2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bana göre de yazın olmaz :D zaten yazın o scağında evlenen hatunlar varsa kızmasınlar bana ama bence hiç te evlenilecek zamn değil yaa :-) daha bismillah yeni evlenmişsin, hava da o kadar bunaltıcıyken,, insan adamın yanına yatmayı istemezki :-) şahsen ben kuruyup kalıyorum :-) heheh .. yazın bekar, kışın evli olacan.. ohh misss, ısıtan olacak seni :-) yazın uzak dursun.. aman amannn.. :KK70::KK70:

işte herkesin tercihi yaz kış olmaz her daim dinamizm şart :-):-) yazın ev çok sıcak olmuyo allahtan yoksa yapış sevmem bende ııyyy :-)

Yok ben trıp atmıyorum canım kendı halıne bıraktım baktım yumdan once nazlanacak dedımkı bak hamıle kalırım cokararsın bu gunlerı bır sure ılıskı olmayacak dedım :-):-):-) nıye dedı hemen :-) valla canım bende onu cozmus degıl bazen ust uste oluyor dedıgın gıbı bazende 4 5 gunu buluyor nasıl bır bıyolojılerı varsa :-)

kötü bir biyolojileri var tamamen keyfi :-)

:) öyle unutmak yok diyor :) büyüsün büyüsünn bakalım da çarşamba annesine gözüksün en son hcg değerin nasıldı?

geçen hafta cuma 190,5 tu ondan sonra kan vermedim doktor 10 gün sonra gel demişti kese için bi yandanda telaşlıyım bilmiyorum offf inşallah herşey yolunda gider

Kız Allah razı olsun senden boşuna demezler akıl akıldan ustundur diye tylolhot var bi de ondan içeyim....boşver o kırmızıları umarım gelmezler
iç bak iyi gelir sana bi de evde varsa mandalina ye hem c vitamini hem yattığın yerde iyi oluyo...ben yılda bi kez çok hafif olurum grip ve sanırım yoğurt ve mandalinayı çok tükettiğimden bu böyle..kırmızılar ister gelsin ister gelmesin aklıma bile gelmiyor

yeme bacım.. tut kendini.. sonra bebiş olsun die zayıflamaya çalışırsın ben gibi... Allah korusun :KK57:

zaten çalışıyorum çalışmam lazım ama bu ara yok pes sana diyorum kendime. diyelim gündüz çok yedim akşam çok yemiyorum ama gündüz gerçekten çok yiyorum yani normaldeki halime göre çok yoksa bazı insanlar ekmeksiz yemek vs yemezler .

oooooowwww lanet olsun dikkatsiz şöförlere canım korkunç bişey umarım sorunsuz çıkarsınız bu işten.. daha dün benim de eşime taksi çarpıyormuş önüne kırmış salak adam.. bildiğin bizim araba daire çizmiş çarpmasın diya kaldırıma çarpıp durmuş erkeklerin kavgası da kötü olur.. bak sen afedersin şerefsizlere bi de toplaşıp sopa çıkarıyorlar haa iyi ki sen eşinin yanındaymışsın yaaa :KK43:
evet canm bi de tırsık kendi vuramıyo da ötekine veriyo al vur diye.. iyi ki yanındaydım canm etraftan polis arayana kadar olay daha da büyüyecek belki benm eşim de yaralanacaktı:(

geçen hafta cuma 190,5 tu ondan sonra kan vermedim doktor 10 gün sonra gel demişti kese için bi yandanda telaşlıyım bilmiyorum offf inşallah herşey yolunda gider

hadi hayırlısı telaş yapma da büyüsün minnak :)) az kalmış hem epey geçti zaman şimdi kaç binlerdedir kimbilir :)

iç bak iyi gelir sana bi de evde varsa mandalina ye hem c vitamini hem yattığın yerde iyi oluyo...ben yılda bi kez çok hafif olurum grip ve sanırım yoğurt ve mandalinayı çok tükettiğimden bu böyle..kırmızılar ister gelsin ister gelmesin aklıma bile gelmiyor

sende tık yok Lovely35 Lovely35 te de yok hemde gecikmeyen kırmızılara sahip insanlar olarak :nazar: bekliyorum :)

