2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım ya yakın olsakta bi el atsak sana akşama kadar ayaklanırdın :( bulantı olmasa yat dinlende bulantı kötü bir şey :( eşini de alıştırmışsın tembeloş olmuş benimkide öyle olmaya meyilli artık toparlıyorum iyice alışmadan :)
Ayy gerçekten çok önemli bişi alıştırma sakın bunun hamileliği var ne olacak bilmiyorum

Ayy gerçekten çok önemli bişi alıştırma sakın bunun hamileliği var ne olacak bilmiyorum

tabiki yapacak :) geçen gün yattık dedim ki antibiyotiğimi unutmuşum çıkarsam ayaklarım üşür getirir misin :):-) gitti getirdi suyla :-) arada deniyorum iyi iyi diyorum :-)

senin kontrolün ne zaman gizim nasıl gidiyor ?
3 HAFTA SONRA 12 HAFTALIK OLUICAZ O ZAMAN HAYIRLISI İLE İKLİ TEST OLUCAK KASIMIN 20 Sİ GİBİ FELAN GİDERİM CANIM GÜZEL GİDİYOR BOYUN EL UYUŞMALARIM BAŞLADI KASILIYORUM MİDEM KÖTÜ BİŞİ YİYEMİYORUM ZATEN EL UYUŞMÖASI VİTAMİN EKSİKLİĞİNİN SEBEBİYMİŞ ÖYLE İŞTE

öyle de kısmette ben haklı çıkayım :):):) bu arada ov testi yalan oldu 4 gündür koyu testim bugünde koyu olursa yapmıyım ne işe yarıyor ki hem 27.gün yum fln kalmaz diye düşünüyorum
bence de yapma canım aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramadı çünkü...umuyorum Lovely35 Lovely35 güzel haberlerle gelir

3 HAFTA SONRA 12 HAFTALIK OLUICAZ O ZAMAN HAYIRLISI İLE İKLİ TEST OLUCAK KASIMIN 20 Sİ GİBİ FELAN GİDERİM CANIM GÜZEL GİDİYOR BOYUN EL UYUŞMALARIM BAŞLADI KASILIYORUM MİDEM KÖTÜ BİŞİ YİYEMİYORUM ZATEN EL UYUŞMÖASI VİTAMİN EKSİKLİĞİNİN SEBEBİYMİŞ ÖYLE İŞTE

:nazar::nazar::nazar: maşallah sizee desene tüm vitaminleri topluyor öyleyse bol bol vitamin al ki senin kemiklerin dişlerin saçların zayıf düşmesinn :((

bence de yapma canım aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramadı çünkü...umuyorum Lovely35 Lovely35 güzel haberlerle gelir

inşallah ikinizden de gelir :) bende yapmmıyım bi işe yaramadı belki ben beceremedim ama olmadı bi şekilde :) bir daha kafamıza göre zaten ov testi yapsamda kafamıza göre yaşıyoruz o yüzden anlamsız oldu :(

