- 16 Eylül 2013
- 1.807
- 1.983
- 248
Geçmiş olsun canım.. Otobüs ve münübüs şöförleri kadar sinir olduğum insanlar azınlıktır.. Yol onların sanki, bir o yana bir öte yanaof kızlar sormayın dün akşam 4 30 da falan eşimle çarşıya cıkalım gezelim dedik ama bütünn geceyi karakolda geçirdik.. trafikte giderken bi otobüs şöförü bizim şeride sinyal vermeden hızla geçmeye kalınca kaza atlattık ondan sonra da yanımıza durup bize küfretmeye basladı eşim de arabadan inip kızdı adama ne sıkıştırıp bi de küfrediyosun diye .. o sırada arkamıza 2 otobus daha durdu şöförleri daha ne olduğunu sormadan eşimin üstüne çullandı dövmeye kalktı biri öbürüne sopa verdi bunla vur diye derken eşim birine bikaç vurmuş ben o sırada çığlık çığlığa kaldım ayırmaya çalıştım yapamadım en sonunda polisi aramaya gücüm yetti ama kimse araya girip ayırmaya çalışmadı ben sinir krizi geçirince eşim kaçtı beni araca bindirdi susturmaya çalıştı diğer şöförler de eşime bişey yapamayınca bizim araca baya bi zarar verdiler ben daha da korktum tabi eve götür beni diye ağlayınca eşim ordan uzaklaştı.. biz olay yerinden gidince polis gelmiş ambulans gelmiş kaçtılar demiş şöförler sopayı saklamışlar bizi aradı polis ifade alınacak diye 5te karakola gitti 12de ancak cıktık eşimde bişey yok ama arkadan gelen şöförün burnu ve kafası bandaajlıydı en son gördüğüm şikayetçi olundu karşılıklı ve ben cok korkuyorum eşime bişey yapacaklar diye işe gitme dedim dinlemedi beni de uyku tutmadı saat bası arıyorum iyimisin diye.. boğazım acıyo sesim kısık bağırmaktan kötüyüm kısacası