2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

of kızlar sormayın dün akşam 4 30 da falan eşimle çarşıya cıkalım gezelim dedik ama bütünn geceyi karakolda geçirdik.. trafikte giderken bi otobüs şöförü bizim şeride sinyal vermeden hızla geçmeye kalınca kaza atlattık ondan sonra da yanımıza durup bize küfretmeye basladı eşim de arabadan inip kızdı adama ne sıkıştırıp bi de küfrediyosun diye .. o sırada arkamıza 2 otobus daha durdu şöförleri daha ne olduğunu sormadan eşimin üstüne çullandı dövmeye kalktı biri öbürüne sopa verdi bunla vur diye derken eşim birine bikaç vurmuş ben o sırada çığlık çığlığa kaldım ayırmaya çalıştım yapamadım en sonunda polisi aramaya gücüm yetti ama kimse araya girip ayırmaya çalışmadı ben sinir krizi geçirince eşim kaçtı beni araca bindirdi susturmaya çalıştı diğer şöförler de eşime bişey yapamayınca bizim araca baya bi zarar verdiler ben daha da korktum tabi eve götür beni diye ağlayınca eşim ordan uzaklaştı.. biz olay yerinden gidince polis gelmiş ambulans gelmiş kaçtılar demiş şöförler sopayı saklamışlar bizi aradı polis ifade alınacak diye 5te karakola gitti 12de ancak cıktık eşimde bişey yok ama arkadan gelen şöförün burnu ve kafası bandaajlıydı en son gördüğüm şikayetçi olundu karşılıklı ve ben cok korkuyorum eşime bişey yapacaklar diye işe gitme dedim dinlemedi beni de uyku tutmadı saat bası arıyorum iyimisin diye.. boğazım acıyo sesim kısık bağırmaktan kötüyüm kısacası
Geçmiş olsun canım.. Otobüs ve münübüs şöförleri kadar sinir olduğum insanlar azınlıktır.. Yol onların sanki, bir o yana bir öte yana :KK11: RAbbim korumuz sizi daha kötü şeyler de olabilirdi.. Sen canını sıkma tatlım.. Eşine birşey olmaz Allah ın izniyle..

16 temmuz canım inşallah canım :) gecmıs olsun canım yoruldunmu tansıyonunmu dustu acaba belkıde gercekten bır bebıs vardır annesı senın basını donduruyordur dıkkat et kendıne canım

keşke ondan olsa :)) ama bu ay verimli günlerde çalışma hiç olmadı desem yeridir :( benimde temmuz sonu o yüzden dedim tam denk geliyor çok güzel olurdu :)) kısmet nasip :))

of kızlar sormayın dün akşam 4 30 da falan eşimle çarşıya cıkalım gezelim dedik ama bütünn geceyi karakolda geçirdik.. trafikte giderken bi otobüs şöförü bizim şeride sinyal vermeden hızla geçmeye kalınca kaza atlattık ondan sonra da yanımıza durup bize küfretmeye basladı eşim de arabadan inip kızdı adama ne sıkıştırıp bi de küfrediyosun diye .. o sırada arkamıza 2 otobus daha durdu şöförleri daha ne olduğunu sormadan eşimin üstüne çullandı dövmeye kalktı biri öbürüne sopa verdi bunla vur diye derken eşim birine bikaç vurmuş ben o sırada çığlık çığlığa kaldım ayırmaya çalıştım yapamadım en sonunda polisi aramaya gücüm yetti ama kimse araya girip ayırmaya çalışmadı ben sinir krizi geçirince eşim kaçtı beni araca bindirdi susturmaya çalıştı diğer şöförler de eşime bişey yapamayınca bizim araca baya bi zarar verdiler ben daha da korktum tabi eve götür beni diye ağlayınca eşim ordan uzaklaştı.. biz olay yerinden gidince polis gelmiş ambulans gelmiş kaçtılar demiş şöförler sopayı saklamışlar bizi aradı polis ifade alınacak diye 5te karakola gitti 12de ancak cıktık eşimde bişey yok ama arkadan gelen şöförün burnu ve kafası bandaajlıydı en son gördüğüm şikayetçi olundu karşılıklı ve ben cok korkuyorum eşime bişey yapacaklar diye işe gitme dedim dinlemedi beni de uyku tutmadı saat bası arıyorum iyimisin diye.. boğazım acıyo sesim kısık bağırmaktan kötüyüm kısacası
canım çok geçmiş olsun rahat ol daha bişey yapamazlar o yürek olsa zaten bunu yapmazlardı...

