- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
Geçtiğimiz aylar hep umutluydum ama bu ay umudun u'su yok.
Hiç belli olmaz canım kısmet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçtiğimiz aylar hep umutluydum ama bu ay umudun u'su yok.
Benimde dogru duzgun calısma olmamıstı hıcde umudum yoktu mevla ol deyınce oluyor cnm
3 gun arayla yapılan testte gore artışın az gibi cnm.dr kimyasal gebelik olabılır dusuncesınde sanırım.ama bellide olmaz bu işler kimisinin artısı sonradan fırlıyor.eger regli olursanda üzülme cunku saglıksız bir gebeliği vucut kendiliğinden atarsa bile şanslısın bence.
teşekkür ederim...iyi bir doktor bulup öyle devam et bence canım...yumurtlamayı düzene sokarlar endişe etme...umarım hamilesindir... İyi geceler
Sarı akıntı bendede var 15'inde doktora gidicem.
hadi bakalım beklioruz müjdeli haberleri ve saat kaç oldu daha gelen yok inşallah da gelmez ve biraz önce mutfakta işim vardı midem bulandı wcye koşmaya fırsatım olmadan mutfağın lavabosuna çıkarıverdim sölemesi ayıp e gel şimdi heveslenmeİnşallah canım hayırlısı olsun evet canım super bız zamanlama olur aklımda hıc öyle bırsey yoktu cunku ve zaman azaldıkca daha cok merak etmeye baslıyorum gecen temmuz ayı ılk korunmamız ayımızdı o zaman hamıs haberı vermek ısteedım olmadı belkı doguma kısmettır kucagına oglusunu verırım![]()
bak canım benimde değerim adetten iki gün sonra 18 di 45 e çıktı sonra 14 e düştü kimyasal gebelik yaşadığımı anladık . değerler düşük olunca doktorlar nedenini sorguluyor sana olumlu konuşursa allah korusun olumsuz durumlarda hayal kırıklığı olmasın istiyorlar 3 4 takipten sonra duruma göre net bir şey derler bebişini allaha emanet et kendine çok dikkat et stres yapma allahın izniyle gelişecektir lütfen ama lütfen kafanda doktorun dediklerini nette yazılanları kurup kendini strese sokma tamam mı ?
hadi bakalım beklioruz müjdeli haberleri ve saat kaç oldu daha gelen yok inşallah da gelmez ve biraz önce mutfakta işim vardı midem bulandı wcye koşmaya fırsatım olmadan mutfağın lavabosuna çıkarıverdim sölemesi ayıp e gel şimdi heveslenme![]()
benim senin gibi koyu akıntım oldu canım ama 10 gün önce oldu şimdi de beyaz akıntım var hatta altımı ıslak hissediorum geldi mi bi bakim diorum bakıorum beyaz akıntı eğer hamileysem bu belirti olabilir beyaz akıntım çoğaldı hiç olmazdı mesela buİnşallah canım mujdelı haber vermek nasıp olur sendede varmı benım anlattgım gıbı bırsey aman gelmesınler bak bu sendekı guzel belırtı canım sabırsızlıkla beklıyorum yarını
benim senin gibi koyu akıntım oldu canım ama 10 gün önce oldu şimdi de beyaz akıntım var hatta altımı ıslak hissediorum geldi mi bi bakim diorum bakıorum beyaz akıntı eğer hamileysem bu belirti olabilir beyaz akıntım çoğaldı hiç olmazdı mesela bu
bu yaşadıklarımızı asla unutmam hamişsem ikimizde ortak belirtilerle hamiş olcazbence çok güzel bi duygu olur bu birlikte büyütürüz bebişlerimizii teyzesiHım belkı benımkıde sonradan beyaza doner canım bazen oturdugum yerde bırseyın aktıgını hıssedıyorum ve bır bakıyorum ıslanmıs hadı bakalım canım umudum ol benım![]()
Kızlar ilk siz bilin
gulummmdaha iyi aslında bak beklemen şu an daha b heyecanlandım gün geçtikçe pozitif çıkma olasılığı yükseliyor![]()
huuu huuuu... hayırlı olsun tatlıımmm...Kızlar ilk siz bilin
bu yaşadıklarımızı asla unutmam hamişsem ikimizde ortak belirtilerle hamiş olcazbence çok güzel bi duygu olur bu birlikte büyütürüz bebişlerimizii teyzesi![]()
HamilesinnnnnnKızlar ilk siz bilin
hayali bile çok güzell bitanem gerçek olsa çıldırırım sevinçten yaa hem zorlukta çekmeyiz yani ilk bebeklerimiz bazı şeyleri birlikte öğrencez çokheycanlı düşünmesi bile :)Ayyyyyyyy ne guzel dıyorsun kuzum benım ınsallah oyle olur bende unutmam canımın ıcı ınsallah tum heyecanları beraber yasarız beraber buyuturuz teyzesı ne hos :)
hayali bile çok güzell bitanem gerçek olsa çıldırırım sevinçten yaa hem zorlukta çekmeyiz yani ilk bebeklerimiz bazı şeyleri birlikte öğrencez çokheycanlı düşünmesi bile :)
Kızlar ilk siz bilin