2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar meraba. Ben dün hasta oldum kahverengiyle kendini belli etti bugün leke şeklinde kırmızı pembe gibi az birsey geliyor. Bir sorun mu var acaba yarın doktora gideceğim. Bu ay çalışmada olmadı hiç eşim burda yoktu. Hormonal bir bozukluk mu var diye aklıma geliyor

Kuzum ben akıntıyı gorunce nasıl sevınıyorum hamılelıge ısarettır dıye adeım gecerse ve cıft cızgıyı gorursem ne yaparım bılmıyorum tatlım cok guzel olur RAbbım ınsallah nasıp eder
amiiiin canım amin bide şimdi hastalanırsam napcam bilmiorum ped almadım olumsuz düşünmim die evde bir tane dahi ped yok olsam tam bi rezillik yanii :D

amiiiin canım amin bide şimdi hastalanırsam napcam bilmiorum ped almadım olumsuz düşünmim die evde bir tane dahi ped yok olsam tam bi rezillik yanii :D

Kagıt havluyla ıdare edersın o sıradada alır gelırsın ınsallah gerek kalmaz canım bebısın coktan gobusune konmustur

Kagıt havluyla ıdare edersın o sıradada alır gelırsın ınsallah gerek kalmaz canım bebısın coktan gobusune konmustur
eşim evde bugün onu yollarım da o da olmıcak biliorum kesin hamilesin dio canım baya gaza geldik du bakalım nolcak

Kızlar ilk siz bilin

biliyodummm dedim dedimmm dedimmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: o işten çıkıp bebeğinle keyifff yapacaktın biliyordukkk ohhhhh allaha şükürler olsun ağzımı kapattım ayyyy diye bağırıyordum tebrikllerrr canım tebriklerr allahım sen sağlıklı uuuuzunnn ömürlü bir bebiş nasip et bu yeni anneyeee :)))

Ay inanmıyorum hemde bu kadar belirgin canım çok çok çok tebrik ederim darısı bana ve diğer adeti gelmeyenlere olsun inş....
ins. Güzellik saniyesi ne çıktı bekletmedi hic hepinizin başına allahın izniyle
eseslamazi26 eseslamazi26 hemen detayları alalım.:KK73:
Çok bir belirti olmadı canım hergün adet olacam sandım sokulmuyor bir türlü dedim bi bariz değişiklik meme uclarimdaki koyuluk yayildi gibi geldi ve cok büyüdü göğüslerim karnim taş gibi oldu

bu yaşadıklarımızı asla unutmam hamişsem ikimizde ortak belirtilerle hamiş olcazbence çok güzel bi duygu olur bu birlikte büyütürüz bebişlerimizii teyzesi ;)

benimde beyaz akıntım var hemde su gibi gidior acaba benim enfeksiyon yine mi arttı :):(

biliyodummm dedim dedimmm dedimmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: o işten çıkıp bebeğinle keyifff yapacaktın biliyordukkk ohhhhh allaha şükürler olsun ağzımı kapattım ayyyy diye bağırıyordum tebrikllerrr canım tebriklerr allahım sen sağlıklı uuuuzunnn ömürlü bir bebiş nasip et bu yeni anneyeee :)))

Bende şimdi MINIKKUS1 MINIKKUS1 koşşşşş eseslamazi26 eseslamazi26 hamileymiş dicektim ki geldin.

Ahhh bebeğim amin sanada allah versin hayırlı si ile

inan zor tutuorum ama olumsuz olursa yıkılırım ondan korkuorum tatlım inşallah hiçbirimizin umutları boşa çıkmaz

Öyle dusunme herseye hazırlamalıyız kendımızı olumsuzsa sonuc bunu yarında ogreneceksın fark eden bırsey olmayacak guclu olmalıyız

Back
X