keşke ondan olsa :)) ama bu ay verimli günlerde çalışma hiç olmadı desem yeridir :KK43: benimde temmuz sonu o yüzden dedim tam denk geliyor çok güzel olurdu :)) kısmet nasip :))

Hiç belli olmaz canım eger bu ay kısmette varsa olur denk gelır bır sekılde temmuzda beraber dogum yaparız belkı :)

canımm çok geçmiş olsun o otobüs şoförlerinin o büyük araçlarla pat küt gitmelerine binlerce kez şahit oldum belediye diye masraf çıkar diye özel araçlar vurmaktan korksunlar deyip kafalarına göre dalıyorlar. size yaptıkları iğrençlikkk resmen allah onları ıslah etsinn karısının yanında bir adama 3 kişi birleşip dövmek ne demek ne kadar adi karaktersizlermiş keşke sen az sakin olsaydın polisin gelmesini bekleyebilseydiniz :KK43: gerçekten çok üzüldüm hepimizin başında bu olaylar an meselesi ortalık kaba kavgacı rahatça adam öldüren insanlarla dolu allahım korusun . sende sakin ol inşallah 3ünüde kovup ceza verirler
öyle bi örgüt olmuşlar kı canım anlayamadım 10 sn içinde 3 kişi oldular ilk tartıştığı şöför de korkusundan kendi vuramıyo da al sen vur diye ötekine sopa uzatıyo yaa ben şok oldum daha önce hiç böle bi kavga içinde kalmamıştım kim kime vuruyo anlayamadım eşime bişi yapıcaklar diye korktum arabaya bindik eşimi çıkarmaya çalıştı yumruk yiyen şöför ve çıkaramayınca da arabamızın arka camını vurdu patlattı kapıya tekme vurdu kapı ezildi önsileceği kırdı cama fırlattı çatladı cam o korkuyla ben daha fazla orada kalamazdım çünkü eşimi de araba içinde zor tutuyordum o da kızgınlıkla adamaların üstüne gitmeye çalıştı ben sakinleşmeyince de eşim beni ordan götürdü ifademde de zatenn ''biz kaçmadık beni sakinleştirmek için eşim ordan uzaklaştı ve ben aradım zaten kaçacak olsam polisi de aramazdım ''dedim polis siz haklısınz şikayetçi olun dedi olduk ama korkuyorum hala :(
Ayyyyyyy canım benim büyük geçmiş olsun RABBi korumuş sizi bunada şükür bu otobus soferlerı böyleyol kendılerının zannedıyorlar hem suclu hem guclu oluyorlar
sağol canım sağol aynen öyle yol babalarının malıymış gibi davranıyorlar..

