2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sen oyle diyorsan bitanem...:) senin kafan rahat olsun yeter ki...:)
50 lira bitanem...muayene 50 lira.. birde iki otobüs yapmam gerekiyor... 60 lira... Arkadaşım ispartada 15 lira verince bana çok geliyor ne yalan soyleyeyim..:)
Giresun da da 30 lira muayene parası test başına da 10 lira alıyorlar...ikili test 25 uçlu test 105 doğum sa 1500 lira civarında neredesin sen canım bebek yok bende ama yakın arkadaşım dan bilmiyorum

Teyzeleri bebisimiz gününden azcik büyük...8 haftalık dedi... Hehe... Totosunun üstüne yatmışti öylece, pit pit atıyordu kalbi kuzumun...babası da gördü ilk defa... Çok güzeldi... :). Herkesin başına olsun bu... Çok duygusal bir an...:) 5 hafta sonra gel dedi ikili test için ... Çok söyledi sanki... Nasil sabredecegim bakalim..:)
evımıze bı ultrason cıhazımı alsak napsak :D Sureklı goruruz. hay maşallah bebişee. bizde yarın cınsıyet ıcın gıdıcez heyecan dorukta :D

canım yaa kıyamam sana dikkat et kendine belki yakında sana eşlik ederim sancı bakımından :KK43:
Ayy yokk deme oyle olmasin :KK43:birimizin yuzu gulsun bu ay daha iyiyim gecen aylarda hep agliyordum adet bitene kadar depresyondaydim.bu ay icim daha rahat.olucagi varsa olucak olsun diye hic cabalamiycam

Kızlar bir şey sorucam ilk kez kuru patlıcan dolması yapıyorum zeytinyağlı ne kadar pişmesi gerekir acaba karadenizli adam alınca böyle oldu. :KK53::KK53::KK53:

Kızlar bileniniz varsa lütfen bir cevap hiç bilmem ki ben patlıcanın normal dolmasını bile sevmem

erken yaptım da olsa kanda azda olsa olmaz mıydı?
internetten arastirmistim biara ongun sonrasi kanda cikiyo diye okumustum senin anca ongun olcak kacirdimmi yoksa oldumu bat altisi diye biliyorum benim 5 cumartesi baktirsammi diyorum

Giresun da da 30 lira muayene parası test başına da 10 lira alıyorlar...ikili test 25 uçlu test 105 doğum sa 1500 lira civarında neredesin sen canım bebek yok bende ama yakın arkadaşım dan bilmiyorum
Supermis... Edirnedeyim ben... Burda ikili test yanlış bilmiyorsam 100 e yakın... Pahalı Velhasil...doğum ucuz ama ne hikmetse 750 bende analmadim bisey :):)

evımıze bı ultrason cıhazımı alsak napsak :D Sureklı goruruz. hay maşallah bebişee. bizde yarın cınsıyet ıcın gıdıcez heyecan dorukta :D
Offf ne güzel... Gösterir minnos inşaAllah :D
Evet bugün aynısını eşime soyledim...yaw Sacmalama dedi :D

Sen böyle diyorsan biz ölelim eşimle 33 taşında tanıştım 34 yaşımda evlendim düşüğüm oldu sabır herşeyin başı sabır ve tamahkar olmak lazım ne yazılmışsa alnımıza onu yaşarız sadece tercihler ve kararlarla yollar değişir diye düşünürüm ben kusuruma bakma canım inan benim de bu yaşıma kadar. Kızma kırılma olurmu canım herşeyin bir zamanı var Rabbim sabır versinde.

Amin canım, Allah hayırlısını versin hepimiz için.

Kızlar bir şey sorucam ilk kez kuru patlıcan dolması yapıyorum zeytinyağlı ne kadar pişmesi gerekir acaba karadenizli adam alınca böyle oldu. :KK53::KK53::KK53:
Tatlim takriben yarım saat 40 dakika kadsar...tabii önce pirinci azcik pişirip pişirmediginle de alakalı...patlicani yarım saat sonra catalla kontrol et.. kivami gelmişse kapatırsin altını...:)

Ayy yokk deme oyle olmasin :KK43:birimizin yuzu gulsun bu ay daha iyiyim gecen aylarda hep agliyordum adet bitene kadar depresyondaydim.bu ay icim daha rahat.olucagi varsa olucak olsun diye hic cabalamiycam
valla ne kadar çabalamayan gördüysem hepsi de hamile kalıo hemen biz çok kafaya takıoruz olmuo ondan bence canım zaten hastalanırsam dr a gitcem bi baksın yoksa bişey ben de takmıcam olursa olur dicem

Supermis... Edirnedeyim ben... Burda ikili test yanlış bilmiyorsam 100 e yakın... Pahalı Velhasil...doğum ucuz ama ne hikmetse 750 bende analmadim bisey :):)
Aşılar iğneler falan dahil değildir o paraya ...biz sırayla tüm hastaneleri dolaştık butun doktorların muayenesinden geçti arkadaşım ...gülüyorum ona bu kadar pimpirikli olma diye ama insanın kendi başına gelmeden anlayamıyor galiba

Back
X