Arsinde olsam onları yapacak bulunur da burada kimse yok bi kaynanam var onu da çağırmak istemedim daha çok geriliyorum..bi iki arkadaşım var çalışıyorlar..sevgili eşim kendini bakabilse yeter onu düşünmezdim...dun akşam da yatıyorum hazır yemekleri ısıtıp yiyemedi sumuklu sumuklu kalktım sofra hazırladım...bu adam benim çaluşmamı bundan istemiyor anladım...ozel sektör muş yok kıskançlık mış bahane

tabi ki kuşum tahmini bi bat söyle o zaman ilerde düzeltiriz birde deneme sayın...kasımda yeni topiğe geçiyoruz haberin olsun
İvit, yeni topik, yeni umutlar, inşaAllah yeni bebişler olsun...
tahmini bat a : 27 kasım diyelim..
deneme sayısına da : 14 diyelim ;)

Var var mandalina ben de çok severim ama beni yılda 10 -15 kez alır grip...hiç ummadığın anda gelcek bebiş emin ol

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı: :KK71:

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme --------> :KK43:
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ----------> :KK43:
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme ---------> :KK43:
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ----------> :KK43:
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme ---------> :KK43:

Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme ---------> :KK43:
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme ---------> :KK43:
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ----------> :KK43:
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ----------> :KK43:
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ----------> :KK43:
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ----------> :KK43:
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ :anneadayı: :KK71:
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ----------> :KK43:
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme ---------> :KK43:
Pielorr --------------------> 17 Ekim --------> 5. deneme ----------> :KK43:
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ----------> :KK43:
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ :anneadayı: :KK71:
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ----------> :KK43:
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme ----------> :KK43:
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme -----------> :KK43:
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme -----------> :KK43:
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme ----------> :KK43:
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme -----------> :KK43:
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme ------------> :KK43:
Berlinberlin -------------> 27 Ekim ---------> 1. deneme ------------> :KK43:
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 29 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım ------> 8. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 6 Kasım ------> 3. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım -------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Friendly8584 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım -----> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım -----> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım -----> 14. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım -----> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Arsinde olsam onları yapacak bulunur da burada kimse yok bi kaynanam var onu da çağırmak istemedim daha çok geriliyorum..bi iki arkadaşım var çalışıyorlar..sevgili eşim kendini bakabilse yeter onu düşünmezdim...dun akşam da yatıyorum hazır yemekleri ısıtıp yiyemedi sumuklu sumuklu kalktım sofra hazırladım...bu adam benim çaluşmamı bundan istemiyor anladım...ozel sektör muş yok kıskançlık mış bahane

canım ya yakın olsakta bi el atsak sana akşama kadar ayaklanırdın :( bulantı olmasa yat dinlende bulantı kötü bir şey :( eşini de alıştırmışsın tembeloş olmuş benimkide öyle olmaya meyilli artık toparlıyorum iyice alışmadan :)

fotoya gerek kalmadı canm mobese varmış olay yerinde ona bakacaklar biz de hasar tespiti için foto çektik ayrıca polis de çekti..
oh iyi bari.. mobese de görsünler de cezaları neyse çeksinler.. millet uğraşmıyor sonra da bunların dilleri uzuyor.. :KK11:

inşallah canım...kısmette ne varsa o :)

öyle de kısmette ben haklı çıkayım :):):) bu arada ov testi yalan oldu 4 gündür koyu testim bugünde koyu olursa yapmıyım ne işe yarıyor ki hem 27.gün yum fln kalmaz diye düşünüyorum

zaten çalışıyorum çalışmam lazım ama bu ara yok pes sana diyorum kendime. diyelim gündüz çok yedim akşam çok yemiyorum ama gündüz gerçekten çok yiyorum yani normaldeki halime göre çok yoksa bazı insanlar ekmeksiz yemek vs yemezler .
Allah Allah.. vardır bunda da bir hayır.. belli mi olur ;) hele biraz dha zaman geçsin de ;)

Back
X