- 9 Şubat 2013
- 1.512
- 1.252
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
budur işte, gözün aydın tatlımmm sağlıcakla mutlulukla yerleşssin gelsin inşallahhh, tebrik ederim maşallahhhKızlar ilk siz bilin
amiiiin canım amin bide şimdi hastalanırsam napcam bilmiorum ped almadım olumsuz düşünmim die evde bir tane dahi ped yok olsam tam bi rezillik yaniiKuzum ben akıntıyı gorunce nasıl sevınıyorum hamılelıge ısarettır dıye adeım gecerse ve cıft cızgıyı gorursem ne yaparım bılmıyorum tatlım cok guzel olur RAbbım ınsallah nasıp eder
amiiiin canım amin bide şimdi hastalanırsam napcam bilmiorum ped almadım olumsuz düşünmim die evde bir tane dahi ped yok olsam tam bi rezillik yanii![]()
eşim evde bugün onu yollarım da o da olmıcak biliorum kesin hamilesin dio canım baya gaza geldik du bakalım nolcakKagıt havluyla ıdare edersın o sıradada alır gelırsın ınsallah gerek kalmaz canım bebısın coktan gobusune konmustur
eşim evde bugün onu yollarım da o da olmıcak biliorum kesin hamilesin dio canım baya gaza geldik du bakalım nolcak
bence de yapma canım aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramadı çünkü...umuyorumLovely35 güzel haberlerle gelir
Kızlar ilk siz bilin
ins. Güzellik saniyesi ne çıktı bekletmedi hic hepinizin başına allahın izniyleAy inanmıyorum hemde bu kadar belirgin canım çok çok çok tebrik ederim darısı bana ve diğer adeti gelmeyenlere olsun inş....
Çok bir belirti olmadı canım hergün adet olacam sandım sokulmuyor bir türlü dedim bi bariz değişiklik meme uclarimdaki koyuluk yayildi gibi geldi ve cok büyüdü göğüslerim karnim taş gibi oldu
inan zor tutuorum ama olumsuz olursa yıkılırım ondan korkuorum tatlım inşallah hiçbirimizin umutları boşa çıkmazAyyyy ınsallah canım benım Allah'ım umutları heveslerı bosa cıkarmasın ben olsam bu kusmanın uzerıne test yapmıstım canım
bu yaşadıklarımızı asla unutmam hamişsem ikimizde ortak belirtilerle hamiş olcazbence çok güzel bi duygu olur bu birlikte büyütürüz bebişlerimizii teyzesi![]()
biliyodummm dedim dedimmm dedimmmmmmmo işten çıkıp bebeğinle keyifff yapacaktın biliyordukkk ohhhhh allaha şükürler olsun ağzımı kapattım ayyyy diye bağırıyordum tebrikllerrr canım tebriklerr allahım sen sağlıklı uuuuzunnn ömürlü bir bebiş nasip et bu yeni anneyeee :)))
Ahhh bebeğim amin sanada allah versin hayırlı si ilebiliyodummm dedim dedimmm dedimmmmmmmo işten çıkıp bebeğinle keyifff yapacaktın biliyordukkk ohhhhh allaha şükürler olsun ağzımı kapattım ayyyy diye bağırıyordum tebrikllerrr canım tebriklerr allahım sen sağlıklı uuuuzunnn ömürlü bir bebiş nasip et bu yeni anneyeee :)))
bak o da olabilir ama içimden hiç öle şeyler düşünmek gelmiobenimde beyaz akıntım var hemde su gibi gidior acaba benim enfeksiyon yine mi arttı :)![]()
inan zor tutuorum ama olumsuz olursa yıkılırım ondan korkuorum tatlım inşallah hiçbirimizin umutları boşa çıkmaz
Bence sabahi bekleme yap hemen sen kesin hamilesin.bu arada kacinci ayindasinamiiiin canım amin bide şimdi hastalanırsam napcam bilmiorum ped almadım olumsuz düşünmim die evde bir tane dahi ped yok olsam tam bi rezillik yanii![]()
canımm hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun isteyen herkese de inşallah verir RABBİM :)Kızlar ilk siz bilin