- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
inşallah canım...bugün sen mutlu ettin yarın inş. bizler mutlu ederizÇok saol tatlıminş sizin haberlerinizlede Çok mutlu olcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım...bugün sen mutlu ettin yarın inş. bizler mutlu ederizÇok saol tatlıminş sizin haberlerinizlede Çok mutlu olcaz
Amin canım cumlemize allah sağlıkla kucajlarimiza almayi nasip eder minnaklarimiziVuhuuuu hayirlis olsuuuun... Çok çok çok sevindim canim beniiimsağ salim kucağına almak nasip oldun minnakiii
![]()
Giresun da da 30 lira muayene parası test başına da 10 lira alıyorlar...ikili test 25 uçlu test 105 doğum sa 1500 lira civarında neredesin sen canım bebek yok bende ama yakın arkadaşım dan bilmiyorumSen oyle diyorsan bitanem...:) senin kafan rahat olsun yeter ki...:)
50 lira bitanem...muayene 50 lira.. birde iki otobüs yapmam gerekiyor... 60 lira... Arkadaşım ispartada 15 lira verince bana çok geliyor ne yalan soyleyeyim..:)
evımıze bı ultrason cıhazımı alsak napsakTeyzeleri bebisimiz gününden azcik büyük...8 haftalık dedi... Hehe... Totosunun üstüne yatmışti öylece, pit pit atıyordu kalbi kuzumun...babası da gördü ilk defa... Çok güzeldi... :). Herkesin başına olsun bu... Çok duygusal bir an...:) 5 hafta sonra gel dedi ikili test için ... Çok söyledi sanki... Nasil sabredecegim bakalim..:)
Ayy yokk deme oyle olmasincanım yaa kıyamam sana dikkat et kendine belki yakında sana eşlik ederim sancı bakımından![]()
Aynen canim hayirlisi sagliklisi olsun.allah bize sabredecek guc versin.hayırlısı olsun kuzum yalnız değilsin bende adet olunca 8 olucam...hakkımızda hayırlısı
tebrik ederim gozun aydin olsun sag salim kucaqina almayida nasip etsin rabbimKızlar ilk siz bilin
internetten arastirmistim biara ongun sonrasi kanda cikiyo diye okumustum senin anca ongun olcak kacirdimmi yoksa oldumu bat altisi diye biliyorum benim 5 cumartesi baktirsammi diyorumerken yaptım da olsa kanda azda olsa olmaz mıydı?
Supermis... Edirnedeyim ben... Burda ikili test yanlış bilmiyorsam 100 e yakın... Pahalı Velhasil...doğum ucuz ama ne hikmetse 750 bende analmadim bisey :):)Giresun da da 30 lira muayene parası test başına da 10 lira alıyorlar...ikili test 25 uçlu test 105 doğum sa 1500 lira civarında neredesin sen canım bebek yok bende ama yakın arkadaşım dan bilmiyorum
Offf ne güzel... Gösterir minnos inşaAllahevımıze bı ultrason cıhazımı alsak napsakSureklı goruruz. hay maşallah bebişee. bizde yarın cınsıyet ıcın gıdıcez heyecan dorukta
![]()
Sen böyle diyorsan biz ölelim eşimle 33 taşında tanıştım 34 yaşımda evlendim düşüğüm oldu sabır herşeyin başı sabır ve tamahkar olmak lazım ne yazılmışsa alnımıza onu yaşarız sadece tercihler ve kararlarla yollar değişir diye düşünürüm ben kusuruma bakma canım inan benim de bu yaşıma kadar. Kızma kırılma olurmu canım herşeyin bir zamanı var Rabbim sabır versinde.
Amin canım cumlemize inştebrik ederim gozun aydin olsun sag salim kucaqina almayida nasip etsin rabbim
Canım hayırlı olsun.....darısı başımıza inşallahÇok saol tatlıminş sizin haberlerinizlede Çok mutlu olcaz
Tatlim takriben yarım saat 40 dakika kadsar...tabii önce pirinci azcik pişirip pişirmediginle de alakalı...patlicani yarım saat sonra catalla kontrol et.. kivami gelmişse kapatırsin altını...:)Kızlar bir şey sorucam ilk kez kuru patlıcan dolması yapıyorum zeytinyağlı ne kadar pişmesi gerekir acaba karadenizli adam alınca böyle oldu.![]()
canim allah kucagina almayi nasip etsin rabbim tum istiyenlere bu sevinci tattirsinÇok saol tatlıminş sizin haberlerinizlede Çok mutlu olcaz
valla ne kadar çabalamayan gördüysem hepsi de hamile kalıo hemen biz çok kafaya takıoruz olmuo ondan bence canım zaten hastalanırsam dr a gitcem bi baksın yoksa bişey ben de takmıcam olursa olur dicemAyy yokk deme oyle olmasinbirimizin yuzu gulsun bu ay daha iyiyim gecen aylarda hep agliyordum adet bitene kadar depresyondaydim.bu ay icim daha rahat.olucagi varsa olucak olsun diye hic cabalamiycam
Erkek olabilir o zaman :) masaAllah canim Allah kucaginina aldigin gunleride gostsrsin insaAllahKuşum yazdım baaakk :)
Aşılar iğneler falan dahil değildir o paraya ...biz sırayla tüm hastaneleri dolaştık butun doktorların muayenesinden geçti arkadaşım ...gülüyorum ona bu kadar pimpirikli olma diye ama insanın kendi başına gelmeden anlayamıyor galibaSupermis... Edirnedeyim ben... Burda ikili test yanlış bilmiyorsam 100 e yakın... Pahalı Velhasil...doğum ucuz ama ne hikmetse 750 bende analmadim bisey :):)