Geçmiş olsun canım.. Otobüs ve münübüs şöförleri kadar sinir olduğum insanlar azınlıktır.. Yol onların sanki, bir o yana bir öte yana :KK11: RAbbim korumuz sizi daha kötü şeyler de olabilirdi.. Sen canını sıkma tatlım.. Eşine birşey olmaz Allah ın izniyle..
inşallah canm benm sağolasın

öyle bi örgüt olmuşlar kı canım anlayamadım 10 sn içinde 3 kişi oldular ilk tartıştığı şöför de korkusundan kendi vuramıyo da al sen vur diye ötekine sopa uzatıyo yaa ben şok oldum daha önce hiç böle bi kavga içinde kalmamıştım kim kime vuruyo anlayamadım eşime bişi yapıcaklar diye korktum arabaya bindik eşimi çıkarmaya çalıştı yumruk yiyen şöför ve çıkaramayınca da arabamızın arka camını vurdu patlattı kapıya tekme vurdu kapı ezildi önsileceği kırdı cama fırlattı çatladı cam o korkuyla ben daha fazla orada kalamazdım çünkü eşimi de araba içinde zor tutuyordum o da kızgınlıkla adamaların üstüne gitmeye çalıştı ben sakinleşmeyince de eşim beni ordan götürdü ifademde de zatenn ''biz kaçmadık beni sakinleştirmek için eşim ordan uzaklaştı ve ben aradım zaten kaçacak olsam polisi de aramazdım ''dedim polis siz haklısınz şikayetçi olun dedi olduk ama korkuyorum hala :KK43:

Çok geçmiş olsun canımcığım Allah beterinden sakınsın.

sağol canm ya evet korkak oldukları için sopaya sarıldılar ama kendi sopalrıyla sopa yiyip oturdular..
bunlar hep böle yapıolar biliorum canım adamlık yaptıklarını sanıolar adamlık tek bi kişiyi 3-5 kişi dövmeye kalkmak mı çok üzüldüm gerçekten sen ne güzel eşimle dolaşcam die çıkıosun bu kendini bilmezler gününü zehir edio sana nese ALLAH beterinden korusun sizi canım

öyle bi örgüt olmuşlar kı canım anlayamadım 10 sn içinde 3 kişi oldular ilk tartıştığı şöför de korkusundan kendi vuramıyo da al sen vur diye ötekine sopa uzatıyo yaa ben şok oldum daha önce hiç böle bi kavga içinde kalmamıştım kim kime vuruyo anlayamadım eşime bişi yapıcaklar diye korktum arabaya bindik eşimi çıkarmaya çalıştı yumruk yiyen şöför ve çıkaramayınca da arabamızın arka camını vurdu patlattı kapıya tekme vurdu kapı ezildi önsileceği kırdı cama fırlattı çatladı cam o korkuyla ben daha fazla orada kalamazdım çünkü eşimi de araba içinde zor tutuyordum o da kızgınlıkla adamaların üstüne gitmeye çalıştı ben sakinleşmeyince de eşim beni ordan götürdü ifademde de zatenn ''biz kaçmadık beni sakinleştirmek için eşim ordan uzaklaştı ve ben aradım zaten kaçacak olsam polisi de aramazdım ''dedim polis siz haklısınz şikayetçi olun dedi olduk ama korkuyorum hala :(

hiç korkma daha tek başlarına bi şey yapamazlar . bir de mobese yok mu ? ben olsam kamera kayıtlarından onları mahkemeye verir hem işlerinden ederim hem cezaya tabi tutarım ne demekmmiş cana kast resmen allah cezalarını neyse demiyorum ama verir elbet yaptıklarını bulsun külhanbeyleri

Hehe gelmediler daha canım bende anlamadım. Gene geç yumurtlamadır.

lovely iki gün geçti sen demedin mi benimkiler hiç aksatmaz dakikasına gelirler diye hemde bu ay stres yapmamışken hem de bu ara çok stresli olaylar yokken !! bi test yapsan :-) :-) ya da ne zaman yapacaksın ?

Bu arada günaydın kızlarrr, yum testi olayı bitti bu sabah 2. çizgi hiç yoktu testte ya çatladı yumurtam yada cılk çıktı :oops::KK17:artık takdir Allah'ın, ol derse olacaktır hayırlısıyla. Dün eşim çalışmayınca bugünü nedense pazartesi gibi hissediyorum bir tuhaf oldum :KK48::rolleyes:

Back
X