of kızlar sormayın dün akşam 4 30 da falan eşimle çarşıya cıkalım gezelim dedik ama bütünn geceyi karakolda geçirdik.. trafikte giderken bi otobüs şöförü bizim şeride sinyal vermeden hızla geçmeye kalınca kaza atlattık ondan sonra da yanımıza durup bize küfretmeye basladı eşim de arabadan inip kızdı adama ne sıkıştırıp bi de küfrediyosun diye .. o sırada arkamıza 2 otobus daha durdu şöförleri daha ne olduğunu sormadan eşimin üstüne çullandı dövmeye kalktı biri öbürüne sopa verdi bunla vur diye derken eşim birine bikaç vurmuş ben o sırada çığlık çığlığa kaldım ayırmaya çalıştım yapamadım en sonunda polisi aramaya gücüm yetti ama kimse araya girip ayırmaya çalışmadı ben sinir krizi geçirince eşim kaçtı beni araca bindirdi susturmaya çalıştı diğer şöförler de eşime bişey yapamayınca bizim araca baya bi zarar verdiler ben daha da korktum tabi eve götür beni diye ağlayınca eşim ordan uzaklaştı.. biz olay yerinden gidince polis gelmiş ambulans gelmiş kaçtılar demiş şöförler sopayı saklamışlar bizi aradı polis ifade alınacak diye 5te karakola gitti 12de ancak cıktık eşimde bişey yok ama arkadan gelen şöförün burnu ve kafası bandaajlıydı en son gördüğüm şikayetçi olundu karşılıklı ve ben cok korkuyorum eşime bişey yapacaklar diye işe gitme dedim dinlemedi beni de uyku tutmadı saat bası arıyorum iyimisin diye.. boğazım acıyo sesim kısık bağırmaktan kötüyüm kısacası
Canım geçmiş olsun Allahım korumuş ve canınıza zeval gelmemiş kaçıp gitmekle de iyi yapmışsınız....eşimde kamyon otobüs gördüğünde mutlaka tetikte oluyor hatta onlara yol verip kurtuluyor tavsiyem gördüğünüz yerde uzak durun bu trafik canavarlarından
İyiyim canim kv dusmus kolu catlamis biraz ona canim sikildi birazdan gidecegim oraya esim dr goturdu
Kuzum geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
1 saat önce hastanedeydim tahlillerimi yapın dedim sağlık ocağı yapar dedi:110: ama bebişi gördü iyiydi çok şükü büyümüş biraz daha kalbini duyduk tekrardan Allah'ım gerçekten yürekten söylüyorum bunu şuan cümlenize nasip etsin ve tüm hamişlerin bebekleri Allah'a emanet olsun:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Amin kuzum...Rabbim hep böyle güldürsün seni...bebişin sağlıkla doğsun inşallah
oooooowwww lanet olsun dikkatsiz şöförlere canım korkunç bişey umarım sorunsuz çıkarsınız bu işten.. daha dün benim de eşime taksi çarpıyormuş önüne kırmış salak adam.. bildiğin bizim araba daire çizmiş çarpmasın diya kaldırıma çarpıp durmuş erkeklerin kavgası da kötü olur.. bak sen afedersin şerefsizlere bi de toplaşıp sopa çıkarıyorlar haa iyi ki sen eşinin yanındaymışsın yaaa :KK43:
Oyyy geçmiş olsun fıstık...nedir bu topiğin başına gelenler....Allahım hepimizi korusun....
Canlar doktor randevum 3 buçukta... güzel bir haber var mı diye hızlıca bakayım istemiştim..şimdi çıkıyoruz eşimle , çok öpüyorum siziiii :KK15::KK15::KK15:
Minnakının güzel haberleri ile bekliyoruz canım :)

inşallah ikinizden de gelir :) bende yapmmıyım bi işe yaramadı belki ben beceremedim ama olmadı bi şekilde :) bir daha kafamıza göre zaten ov testi yapsamda kafamıza göre yaşıyoruz o yüzden anlamsız oldu :KK43:
inşallah canım...Testleri at gitsin kendinle eşinle uğraş kafana göre yaşamaya devam et balım

Friendly canım bunları hiç düşünme kafanı rahat bırak onun nasibini varsa ister 3 ay sonra başlayın isterseniz şimdi sana tutanacaktır. Bak benim ilk dusukten sonra doktor 3 ay bekleyin dedi ama ben bu şekilde düşündüğüm için beklemedik 4 ay sonra ikinciye hamile kaldım yani istemeden de o süreyi 3 ayı doldurmuş olduk ama yine ne oldu o da düştü. Hem ben com araştırdım bu konuyu düsugun arkasına tekrar hamile kalmak tekrar düşüğe neden olur diye birşey yok. Düşük olursa başka sebeplerden olurmus inan bana ilk dusukten sonra çok araştırdım okudum. Bende senin gibi tereddutler yaşıyordum. Hem senin rahmin hamileliğe hazır neden tembrllessin ki. Bence rahat ol onuruna bırak. Uzun yazdım ama bende aynı şeyleri yaşadığım için anlatmak istedim
Haklısın canım aslına bakılırsa 6ay bekleyip yine kürtaj olan var; ilk adetini beklemeden hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşanda var hayırlısı inşallah hakkımızda bende 1 adet bekledim yeter diyorum

Back
X