2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

geceden beri dk başı wcdeyim gelio mu aman gelmesin ya gelirse die ama kalbim nası atıo güm güm çok heycanlıyım canım ve inşallah gelmez sana da umut olur bebişin geliiirr :)

İnşallah canım benim umudummmmmmmmmmmm olun sankı senın gobusunde bır bebıs var canım ayyy heyecanlandm bak bugunmu yapsan acaba :KK66:

Kizlar yarin test yapmiycam biliyorum negatif cikicak bu sabak kanli akinti geldi kirmizilar yakindir.hic sasmaz zaten yarin aksam cumartesi sabahi bekliyorum.akacak kan damarda durmuyor.:KK43:
Hayirlisi olsun tatlim benimkilerde yolda cumartesiye gelirler

Canım yapmayı düşünmüyorum çünkü ben yine her zaman olduğu gibi adetimi bekliyorum benimkiler beni yanıltmaz gelirler er yada geç. Geç yumurtlamışımdır öyle olsa geçen pzts test yapmıştım çıkardı. Salı pedimi taktım bekledim. Bugünde günlük pedimi taktım bekliyorum.

geçen aydan dolayı ısrar etmiyorum hayırlısı olsun ama aklımdasın hergün sorarım oldu mu oldu mu diye :-):-) dayanamam

Yok kuzum aç tok fark etmiyor...:) ben açtim ama...:)
1 saat önce hastanedeydim tahlillerimi yapın dedim sağlık ocağı yapar dedi:110: ama bebişi gördü iyiydi çok şükü büyümüş biraz daha kalbini duyduk tekrardan Allah'ım gerçekten yürekten söylüyorum bunu şuan cümlenize nasip etsin ve tüm hamişlerin bebekleri Allah'a emanet olsun:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

madem eşinin istemediği zaman yok bugünde çalışın ben öyle diyorum :) benimde 23.gün koyuyu gördüm bugün 27.günüm ama dünde koyuydu silinmesini bekliyorum :KK43:
Artık bonusları olur :KK53::KK53: bakalım adete 12 gün var daha bu ayda olmazsa eşim sperm testine gidecek bilimsel oldu bu ay yum testleri ateş takibi filan imkan olsa nerdeyse evde laboratuvar kuracağım :p:p

geceden beri dk başı wcdeyim gelio mu aman gelmesin ya gelirse die ama kalbim nası atıo güm güm çok heycanlıyım canım ve inşallah gelmez sana da umut olur bebişin geliiirr :)
mubarek muarrem ayinda gelmesin kirmizilar rabbimiz insallah hayirli kilar

İnşallah canım benim umudummmmmmmmmmmm olun sankı senın gobusunde bır bebıs var canım ayyy heyecanlandm bak bugunmu yapsan acaba :KK66:
kafama girmeyinnnn ayy heycanlanıorum ama beklicem yarını canım bir gün geçsin belki çıkmaz falan ;)

Gecmıs olsun canım Allah korumus demekkı ben burdayım anne benı unutma dıyor bır bakarsın bu ay hepımız guzel haberler alırız :-):-):-):-):-)

benimki psikolojik hem göğüslerde tık yok hiç bir belirtim yok nerdeyse bu ara çok yemek yedim o hariç :)) ama senden güzel haberler bekliyorum inşallah :))

bu sabah kaza yapıyorduk az kalsın ve ben kenara kaçtım arabanın içinde baktım üstüme bi şey geliyor allahtan sıyırdı baktım sol kasığım biraz ağrıyo dedim ki yok bi şey yok sakin ol sen korkma :-):-):-) işte psikolojim böyle
tatlımmmm geçmiş olsun Allah korumul aman dikkat et kendine durumlar nasıl?

Back
X