısı olsun hakkımızda eğer olmayacaksa da zaten Allah hayırlı olanı bilendir ...
inş nazlanmamıştır da kavuşmuşlardır şimdi sıkı sıkı sarılmışlardır belki :)

Amin canım Rabbım hakkımızda herseyın hayırlısını versın
İnşallah canım Aşk yaşamaya baslamıslardır :)

Gecmid="rahis, post: 37525081, member:
biz şimdi ayrı şehirdeyiz ama taşınma durumu var ozman kvyle aynı şehirde olcaz ben de kara kara düşünüorum oyüzden çok ii anlıorum seni hani bide kvyi geçtim eşimin sülalesi benden çıkmıcak biliorum şimdiden bile hergün arıo biri arayı yakın tutim de gelince gelip gdim die anlamıorum sanıo eşin arkandaysa konuşup halledersiniz canım... bide öle deme bak sende çıkarsa görürsün cuma günü :KK66:
En iyisi uzak olmak canim hergun hergun cekilmiyor daha dogru durust sorumluluk alamadik cocukmusuz gibi davraniyorlar ayri bir ev oldugumuzun farkinda degiller tamam gelsinler ben gelmesinler demiyorumda emrivaki yapmalari hosuma gitmiyor sadece ev alirsak biraz uzaklasacagiz buralardan ev bulmuslar yengesigil esime bak istersen diyorlar benim istemedigimi bile bile esime burdan alacaksan hic alma ben istemiyorum dedim ben burda olursam ne yapacaklar beni anlamiyorum

Gecmid="rahis, post: 37525081, member:

En iyisi uzak olmak canim hergun hergun cekilmiyor daha dogru durust sorumluluk alamadik cocukmusuz gibi davraniyorlar ayri bir ev oldugumuzun farkinda degiller tamam gelsinler ben gelmesinler demiyorumda emrivaki yapmalari hosuma gitmiyor sadece ev alirsak biraz uzaklasacagiz buralardan ev bulmuslar yengesigil esime bak istersen diyorlar benim istemedigimi bile bile esime burdan alacaksan hic alma ben istemiyorum dedim ben burda olursam ne yapacaklar beni anlamiyorum
hepsi başına üşüşür bitanem nolcak onu arıolar işte oyüzden yakına bakıolar biz uzaktayız da noluo her dk karışıolar biz de hiç ayrı ev gbi değiliz onu öle yap bunu böle yap amaaan benim eşimde de var biraz benle konuşuo hak verio sora noluosa annesine hak verio beni yanlış buluo yani canım herkeste var demekki sen tavrını koycaksın ki çok karışamıcaklar ama tatlı tatlı yap bunu zaten dememe gerek yok bugünki hareketin tam demek istedim şeydi canım :)

Back
X